- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- VoLTE/VoWiFi
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Üdv! Nekem Kingmax 1333-asaim vannak, azokkal semmi gond, most megnézem majd MEMtest-el is, kíváncsi vagyok. Amúgy szerintem a BIOS-ban ha manuálisan állítod az osztót, akor vissza lehet venni a frekijét 1333Mhz alá is, hátha úgy stabilabb. Azt is hallottam, inkább az AMD proci nem szereti az 1600-as RAM-okat, ugyanis a DDR3 vezérlő AMD esetén a cpu-ban van, mondjuk akkor meg nem értem, miért van minden alaplapnak memory support listája
Amúgy a 2GB-os Kingmax sincs benne az UD3P lstájában, csak az 1GB-os, mégis megy szépen.
-
törölt tag
válasz
werszomjas #1538 üzenetére
Nekem Kingmax DDR3 1333-as moduljaim vannak, 2 db dual-ban, 1 hete használom, egyetlen egy fagyás sem volt. Atomstabil. Orthos Prime-ot is már futtattam.
-
törölt tag
Tudtok ebben a BIOS tuning beállításban segíteni? Jó lesz most ez így? [link]
-
törölt tag
Akarom mondani, Propus-ból, vagy azt nem is látom, CPUid-t néztem tegnap hajnali 1kor, az Rana-t írt, de gondolom az azt írja, amit lát, tehát feloldás után változhat?
-
törölt tag
Sziasztok! Tegnap raktam össze a konfigot. Kérdéseim:
1: Egy TX3-as hűtőm van, BIOS-ban ha autón van, akkor 1700-on pörög, ha PWM-re teszem, akkor 2300-on. Van még a Voltage üzemmód, hogyan kellene beállítanom hogy az alaplap vezérelje a venti sebességét?2: Igazából még nem is kerestem, de hol lehet látni milyen verziójú a BIOS-om. Érdemes feltennem az F4-et? Avagy az F5beta-t? Igazából esetleg az L3 cache feloldása érdekelne, ha egyáltalán tudja majd a proci, de szerintem Rana magból van, nem Deneb-ből, akkor nem tudja?
3: Ha vmi gond van a BIOS upgrade-l akkor a dual bios miatt visszarakja autómatikusan a régi működőt? Leszedtem már, rakjam FAT16 pen drive-ra, boot? Ott meg kiválasztam a Flash-elést?
4: Érdemes akkor az északi hídra ezt az ajánlott bordát rárakni? (Zalman CPU ZM-NBF47 NorthBridge) Le kell szednem a jelenlegi bordát és annak a helyére? Hogyan lehet ráfogatni?
5: Win7 64 bitet tettem fel, érdemes frissíteni a Gigabyte site-rájról az összes Win7 64-es drivert? Azok újabbak?
6: Bocs a sok kérdésért, igyexem visszolvasni is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Linux kezdőknek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Videós, mozgóképes topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- PlayStation 3
- iPhone topik
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest