Hirdetés
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Pulzust is mér az Apple AirPods Pro 3
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
Új hozzászólás Aktív témák
-
zannor
tag
válasz
Sweet Lou 6
üzenetére
Köszi szépen! Már csak az a kérdés, hogy elbírna a tápom egy UD4P-t egy 3-4 magos Phenommal és mondjuk egy Radeon 4850-el társítva vagy inkább tápcsere is kéne hozzá. Sajnos nem tudom, hogy ezek a régebbi Chieftec-ek hatásfoka hány százalék lehetett...
-
zannor
tag
válasz
Sweet Lou 6
üzenetére
Még nem vettem lapot csak kíváncsi voltam, hogy úgy menni fog-e? Még annyi, ha rádugom akkor mindegy, hogy melyik 4 helyre dugjam, vagy az meg van adva?
-
Edween
őstag
válasz
Sweet Lou 6
üzenetére
Mivel eléggé válogatós, azért tettem fel itt a kérdésem, hogy akinek van tapasztalata legyen szíves és ossza meg!
-
törölt tag
válasz
Sweet Lou 6
üzenetére
North Bridge, vagy Memory Controller. A kettő mondjuk ugyan az, melyik lapnál hogy hívja az adott gyártó. Ez is a CPU-ban van.
De szerintem Ő a CPU NB VID control-ra gondolt.
-
törölt tag
válasz
Sweet Lou 6
üzenetére
Schyte ninja plus rev.b 6 heat pipes CPU cooler - 12 cm ventilátorral,
azt hiszem elég jó.A CPU -nál a BIOS-ban a régi Socket 478 procimmal ellentétben 2 feszültség van,
nem csak sima vcore, így nem igazán tudom melyiket szabad / kell növelni a tuninghoz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hobby elektronika
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Assetto Corsa Rally
- Gyúrósok ide!
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Elemlámpa, zseblámpa
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Asztalos klub
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10500T 16GB DDR4 512GB SSD RX 5500 XT 8GB Zalman T4 Plus Chieftec 600W
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 11.15
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4001, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF B760M i5 12400F 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB ZALMAN Z1 Plus Cooler Master750W
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest