- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
Új hozzászólás Aktív témák
-
lkadar
tag
Kiprobaltam mindenfele modon, beraktam a 2x256 Samsung ramokat is, es azzal is probalkoztam, de nem javult a helyzet... nem hiszem, hogy memoria gond lenne. Tovabbra is ugy kb. 15 perc utan mar lehet huzni. Minek kell ''bemelegednie''?
A masik poen, amit eszrevettem, hogyha auto-ra allitom a HTT szorzot, akkor csak 3x-nek allitja be, minden esetben (meg a 200MHz-es orajel mellett is). Direkt ra kell beszelni, hogy 5-os szorzot hasznaljon...
Egyszeruen mar elkepzelesem sincs, mi lehet a baj... -
lkadar
tag
Hello!
Koszi, kozben rajottem, hogy errol lehet szo.
Ki is probaltam. Most nalam az R.G.B. core clk % 100-on van, es a masik, a memory clk % 133-on, ha 100-100, akkor nem indul el a gep, igy most viszi a 267MHz FSB-t, vagyis most epp 2,4GHz-en megy a kis aranyos... A HT nalam is 3x-re van most allitva, illetve a memoria is vissza van veve 133-ra, vagyis 6:4 FSB : CPU.
Meg megprobalok utananezni, mi a franc pontosan ez az R.G.B.
Udv.: lkadar.
[Szerkesztve] -
lkadar
tag
Hello!
''Jah, jut eszembe, a legelején nekem sem bírta 225-nél tovább. Aztán az Inetligent mb Tweak fülecskénél azt az S.R.G vagy mit enable-re kell rakni (hogy szinkronban menjenek a ramok az Fsb-vel) és onnantól a határ a csillagos ég!''
Ezt ki tudnad fejteni bovebben?
Koszi... lkadar.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest