Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• morfajet

csendes tag

Üdv minden kedves fórumozónak!

Kbmájusban szeretnék egy zsír új,elég korrekt konfigot összeállítani magamnak..Mivel eleddigf is elég sok topicot olvastam itt a ph-n,és segítőkész embereket láttam,ösztönzött ez engem,hogy kikérjem a véleményeteket..
    Teljesen tanácstalan vagyok a mostani alaplap,proci kérdésben..Nem tudom,mennyire lesz érdemes április környékén alaplapot venni.AMD fan lévén,biztos,hogy athlon64-em lesz,csak azt nem t'om,hogy milyen ,melyik típust,mennyre lehet húzni,hol érdemes venni,boltban,vagy tuti biztos tuningoltat magánkézből,ami ki van próbálva,így nem vennék zsákbamacskát.A 2800,as,vagy a 3000-es érné meg jobban,most egyelőre drágák (szvsz),ennél gyorsabbra nem ruháznék be..754-est,vagy 939 est érdemes vennem?Mi a különbség a kettő közt?Így hát ez az alaplap tokozását is befolyásolja,tudom,de közepes,léghűtéses,(Zalmann) megoldásra,melyik alaplapmárkát ajánlanátok azért a mostaniak közül,mert ezeknek is lejjebb megy majd az áruk addigra remélem..Gigabyte,asus (úgy tudom,elég drága)msi,epox?Mennyire kéne figyelembe vennem azt,hogy PCi expresses legyen,vagy jó lesz még pár évig az AGP 8X-os is?Ennek ellenére érdemes az előbbibe fektetnem a pénzem?Közepes tuningra gondoltam,tehát semmi vízhűtés,emiatt a corefesznek sem kell az egekbe szökniük..Valszeg lesz benn egy dvd író, SATA-s vinyó,semmi extra...Jut eszembe a DVD íróval lehet CD-t is írni? :)
    Bocs ha túl lamernek tűnök,de még csakkezdővagyok a témában..
    Ja,az új X800 XT AGP-s,vagy PCI-E-s ?

Új hozzászólás Aktív témák