- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dzsekó
addikt
válasz
detroitrw #3384 üzenetére
Nekem fix 400-on van az fsb. 3200MHz bőven elég a procinak, mi a ráknak húzzam tovább... És a 400-as fsb-t mindegyik bios vitte. Közben frissítettem F13-ra, sok különbség nincsen csak a dátum. Megvárom mi lesz majd a 14-essel. Esetleg újabb CPU-k kerülnek majd bele, ami azért örvendetes lenne.
-
Dzsekó
addikt
válasz
detroitrw #3382 üzenetére
Csak annyi van kint, hogy beta bios.
De az F13q-nál is beta bios volt írva, meg, hogy nem hivatalos 45nm támogatás.
Sajnos F10-el sok gondom volt, mert fagyott össze vissza meg megállt bootnál a cd/dvd-nél és resetelni kellett. F13q-val ilyen még nem volt. Ja és a procim E6420-as, és ugye F11-től támogatja hivatalosan a bios az E6420-at.Akkor lehet, hogy felteszem a végleges F13-at.
Azért kezdtem nézegetni a biosokat, mert szeretnék 45nm-es procit venni.
-
tlac
nagyúr
-
válasz
detroitrw #2483 üzenetére
na a f13O bios elég jó tuning szempotjából:
- benyelte egyből a 480-at gond nélkül /1.3625, +0.1 mch, fsb/ (elötte nekem ilyet csak adat EE-el lehetett/
- cpu-z 1.36-ot ír a V-ra orthos alatt 1.312-1.328 között ingázik /szal alig van drop/
- 490-en kicsit csontra fagyott a cucc de resetelve a gépet 2* saját újraindítás után default-olta a beállítást /ez nekem f10-el insert nyomogatással sikerült csak, újabb pirospont/, és a fagyás nem elképzelhetetlen hogy a ram miattlehet holnap nekifekszek egy kis finomhangolásnak
pusztán a cpu venti hangja miatt nem tartom megkár ....
Új hozzászólás Aktív témák
- Villanyszerelés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Diablo IV
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
- AliExpress tapasztalatok
- Gyúrósok ide!
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-H GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Fatal1ty Z97 Killer alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3352
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest