Hirdetés
- Jelentősen átalakulhat a Xiaomi 17 Ultra kamerarendszere
- iPhone topik
- Apple Watch
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Pulzust is mér az Apple AirPods Pro 3
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
jozsef m.
tag
válasz
Tomi7887
üzenetére
Sziasztok !
A VGA-hütő hangjának inkább a Catalyst ujjabb verziója az oka!
25-30% körüli fordulatszámig semmi hangja szinte,de ilyenkor már 55-57°C körül jár a kártya a több monitor okozta nagyobb terhelés és az 400-850/1200 órajelkapuknak köszönhetően,erre meg háklis vagyok még ha tulajdonképpen semmi gondot sem okoz.
Toronyra is ,meg külső RACK-re is gondol-tam-lok,mert hát a HDD-k se csendesek ekkora menyiségben,de egyenlőre az SSD árak szükségesé teszik őket,és igy legalább ami már nem fér az SSD-re az is számottevően gyorsabb mint egy single HDD.A memóriákkal viszonylag könnyen boldogultam és Szki
kolléga is adott néhány jótanácsot,a BIOS beállitásokhoz.
Azóta már cserélve lettek az ujakkal sincs gond,pedig én is féltem a 4 modul hajtásától,elég sok rossz tapasztalatot olvastam róla.
Ezért is javasoltam ezt a lapot,mert kedvező ára melett sok a SATA port. és komoly nagyteljesitményü ,stabil gépet lehet épiteni köréje.Én döntöen munkára használom és fontos,a megbizhatóság,napi több mint 10 órás használat mellett,szerintem ennyi pénzért nagyon jó vétel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Teclast Tablet Topic
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen videókártyát?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fujifilm X
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Jelentősen átalakulhat a Xiaomi 17 Ultra kamerarendszere
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- További aktív témák...
- GIGABYTE B760 GAMING X AX WIFI - Garancia 2027.09.06.
- Corsair 32GB (2x16GB) KIT DDR4 3600MHz CL18 VENGEANCE RGB PRO SL White - 1 év bolti garival! -
- DDR5 G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 6000MHz (AMD EXPO) 32GB - F5-6000J2836G16GX2-TZ5
- Kingston FURY 32GB DDR5 5600MHz CL40 - Beast Black - 1x32GB - 99 hó garancia - ÚJ! Bontatlan!
- KINGSTON FURY 32GB Beast DDR5 5200MHz CL40 KIT KF552C40BBK2-32
- KARÁCSONYI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- AKCIÓ! Apple Pro Display XDR 32 6K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- GoPro HERO12 Black (CHDHX-121-RW) akciókamera
- LG 39GX90SA-W - 39" Ívelt Smart OLED/ WQHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / G-Sync & FreeSync
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
kolléga is adott néhány jótanácsot,a BIOS beállitásokhoz.