Új hozzászólás Aktív témák
-
zannor
tag
válasz
Sweet Lou 6 #146 üzenetére
Köszi szépen! Már csak az a kérdés, hogy elbírna a tápom egy UD4P-t egy 3-4 magos Phenommal és mondjuk egy Radeon 4850-el társítva vagy inkább tápcsere is kéne hozzá. Sajnos nem tudom, hogy ezek a régebbi Chieftec-ek hatásfoka hány százalék lehetett...
-
zannor
tag
válasz
Sweet Lou 6 #144 üzenetére
Még nem vettem lapot csak kíváncsi voltam, hogy úgy menni fog-e? Még annyi, ha rádugom akkor mindegy, hogy melyik 4 helyre dugjam, vagy az meg van adva?
-
Edween
őstag
válasz
Sweet Lou 6 #110 üzenetére
Mivel eléggé válogatós, azért tettem fel itt a kérdésem, hogy akinek van tapasztalata legyen szíves és ossza meg!
-
törölt tag
válasz
Sweet Lou 6 #97 üzenetére
North Bridge, vagy Memory Controller. A kettő mondjuk ugyan az, melyik lapnál hogy hívja az adott gyártó. Ez is a CPU-ban van.
De szerintem Ő a CPU NB VID control-ra gondolt.
-
törölt tag
válasz
Sweet Lou 6 #95 üzenetére
Schyte ninja plus rev.b 6 heat pipes CPU cooler - 12 cm ventilátorral,
azt hiszem elég jó.A CPU -nál a BIOS-ban a régi Socket 478 procimmal ellentétben 2 feszültség van,
nem csak sima vcore, így nem igazán tudom melyiket szabad / kell növelni a tuninghoz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asrock B360M Pro4 microATX - elkelt TheCrafter22 kollégának, értékelésre vár
- Corsair Vengeance LPX 16GB (1x16GB) DDR4 3000MHz C15
- Kingston Fury Renegade DDR5 6400mhz kit
- 16GB-os SODIMM (notebook) DDR4 RAM bazár - nézz be, lesz, ami kell neked!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest