- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hivatalos infók a Nothing Phone (3a)-ról
- Akciófigyelő: kedvezménnyel nyit az Earfun Air Pro 4+
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Nincs több titok: íme, a Samsung Galaxy TriFold!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Nem lesz iPhone 19
Új hozzászólás Aktív témák
-
morfajet
csendes tag
Üdv minden kedves fórumozónak!
Kbmájusban szeretnék egy zsír új,elég korrekt konfigot összeállítani magamnak..Mivel eleddigf is elég sok topicot olvastam itt a ph-n,és segítőkész embereket láttam,ösztönzött ez engem,hogy kikérjem a véleményeteket..
Teljesen tanácstalan vagyok a mostani alaplap,proci kérdésben..Nem tudom,mennyire lesz érdemes április környékén alaplapot venni.AMD fan lévén,biztos,hogy athlon64-em lesz,csak azt nem t'om,hogy milyen ,melyik típust,mennyre lehet húzni,hol érdemes venni,boltban,vagy tuti biztos tuningoltat magánkézből,ami ki van próbálva,így nem vennék zsákbamacskát.A 2800,as,vagy a 3000-es érné meg jobban,most egyelőre drágák (szvsz),ennél gyorsabbra nem ruháznék be..754-est,vagy 939 est érdemes vennem?Mi a különbség a kettő közt?Így hát ez az alaplap tokozását is befolyásolja,tudom,de közepes,léghűtéses,(Zalmann) megoldásra,melyik alaplapmárkát ajánlanátok azért a mostaniak közül,mert ezeknek is lejjebb megy majd az áruk addigra remélem..Gigabyte,asus (úgy tudom,elég drága)msi,epox?Mennyire kéne figyelembe vennem azt,hogy PCi expresses legyen,vagy jó lesz még pár évig az AGP 8X-os is?Ennek ellenére érdemes az előbbibe fektetnem a pénzem?Közepes tuningra gondoltam,tehát semmi vízhűtés,emiatt a corefesznek sem kell az egekbe szökniük..Valszeg lesz benn egy dvd író, SATA-s vinyó,semmi extra...Jut eszembe a DVD íróval lehet CD-t is írni?
Bocs ha túl lamernek tűnök,de még csakkezdővagyok a témában..
Ja,az új X800 XT AGP-s,vagy PCI-E-s ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Asztrofotózás
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Kutyának sem kellenek a 8 GB-os VGA-k?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Formula-1
- Xbox Series X|S
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- OTP Bank topic
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-A H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.SKILL Trident Z5 RGB 7800MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÁRCSÖKKENTÉS MSI Z77 MPOWER Alaplap eladó
- Gigabyte B85M -HD3 LGA 1150 Alaplap, garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570 AORUS ELITE X570 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3668
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Lenovo P500 - 1650-2690 v3 akár 12 mag/24 szál, 32GB DDR4 RAM, 490W 80+gold táp, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest