Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Aktív témák
-
GigabyteFan
aktív tag
VGA ból ha irodába megy vegyetek 9200SE-t van 64 megás zacsis... és elég olcsó ...
-
Protoss
senior tag
Kereskedő cég megcsinálná összerakáskor a bios updatet szerinted?
(a főnök úgy képzeli el a gépvásárlást, hogy be az üzletbe ki az üzletből és gép kicsomagol tökéletesen megy) A fönök a gondom ezért félek az nForce2 lapoktól is. Egy kis gubanc aztán már sz** is az összes gép. -
kalcika
tag
válasz
strike-force #2 üzenetére
Én ECS-t irodába se vennék... Megéri azt a pici kis pluszt a Giga!
-
_Volkovy_
nagyúr
jó kis irodai gép..excel fog futni rajta?:)
-
-
Protoss
senior tag
Kösz az infót, az nForce2-vel az a gondom, hogy a fórum fele szidja a másik fele isteniti. Barton belem megy a az összes KT400-sba gond nélkül?
-
nekem ilyen lapon van, de eddig gond nem volt vele. februárban vettem, és azóta betonstabilan megy. feltúrtam rá a legújabb tuningbiost, mert először csak pio4-et akart menni a coolermaster hengerkábeleimmel, de a frissítés után ez megoldódott. tuningolni nem nagyon lehet benne, de ha akarsz, akkor meg vegyél nforce2-t. (most látom irodai konfig lesz belőle. :) )
de sztem ha irodai konfigot akarsz, mért nem veszel bele ECS-t ? jobb ár/teljesítményben, mint a giga. az is tök yo, hacsak office-t akarsz rajta tolni. -
Protoss
senior tag
Hali!
Ez az alaplap (Gigabyte GA-7VAXP) lett kiszemelve irodai konfigba:
- 2500+ Barton magos procival,
- 512 Mb PC 3200 Samsung rammal,
- Connet3D vagy Gigabyte Radeon 9200 (passzív hűtés!!! ezért ez lett)
- 80 Gb Seagate 7200 vinyóval
A másik lap ami tetszett Gigabyte GA-7VA-C, ez egy KT333-as lap, de nem tudom, hogy kezeli a Bartont.
Ezért lenne fontos, hogy akinek gondja volt vagy van Gigabyte termékekkel egész pontosan ezzel a két lappal akkor kérem szépen írja le!
Mert szeretném tudni, hogy mire készüljek fel beszerzés után.
Aktív témák
- MSI Z77 MPOWER Alaplap eladó
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- CSX 2x2GB (4GB) DDR 800 MHz kit
- Kingston FURY Renegade 32GB 2x16GB DDR4 3600MHz kit - 38 hónap Aqua.hu Garancia / Beszámítás OK!
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Autószimulátor! Leírásokkal, mindenestül, játékkal, kulcsrakészen!
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Lenovo ThinkPad X13 Yoga i5-10310U 16GB RAM 512GB SSD 13.3 FHD Touch 2in1
- GÉMER! Dell G15 5520 i7-12700H 14magos! RTX 3060 3070 szint! 32GB RAM 1000GB SSD FHD 120Hz Gar. 2026
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest