- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
Aktív témák
-
atee
őstag
Kezd a f*szom tele lenni a DS3 lapal. Most egy új van a gépembe gyárilag F6 egyenlőre, de cirka 20 perc után meg is kaptam az első fagyhalált és nem is lehetett percekig bekapcsolni újra.
Egy full resetelet biosal jött vissza.
Most lefrissítem, de ha ez a lap is beszarik akkor megy vissza és keresek más gyártótól valami használható lapot! -
atee
őstag
válasz
Yushchenko #2771 üzenetére
Hát ez a baj. Ettől tartok én is.
Valószínüleg lesz egy alaplapom eladó. Mert nem akarok gép nélkül lenni hetekig. Így venni fogok egyet. -
atee
őstag
Pár nappal ez előtt jeleztem, hogy kék halálos problémám van.
Akkor kaptam egy tanácsot ,hogy +0.1 a ramnak és rendbe jön.
Ez jónak is tünt 2 napig tünetmentes volt. És már kezdtem is örülni (bár máskor is jó volt napokig) Aztán tegnap éjszaka 1 óra körül 4-5 óra játék után kikapcsoláskor egy kékhalál jelentkezett. És ezzel ki is lehelte a lelkét. Többet nem haljandó elindulni. Pörögnek a ventik, de képet semmikép nem ad.
Másik DS3 (nem az enyém. Átszerel és minden rendben megy!)
Vihetem garba és és könyöröghetek, hogy gyorsan meg csinálják vagyis cseréljék....
Fasza ez karácsony előtt.
[Szerkesztve] -
atee
őstag
Még egy kis adat ha ez segít valamit!
A hőmérsékletek simán csak netezés közben. Szerintem ezekel semmi gond nincsen.
És a feszültség értékek se látszanak rossznak.
Biosban nem állítottam semmit. (régebben igen amikor még tuningoltam kicsit)
De vissza állítottam mindent auto ra!
Hőmérsékletek
Alaplap 37 °C (99 °F)
CPU 34 °C (93 °F)
GPU 46 °C (115 °F)
Maxtor 6Y080M0 40 °C (104 °F)
Feszültség értékek
CPU mag 1.28 V
+3.3 V 3.31 V
+12 V 11.58 V
+5 V készenléti 5.11 V
DIMM 1.79 V
[Szerkesztve] -
atee
őstag
Sziasztok!
Idönként előfordul kék halál nálam. Radom szerüen.Semmi különösebb eseményhez nem lehet kötni. Memoriák jók! Táp jó, de másik táppal is csinálja ami szintén jó!
Kicsit az alaplapra gyanakszom ami egy DS3.
A proci egy 920 teljesen alapon nem húzva. VGA 7950gt szintrén alapon, de ez se lehet hibás mert előtte egy 7800gt vel is csinálta. 2*1 gigás GEIL 677 tökéletes memtest paraméterekkel és az előző alaplapomba is 955xPRO tökéletesek voltak.
Audigy2 hang kari. Csak nem okoz ilyet. 1 db.Maxtor 80 as SATA winyó van már csak a rendszerbe téve és egy DVD író.
Lehetek simán a winben üresjáratgban. Lehetek játék közben. Tök mind1. Tegnap pl.
4-5 óra játék után akadt ki. aztána restartok után még 2 szer azonnal kék halál egyszer merevfagyás. Majd ezekután ment minden tökéletesen.
Pár nappal ez előtt meg simán a winben otthagyva 1 órára...mire visszaértem kék képernyő.
Viszont van, hogy napokig nem jelentkezik semmi probléma!!!.....
A DS3 nak nagyon melegedik a chipset hűtője. Ez esetleg okozhatja a gondot? Kéne rá valami venti? Vagy valami más csinálja?
Ha valakinek van hasonló tapasztalata az nem kíméljen!
thx -
atee
őstag
Sziasztok!
Tuning szempontjából a DS3 szenved e valamilyen hátrányt a gyakorlatban a DS4 el szemben?
Aktív témák
Hirdetés
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- iPhone-t használók OFF topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ProArt Z790-CREATOR WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - XEON I 32GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" 4K DreamColor I Cam I W11 I Gar
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 és 22" Eizo FlexScan EV2216W monitorok szépek, talp nélkül
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged