- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Poco X6 Pro - ötös alá
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Fotók, videók mobillal
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Aktív témák
-
tkesy
addikt
Aki esetleg DS4 + Scythe Infinity (rev.B) pároson gondolkodik, annak felhivnám a figyelmét 2 fontos dologra:
- nme /nagyon nme/ egyszerű felszerelni a hűtőt...
- ha pedig ilyen helyzetben [link] használja az ember, a venti felül az 1. slotban lévő ramra... / akkor is, ha nincs rajta borda/ -
tkesy
addikt
Két kérdés:
Kinél hogy müködik a Windows készenléti állapotba való váltás majd visszatérés
Mert nálam ha készenléti állapotba rakom az XP-t vagy a Vista-t, nme áll fel a gép.
Nem csinál mást csak: felpörögnek a ventik majd leáll. Majd megint bekapcsolja magát, a ventik felpörögnek, és megint leáll.... És ez igy meg a végtelenségig, mig kinme húzom a 220-ból, mert hiába kapcsolom ki majd be ugyanúgy nme indul el.... Viszont a beállitásokat (fsb, fesz, időzitések) megtartja, és a 220-as akció után azzal indul...
A másik, hogy nme tudok normálisan dvd-t irni... ( NEC 3540A) Ha a DS4-es gépben van, összevissza elb****a a lemezeket, teljesen mindegy, hogy 2x-es, 4x-es, 6x-os sebességgel irom meg... Ha meg ártakom egy 865-ös chipsettes gépbe, simán irja jól 6x-osan... Kábel csere volt, de semmi nme változott...( SP2 és egyanaz a Nero mindkét gépen)
-
tkesy
addikt
válasz
Alvin_ti4200 #623 üzenetére
Ha esetleg megválnál tőle, lehet érdekelne...
-
tkesy
addikt
Az én olvasatomban, ez annyit jelent, hogy okt közepén volt ( vagy csúsztak vele és lesz) a bejelentése a rev.2 -es lapoknak, amik teljes mértékben támogatják a Kentsfield-et...
Addig meg itt van egy lista, azokról a lapokról amik kompatibilisek a Kentsfildel...
A mostani rev 1-es lapok meg bioszfrissités után támogatják a Core 2 Quad-ot.... Kivéve a 945P deszkák...
Én igy értelmeztem, de majd jön egy profi angolos és majd leforditja szó szerint... -
tkesy
addikt
Párszor már le lett irva, hogy a GA 965G-DS4 -ből van rev.2 -es verzió, és nme a GA 965P -DS4 -ből...
GA 965G-DS4 [link]
GA 965P -DS4 [link]
Ha esetleg mégis GA 965G-DS4-et vettél volna, akkor vagy a DS4 felirat után, vagy a pci slot-ok közott szokott rászitázva / ragasztva a ver. szám...
[Szerkesztve] -
tkesy
addikt
Egyébként én is feltettem a leguccsó verziójú F6-os biost... A tapasztalatok hasonlóak mint másoknál:
- + 10 MHz följebb lehetett vinni az fsb-t ( stabil boot esetén);
- illetve lejebb lehetett szoritani a mem. időzitéseket ( anadtech-en is hasonló eredményre jutottak, bár ott egy DS3-at nyúztak)
Most igy van beállitva:
cpu: 6*425 MHz; 1.3v
cpu : ram = 1:1
ram : 4-4-4-12; + 0,275v
mch : + 0,15v
fsb : + 0,05v
430-on amikor van hozzá kedve, elindul, 435-ön meg semmi, se kép, se hang....
( a ram 450-ig biztos birja a tempót, nme az a limit... )
A ram időzités egy kicsit gyanus egyébként, mert eddig 415 is csak 5-6-6-17-ben volt stabil, most meg megy ennyit...
Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Aorus Elite RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest