- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch Active 2 - láthatatlan gyűrű
Új hozzászólás Aktív témák
-
K21_overlord
tag
Sziasztok
Jelenleg egy E4400 as 2 magos processzorom van egy 965P-DS3 rev3.0 as alaplapban. Kevésnek érzem manapság a teljesítményét, ezért vennék egy q8200 ast. Olvasgattam a forumot, de nem találtam igazán kielégítő választ.
Örülnék, ha megírnátok a tapasztalatotokat.
Köszönöm
-
K21_overlord
tag
Sziasztok kéne egy gyors help.
GA-965P-DS3 alaplapom van legújabb (valami 14 es biossal). Sata2 es winchesterre szeretnék vista után xpt tenni. Ami az első hsz ben van nézegettem, próbálgattam de nem akar menni. Mindig csak egy 130gb os partíciót lát, nekem pedig egy 40 és egy 460gb os partícióm van. Mit tegyek? -
K21_overlord
tag
Hellósztok
Olyan problémám lenne h: adott egy ga-965p-ds3 rev3.3 as alaplap benne egy e4400 -al. Lassan a 2 évébe lép a rendszer. Kezdetben felhúztam 300x10 re feszemelés nélkül és minden nagyon jól ment, de egy fél éve észrevettem h nem akar beindulni elsőre. Újraindításnál kell várni 2-3 percet míg életre tudom kelteni, és mintha egyre több idő kéne neki. A cpu nem melegszik egy ninja tartja hűsen tápom szerintem bírja (egy winchester + 1950pro van még a gépben) Nem tom h mit kéne csinálnom?Még egy kérdés: a bios frissítés ér valamit vagy csak kompatibilitási problémákat old meg?
-
K21_overlord
tag
No meg ha húznám tovább akkor jó lenne tudni h mi is a hőmérséklet. Nehogy egyszer haljak egy halk pukkanást!
-
K21_overlord
tag
Hellósztok
Nekem a hőmérséklettel lenne problémám, kérdésem. Az Easy Tune 5 ben iratom ki a hőmérsékletet, de kevésnek tartom (18°C szobában hogy lehet 13°C a cpu?) Szeretném tudni hogy ez e a tényleges hőmérséklet. (egy E4400 as van az alaplapban 3000gh re felhúzva)
Így néz ki alapon
[link]
Így meg Pi közben:
[link]Ha esetleg tudtok 1 programot ami a hőmérséklet kiíratására megírnátok? thx
-
K21_overlord
tag
lol és az északit ezekszerint nem mertték kiiratni?
-
K21_overlord
tag
Most vettem 1 ds3 as lapot rev3.3-t. A problémám az lenne h pl az északihid hűtője annyira meleg h nem tudom az ujjam huzamosabban ott tartani. De a hőmérséklet kijelző meg 44°C ot jelez. (mondjuk szerintem a kijelző nem a legpontosabb értéket jelzi, mivel bekapcsolásnál a cput 17-19°C nak látja a 25°C os szobában
)
Nomármost létezik h maga a mag tényleg 44°C vagy téved a hőmérő és valójában k**meleg?
Mennyit bir ki egy ilyen chip?
thx -
K21_overlord
tag
Ha bemegyek boltba mien lapot kapok mostanában? 1.0, 2.0 vagy 3.0 s revet?
-
K21_overlord
tag
Hellósztok
Holnap veszek ilyen lapot, ha esetleg lenne valami jó tanács h mire figyeljen ilyenkor az emberazt megköszönném.
THX
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Bundle topik
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Linux kezdőknek
- Futás, futópályák
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Projektor topic
- Autós topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest