- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crus
őstag
válasz
Héraklész #39 üzenetére
Bezony... ha elveszed a grafikát, artot ebből a játékból, ami marad az.. az... édeskevés.
Sokaknak az ilyen cookie clicker játékok is az alfa kategória. Sokan egyszerűen szeretik ezeket a POI-kat egyszerűen letudni, nekik ez a progress, hogy mindent felszívnak egy nagy térképen... nekik ez a játék.
-
Crus
őstag
-
Crus
őstag
Engem ezekért mindenhol szétszednek. Mondjuk nem csoda... szó szerint a Pong óta tolom az ipart, lehet az a baj(?), hogy egy "kicsit" már sokat láttam. Ettől függetlenül jelennek meg manapság is kegyetlen jó játékok, de a szép küllem az csak egy dolog... nyilván 2024-ben azért az is fontos, de továbbra se annyira, mint a gameplay.
Seuna 2 kapcsán pár napja ezt írtam itt a PH-n: "Kár, hogy a játék rosszabb lett, mint az elődje. Még kevésbé játék, ráadásul méregdrágán pofátlanul rövid is."
-
Crus
őstag
Kár, hogy maga a játék egy unalmas, repetitív UBI-szintű, térképre felszékelt ostobasághalom. A harc nem rossz benne, mondjuk nem egy souls, de 3423423 db. mongolt kell benne levágni, ami irgalmatlanul unalmas lesz elég hamar. Mentségére legyen mondva, hogy a DLC-je, ami ebben a DC-ban benne van még rosszabb.
De szép. Mint a Seuna 1-2. Szép, de játéknak édeskevés.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest