- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
04ahgy
nagyúr
válasz
#56474624 #3448 üzenetére
Az alvási problémák nem csak a címadó gyártóra korlátozódnak, azonban ettől nem hiszem, hogy ne tudnának BIOS-t írni - lévén hasonló problémák a többieknél is vannak. Így elgondolkodtató, hogy maga a platform + altatás lesz a problémás részelem, semmint a gyártó BIOS-t író mérnökei.
2015-ben, a gyors SSD-k korában miért nem hibernálsz inkább?
Sem alvási probléma, sem BIOS bug, sem hátrány nem fog érni, sőt, hibernáltan kevesebb a fogyasztás, mint altatva, és az áramszünetre sem érzékeny úgy a gép.HGyu
-
04ahgy
nagyúr
válasz
#56474624 #3443 üzenetére
Én is kaptam már az AsRocktól ilyen nem publikus béta BIOS-t, a 970 Extreme3-hoz. P1.70-nel (az egy official verzió volt) csinált olyant, hogy FX CPU + 4db 4GB-os RAM esetén nem mindig adott képet, 36-os POST Code-nál állt meg. (Ugyanazzal a RAM-mal egy X4-955-tel hibamentes volt). Írtam nekik, küldtek béta P1.71 BIOS-t, ami sehol nem volt elérhető.
Olyan is volt, szintén AsRock, hogy egy laphoz csak win alatti BIOS updater volt. Írtam nekik, hogy Linuxos a gép, egy nap alatt küldtek Instant Flash-es frissebb BIOS fájlt!
Szóval a Te GIGABYTE-os eseted is ilyen szívmelengető inkább az én olvasatomban.
HGyu
-
04ahgy
nagyúr
válasz
#56474624 #3370 üzenetére
Mivel mind a rev.1.0, mind a rev.2.0 lapon VIA VL805 az USB3 chip, és a driver csak egy, amit feltelepítesz, így az kizárható.
A rövid kábeles keresztpróba ezért kell, hogy kiderítsd, a hosszú hozzávezetés a gond, vagy az előlapot vezérlő chip. (VL805 kettő van a lapon.)
HGyu
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Le Mans Ultimate
- Autós topik
- Nintendo Switch 2
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Temu
- Xbox Classic / Xbox 360
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.