Hirdetés
- Nubia Red Magic 10 Pro - erő van, nyelvtudás nincs
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
Új hozzászólás Aktív témák
-
jozsef m.
tag
válasz
Tomi7887 #3847 üzenetére
Sziasztok !
A VGA-hütő hangjának inkább a Catalyst ujjabb verziója az oka!
25-30% körüli fordulatszámig semmi hangja szinte,de ilyenkor már 55-57°C körül jár a kártya a több monitor okozta nagyobb terhelés és az 400-850/1200 órajelkapuknak köszönhetően,erre meg háklis vagyok még ha tulajdonképpen semmi gondot sem okoz.
Toronyra is ,meg külső RACK-re is gondol-tam-lok,mert hát a HDD-k se csendesek ekkora menyiségben,de egyenlőre az SSD árak szükségesé teszik őket,és igy legalább ami már nem fér az SSD-re az is számottevően gyorsabb mint egy single HDD.A memóriákkal viszonylag könnyen boldogultam és Szkikolléga is adott néhány jótanácsot,a BIOS beállitásokhoz.
Azóta már cserélve lettek az ujakkal sincs gond,pedig én is féltem a 4 modul hajtásától,elég sok rossz tapasztalatot olvastam róla.
Ezért is javasoltam ezt a lapot,mert kedvező ára melett sok a SATA port. és komoly nagyteljesitményü ,stabil gépet lehet épiteni köréje.Én döntöen munkára használom és fontos,a megbizhatóság,napi több mint 10 órás használat mellett,szerintem ennyi pénzért nagyon jó vétel.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS ZenBook 14 OLED UM3402 - 14" 2.8K OLED 90Hz - Ryzen 7-5825U - 16GB - 1TB - Win11 - MAGYAR
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3237
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4770 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- 12 GB-os Quadro RTX A2000 kártyák - garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest