- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Sebtapasz: telepíthető az iOS 26.0.1
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
Új hozzászólás Aktív témák
-
vizirider
tag
teljesen egyetértek, mégha a szakmai résszel messze nem is vagyok ennyire tisztában.
egyébként szerintem az 1600-on járatott ram is inkább olyan dolog amit az ember 'zúzája' kiván, semmi több. valóban nem ott lesz a szűk keresztmetszet. olyan ez mint a 3dmark eredmények, vagy hogy hány FPS-el fut egy játék, mintha nem lenne teljesen mind1 hogy 38 vagy 138. de van akinek felhasználóként mind1 (hiszen úgysem látja a különbséget) de mint ember kívánja a "jobbat". egyébként én is meglepődtem, mert anno sokszor írtam hogy tuti nem veszek többé giga lapot, mert a ram kezelése katasztrófa. erre meg kiderült számomra, hogy nem ő a fő "hangadó" a témában.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1333MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Ripjaws V 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Kingston HyperX Renegade 2666MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z NEO RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működés
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Fatal1ty Z97 Killer alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
- Apple iPhone 12 Egyedi Purple szín, gyors teljesítmény és 100%-os akku 64 GB- 3 hó gari
- Gombászkönyvek egyben
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3395, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest