- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
lkadar
tag
Haliho!
En a win-es progival mar nem is kezdtem el huzni... A BIOS-ban torteno huzas is csak 227MHz FSB-ig sikerult... nem valami tuninglap ez(egy 3000+-os Venice van benne, nem hiszem el, hogy itt lenne a vege
). Szivesen kiprobalnam me egy masik lapban is, pl. egy Abit AN8-SLI-ben.
Udv.: lkadar. -
Atlantis
veterán
Problémás lapoknak itt van ez a topic: Bővebben: link
Feltehetted volna a kérdést a Nagy Gigabyte topicban is.
Szomorú, hogy erre egy addikt-et is emlékeztetni kell.
Megkérnék mindenkit, hogy a topic a lapról szóljon, ne arról, hogy miért nem megy. -
Ste
addikt
Helló!
Nekem is giga lapom van, igaz nem Sli-s, hanem Nf4 ultrás.
Nem ennyire bonyolult a biosa de sok mindenben megegyezik.
Bővebb infó esetleg kérj sir Riccioótól, mert neki ue van.
Szóval nekem 260-as Fsb-ig ment a tuning, amikor múltkor próbálkoztam vele (kezdetnek jó)
Ahogyan csináltam:
Giga tuning progi feltesz, hisz win alatt azzal tudod tesztelni a beállításokat.
Belép bios: CTRL+F1 lenyom (advanced chipset features előtűnik). Memória vissza 133mhz-re, HT 3x-ra. Mb intelligent tweakernél beállítod, hogy Linear RGB clock enabled. Ez azt csinálja, hogy ha emeled az Fsb-t akkor vele SZINKRONBAN emeli a ramot is. Mást itt nem is kell állítani
Jah látom mégis van advanced chipsetedOtt a Hyper transportot tudod állítani (kom csat szélessége stb. ezekhez nem kell nyúlni, csak a HT szorzóhoz)
Pc healthnél szoftveresen tudod állítani a ventit (gondolom változtatja a feszt, de lehet csak a négytűs ventiket)
Ha ezekkel megvagy Giga tuning program indít és szórakozik vele, hogy mit tud.
Lépésenként állítsd az fsb-t, ha nagyon muszáj adj egy kis feszt a procinak (csak 260 fölött vagy utána kellhet). aztán amikor megvan a stabil pont, gép újraindít és biosban minden ugyanolyanra állít (mármint Fsb)
asszem ennyi hirtelen.
Ja és tényleg nem éri a telepítő cd-t használni. Nekem is butáskodott első telepítés után...
Sok sikert!
Új hozzászólás Aktív témák
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Autós topik
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Háztartási gépek
- Medence topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest