- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tipe
tag
Sziasztok!
Win 10 - kb. 3 hónapja szívok folyamatosan hang problémákkal (is). Alaplap: Gigabyte 990FXA-UD3, bios rajta: 10b (béta-ez kell az FX "E" procikhoz), proci: FX8370E. Előtte működött, nem volt gond, kb. a proci csere óta van.
Az egy dolog, hogy az 1600-os Corsair ramjaimat 1333-nak ismeri fel és sehogy sem hajlandó ettől tágítani, de képtelenség összehozni, hogy team speak vagy hasonló alkalmazás működjön stabilan. Folyamatosan pár sec és connection lost, mintha valami folymatosan letiltaná a kommunikációt. T-s adsl routeremben már minden védelmet kikapcsoltam, gépet már 2x újratelepítettem. Hang drivert már nem a giga oldaláról leszedett legfrissebb driverrel, hanem realtek oldaláról leszedett hiper friss driverrel telepítettem. Nincs megoldásom továbbra sem.
Eladjam az alaplapot, mert nincs megoldás, mit vegyek AM3+-ban?
Simán csak pancser vagyok és triviális a megoldás?
Kérek szépen segítséget, mert erősen elakadtam.
Köszönöm előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged