Hirdetés
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Papírvékony a jövő a Samsungnál: íme, a Galaxy TriFold!
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
helkis
veterán
látszik, hogy régebb ideje van AM3-ad mint nekem, ugyanis tényleg az volt a gond, amit írtál, nem egymás melletti slotban voltak a ramok..
AM2+-nál pont egymás mellettibe raktam őket és ott volt ugyanez a szitu, hogy single-ben mentek a ramok.. ott át kellett rakni őket 1-3-as slotba a dualhoz, ezért itt most eleve így raktam be őket, nem is figyeltem annyira, gyors volt így is minden, mint a fene
de köszi hogy rájöttél! 
lőttem is gyorsan 2 bench-et ganged és ungangeddel dualban: [link], [link]
illetve nyomtam egy 06-ot is, ha már eddig eljutottam: [link]
elsőre mikor dualba raktam a ramokat fagyott a gép, (CR1-et is belőttem, megy
) arra gondoltam, hogy lehet hogy a memvezérlő single-ben hajtása jobb hatással van a tuningra? lehet, de kisebb gondolkodás után rájöttem, hogy miután visszaállt a bios alapra az egyik próbálkozás során, elfelejtettem a SB/HT-re dobni +0,1-v-ot, így nem akarta a 300-as FSB-t a lap 
feldobtam még egy Xp-t a másik particióra, de másra sajna nem volt időm.. folyt. köv.

Ayg0 - nálam: OCZ platinum 12800 1600Mhz-CL7-es kit van, tudom ajánlani. van 4G-s kitben is

Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amilyen gyorsan jött, olyan gyorsan ment is a világ legdrágább csúcs-VGA-ja?
- potyautas: Kiküldetésben a szép Juhásznénál
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- Videós, mozgóképes topik
- Horvát fricska Elon Musk önvezető Tesláira
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- MSI A78-G41 PC Mate (MS-7793) AMD FM2+ alaplap
- ADATA 32GB (2x16) DDR5 - 8000MHz CL38 - XPG Lancer Neon RGB - 10 év garancia!
- 8x16 ddr4 vízhűtéses ram
- Kingston FURY 32GB DDR5 5600MHz CL40 - Beast Black - 1x32GB - 99 hó garancia - ÚJ! Bontatlan!
- DDR5 G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 6000MHz (AMD EXPO) 32GB - F5-6000J2836G16GX2-TZ5
- Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A34 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- iKing.Hu Apple iPhone 17 Pro Deep Blue ProMotion 120 Hz újszerű 100% akku Apple garancia 202
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
AM2+-nál pont egymás mellettibe raktam őket és ott volt ugyanez a szitu, hogy single-ben mentek a ramok.. ott át kellett rakni őket 1-3-as slotba a dualhoz, ezért itt most eleve így raktam be őket, nem is figyeltem annyira, gyors volt így is minden, mint a fene
de köszi hogy rájöttél!