- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fel
addikt
válasz
jozsikka #1306 üzenetére
Az ATI HDMI Audio Device-nak és az alaplapi Realtek hangkeltőnek nincs sok köze egymáshoz. Az első akkor használható, ha az IGP üzemel és HDMI-n küldöd ki a képet és a hangot vmilyen hangszórós megjelenítőre. A másik meg akkor, ha az analóg, vagy az SPDIF alaplapi kimeneteket használod. Ha Te most nem a HDMI-t használod, akkor fölöslegesen raktad fel hozzá a Microsoft Universal Audio Architecture Bus drivert és az ATI HDMI Audio Device drivert.
-
szarvasmici
tag
válasz
jozsikka #1294 üzenetére
Szia jozzsika!
Magam is hasonló cipőbe kerültem, első körben az én alaplapom sem adott ki hangot magából, kb. 8x telepítettem újra az xp-t, meg mindent, mert az sem mindegy, hogy milyen sorrendben pakolod fel a cuccokat.
Nos, az én lapom gyári hibás volt.Erős a gyanú, hogy a tiéd is az. Vidd vissza gariba, és kapsz újat.
Annyira tök egyszerű a telepítőlemeze, hogy nem lehet elrontani, hidd el, hogy nem a telepítéssel van baj. -
AtHoS
nagyúr
válasz
jozsikka #1294 üzenetére
Microsoft Universal Audio Architecture Bus driver: Először ezt kell telepíteni
ATI HDMI Audio Device Driver: És ez itt található ATI HDMI Audio Device meghajtó kell az Integrált Videokártyában elhelyezett hangkütyühözHa mindezzel készen vagy, akkor még előfrdulhat, hogy ezt meg kell csinálnod:
"Nem kell az eszközkezelőben letiltani az ATI hangkódeket, mivel akkor a VGA HDMI kimeneten keresztül történő hanglejátszását tiltod le.
A legegyszerűbb és legtisztább módszer:
Control panel/Sounds and Audio Devices/Audio fülön a Default device-nál válaszd ki a azt a hangkeltőt, amit használni szeretnél."De ha mégsem a vidkariba integrált hangkütyüvel lenne a probléma, akkor a lapra integrált hangkeltő driverét is a Realtek oldaláról le tudod tölteni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 Plus 64GB / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest