- Mindenki Z Fold7-et akar
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
sebai3
csendes tag
Nem próbáltam 2 okból:
mint ahogy azt gondolom te is észrevetted a RAM slotok közvetlenül (!) egymás mellett vannak, ráadásul úgy, hogy a DUAL channel-hez az egymás melletti slot-okba kell tenni a 2 modult. Ennek az az eredménye hogy ha hűtőbordás tuningramot akarsz beletenni (mint ahogy én is szerettem volna), akkor azok vagy szinte összeérnek, vagy bele se mennek. Ráadásul a GA-K8NXP-SLI verziónál ugyanez a helyzet, ami pedig egy kimondottan tuning lap (lásd DPS), így ez a ''baki'' teljesen érthetetlen számomra.
a másik gondom meg a passzív hűtő. Nem tudod rajta tartani a kezed olyan meleg - ez gyakorlatban legalább 60 de inkább 70°C-ot jelent - tehát nem árt ha jól szellőző házad van. Ha ehhez még hozzájön a tuning is...
Így aztán nem igazán tuningbarát lap lett ez, nem is eröltetem. Nekem a csend volt a fontos nem a tuning.
RAID et használod rajta ?
Melyik vezérlőt használod ?
Én végül az nvidia vezérlőt választottam miután lemondtam a RAID ről.
Ezzel csak az a poén, hogy eltávolítható lemezként kezeli a op.rendszert tartalmazó HDD-t is. Asszem ez a vezérlő ''hot swap'' képessége miatt van, de akkor is röhej, az alap vinyódat is így kezeli.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szinte új! 3 Hónapos! Playstation 5 Slim Disc (Lemezes) Kiadás! Garancia: 2027.05.15
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Állapot: 10/10 6 hó jótállás!
- HP EliteBook 835 G7 AMD Ryzen 5 4650U
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2984
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest