- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pörzsimester
tag
Igazad van. Én másra gondoltam amikor veresp azt mondta taskbar-on futna...
Azt én is tudom hogy az everest tud monitorozni...
Megoldódott a probléma: ha leveszem a easy tunerben a fan controll menüben a venti fordulatát nekem is megáll... De az egész állítás nem lineáris: 1% nál már 2000-et pörög, 5%-nál meg teljes fordulaton....
A MIB/CIA opciót hol tudom aktiválni a biosban?
[Szerkesztve] -
veresp
tag
Tegnap feltettem az Everest otthoni ingyenes verziojat a gepemre kb 5 percig foglakoztam vele, de sehol nem talalatam informaciot a processzor hofokarol es a ventillator forulatarol, szerintem ez a program sem kepes arra hogy pl a taskbarnan csak ezt a ket erteket mutassa nekem!
Talaltam egy dioda nevu menupontot, de itt mar megint lefagyott a gepem, ugy mint a Speedfan nevu progi, de az rogton indulaskor! -
Trak
addikt
Ilyen fontos driver, mint az alaplapi chipset driver installja után előfordulhat, hogy 1-2 bootolásnál lassabban bootol be.
A gigabyte saját drivereit nem érdemes eröltetni, nem csodálom, hogy nem volt satbil a géped. Az nvidia sajátja mindíg jobb.
Sata winyó nekem több is rá van kötve, de nincs velük gond. ATI kártya ügyben nem tudok nyilatkozni, nekem nvidia van -
Trak
addikt
Nekem is Audigy 2 ZS-m van, de semmi gond a lappal.
Én általában a legfrissebb nvidia drivert (vagy az eggyel korábbit, amíg eltelik pár hét és látom, hogy az új is stabil) használom és nincs vele semmi gond.
A gigabyte-ost nem is érdemes használni. Főleg azt nem ami a hozzá adott CD-n volt, azokkal lehet gond.
A Marvell lanhoz úgyis külön kell felrakni a drivert, mert az nincs benne az nvidiásban.
A lap nálam is nagyon stabil, több napos bekapcsoláskor sincs semmi baj.
Amíg nem rakok egy kis ventit a chipsetbordára, addig meg szerintem nem nagyon fogom tuningolni. -
veresp
tag
Nekem meg semmi baj nem volt a gepemmel! (KOPP-KOPP-KOPP)
Nekem is olyan hangkartyam van mint neked es minden ment elsore ahogy kell.
Annyi lehet a kulonbseg, hogy en nem tuningoltam semmit, fontosabb a stabill gep, mint az a par %-ek teljesitmeny tobblet.
Eseteg vidd vissza a boltba, hatha tenyleg hibas az alaplap! -
veresp
tag
Szerintem a házam eleg jol szellozik!
Chieftec torony! Hatul 12cm-es venti (Glacialtech) kifele fujja a levegot, a Revoltec tappal egyutt! A haz elejen jobb oldalt pedig egy 9cm-es(Coolink) befele fuj!
Lehet nem tunik soknak, de ha barmelyik nyillashoz teszem a kezem, ott a legaramlas nagyon is erzodik!
A homerseklet meresek csak kb ertekek, ugyanis bizonyos tavolsagra vannak az erzekelok a hoforrastol! Tehat meg valamilyen erteket (amit a gyarban jonak lattak) hozzaadnak a dioda altal mert homerseklethez! -
vatomi
aktív tag
-
vatomi
aktív tag
A ramokat nem szükséges húzni, egyébként egy nagy 12 centis ventivel szerelt procihűtőm van (XP-120), ennek a légáramlatából meg jut a memóriákra is bőven. Nálam szépen megy a tuning, bár a passzív hűtés miatt valóban rizikósnak tűnt számomra is. Azt hiszem, szerelni fogok rá egy pici, csendes ventit. Nálam inkább azért nincs tuning, mert CNQ bekapcsolása esetén nem viszi lejjebb a core feszt, hiába megy fele akkora órajelen a proci. Ha autora állítom, 1.65-re is megemeli a lap a magfeszt 2500mhz környékén, ha meg lefixálom, mindig annyin megy - érthetően.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Xbox Series X|S
- Battlefield 6
- Hobby elektronika
- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Musk feloszlatta a Tesla Dojo szuperszámítógépes részlegét
- Autós topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP Zbook 15 G5 - i7-8750H I 32GB I 512SSD I Nvidia P2000 4GB I FHD I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3104
- Huawei P20 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó egy wittings steel hr sport hibrid okos óra dobozával töltővel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest