- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mobil flották
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Egyedülálló akkumérettel futott be a OnePlus Nord CE5
- A OnePlus Nord 5 sem sokkal marad le akkuméretben
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
lkadar
tag
Kiprobaltam mindenfele modon, beraktam a 2x256 Samsung ramokat is, es azzal is probalkoztam, de nem javult a helyzet... nem hiszem, hogy memoria gond lenne. Tovabbra is ugy kb. 15 perc utan mar lehet huzni. Minek kell ''bemelegednie''?
A masik poen, amit eszrevettem, hogyha auto-ra allitom a HTT szorzot, akkor csak 3x-nek allitja be, minden esetben (meg a 200MHz-es orajel mellett is). Direkt ra kell beszelni, hogy 5-os szorzot hasznaljon...
Egyszeruen mar elkepzelesem sincs, mi lehet a baj... -
lkadar
tag
Hello!
Koszi, kozben rajottem, hogy errol lehet szo.
Ki is probaltam. Most nalam az R.G.B. core clk % 100-on van, es a masik, a memory clk % 133-on, ha 100-100, akkor nem indul el a gep, igy most viszi a 267MHz FSB-t, vagyis most epp 2,4GHz-en megy a kis aranyos... A HT nalam is 3x-re van most allitva, illetve a memoria is vissza van veve 133-ra, vagyis 6:4 FSB : CPU.
Meg megprobalok utananezni, mi a franc pontosan ez az R.G.B.
Udv.: lkadar.
[Szerkesztve] -
lkadar
tag
Hello!
''Jah, jut eszembe, a legelején nekem sem bírta 225-nél tovább. Aztán az Inetligent mb Tweak fülecskénél azt az S.R.G vagy mit enable-re kell rakni (hogy szinkronban menjenek a ramok az Fsb-vel) és onnantól a határ a csillagos ég!''
Ezt ki tudnad fejteni bovebben?
Koszi... lkadar.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest