- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Fotók, videók mobillal
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Aktív témák
-
Na hali nekem sincs bajom a kártyával. Viszont h. ha a bios frissités javit rajta valamait akkor miért ne rakjam fel. Egyébként nekem a 3.10 Catalystal össze vissza fagyogat a halo :) csak 3.9 javitott driverével mükszik rendessen .
Egyébként szerintem rosszul emlékszel nálam a core /memoria 400/250 és gond nélkül megy 490/330 on.... eleve a memek rajta 300 asak ezért nem is vágom h.miért csak 250 en mennek :o ? hát ha a new bios 300 ra rakja alapból... -
Sziasztok lenne egy olyan kérdésem h. van egy 9600 atim méghozzá gexcube, és láttam a honlapjukon h. van hozzá new bios . :) De nagy faszok ám ott is, azt ugye nem irják oda h. mikori bios mit frissit hanyadik verzio és h. kinek érdemes felraknia, na mindegy .... A kérdés pedig az lenne h. érdemes e felfrissiteni a biosát ,tudtok erről a biosról valamit ,valaki közületek csinálta e már ? Igazából parázok mert nem igazán szeretném h. elszáljon a kártyám és veszítsek 50 gurit. :( Hallottam h. van olyan vga bios frissités h. a memoriába menti el a biost... azt hogy kell és hol tudom letölteni a hozzá tartozó progikat?
Aktív témák
- Bomba ár! HP Elitebook 8560W - i7-2GEN I 8GB I 500GB I 15,6" FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest