- Oroszok csomagolják ki a még be nem mutatott iPad Pro M5-öt
- Íme, a Moto X70 Air, vagyis Motorola Edge 70 minden oldalról
- Akciófigyelő: Komoly kedvezményekkel és ajándékokkal startol a Xiaomi 15T széria
- Bemutatta az Apple a Powerbeats Fit fülhallgatót
- Amikor a fókusz egy stapatelefon óraképernyőjén van
- Apple iPhone Air - almacsutka
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Apple iPhone 17 - alap
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Ilyen lesz a Galaxy S26 Ultra
- Végre egy tényleg jó Duotts bringa! - E29 teszt
- Akciófigyelő: Komoly kedvezményekkel és ajándékokkal startol a Xiaomi 15T széria
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
vizirider
tag
válasz
#81556480 #4473 üzenetére
figyuzz csak ! ha nem nagyon variálsz, és szellős a házad akkor nem kell ám ezt túllihegni.
a gyártók tennének rá, ha annyira melegedne. másrészt nem vagyok konzumidióta, de 3 évet kibír, utánna már úgysem érdekel, mert annyival modernebb gépet veszel hogy úgyis kuka lesz a lap. és ez akkor is igaz ha 2-3 évvel követed csak a változásokat. ha tuningolni akarsz, akkor kell komolyabb lapot venned. azon meg úgyis lesz hőcsöves mosfet hűtés.
én úgy tudom sima kétoldalas vékony ragasztószalaggal szokták rányalni a kis bordákat, de ha nem így van majd szól valaki aki jobban ért hozzá. -
MDanny
senior tag
válasz
#81556480 #4473 üzenetére
http://kepfeltoltes.hu/120108/37c4_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Eredetileg ott is van a helye a két rögzítő műanyag csapnak a gyári hűtéshez. Anno én ebay-en találtam 770-UD3P-re. Utángyártottat is lehet talán kapni Zalmantól vagy vmelyik másik hűtéstechnikai gyártótól.
Alapon járatva nem lesz baja, de minél hűvösebb, annál hosszabb az élettartama.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro BONTATLAN // Számla+Garancia //
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT OC 8GB CHIEFTEC Libra 600W
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest