- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crus
őstag
Engem ezekért mindenhol szétszednek. Mondjuk nem csoda... szó szerint a Pong óta tolom az ipart, lehet az a baj(?), hogy egy "kicsit" már sokat láttam. Ettől függetlenül jelennek meg manapság is kegyetlen jó játékok, de a szép küllem az csak egy dolog... nyilván 2024-ben azért az is fontos, de továbbra se annyira, mint a gameplay.
Seuna 2 kapcsán pár napja ezt írtam itt a PH-n: "Kár, hogy a játék rosszabb lett, mint az elődje. Még kevésbé játék, ráadásul méregdrágán pofátlanul rövid is."
-
Kylesa
aktív tag
Nem ismerem ezeket, de utánanézek, köszi!
Az első résszel én is jártam úgy, hogy majdnem egy ültő helyemben végigtoltam az egészet.
A Lookout Point zenéjétől (a guildben is az szólt) a mai napig borsódzik a hátam, annyira gyönyörűséges...
Közben a Fable-ről eszembe jutott a Black & White, na az is kaphatott volna harmadik részt is, bármilyen is volt a második. -
Kylesa
aktív tag
Bár örülök a Hellblade 2-nek, mert az első részt is nagyon szeretem, mégis... nekem az egyik legnagyobb videojátékos csalódásom, hogy egy olyan kiváló játék, mint az Enslaved soha nem kaphatott második részt. Mindig eszembe jut az a játék, ha a NT-ról vagy annak játékairól esik valahol szó.
Ott van az én képzeletbeli "Legjobb játékok, amik nem kaphattak folytatást" dobogómon a Days Gone és a 2006-os Prey között (+Fable, PC-sként soha nem élhettem át a második részt, a 3 meg szar volt).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gigabyte B550M K épített PC Ryzen 5 5600G 64GB RAM
- Eladó egy Ezüst Macbook Pro M3 8Gb/500Gb, Francia bill,20Ciklus, 1év Apple garival
- Eladó egy Ezüst Macbook Pro M3 8Gb/500Gb, Arab bill, 3Ciklus, 1év Apple garival
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Eladó egy Macbook Pro M3 8Gb/1TB, Német bill, 2Ciklus, 1év Apple garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest