- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mobil flották
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Egyedülálló akkumérettel futott be a OnePlus Nord CE5
- A OnePlus Nord 5 sem sokkal marad le akkuméretben
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
KaraDani
addikt
Bakker, ez nekem fel se tűnt, őszintén 100 giga zenénél nem látom át rögtön mi az ami elveszett eseetleg, de akkor lehet egy két lossless albumot buktam. Én a filenevek összekutyulását mp3 tag nevű progival csináltam meg, két klikkel, csak mappába kéne őket pakolni, ne meg hát egy két helyen nincs fileinfo ott szivacs.
Amúgy boltba kérdeztem a srácot, hogy honnantól garis egy vinyó? Kérdezte Samsung? Mondom aha, erre mondta, hogy ha egy hónapos próbáljam meg a teljes format majd firmware frissítést, főleg így hogy szoftveresen visszajött az adat azt mondta, hogy szinte tuti, hogy szoftverhiba. Majd ennek utána is nézek. -
KaraDani
addikt
Nem elég garihoz egy egy hónapos vinyónál?
Akkor ez azt jelenti, hogy ennyi belefér ezek szerint, és "nyugodtan" használhatom tovább? Értem ez alatt, hogy a többi meghibásodásának esélye nem nagyobb mint egy tökéletes állapotú vinyónál? Pl mint egy monitornál a pixelhiba? Mostani állapota
-
KaraDani
addikt
Közbe sikerült visszahozni szinte mindent, 25 giga lett csak ilyen ömlesztett névtelen fos többi visszajött.
Pont most nézem HD Sentinellel van két hibás szektor meg egy gyenge. Még jó, hogy egy hónapos vinyóAsszem mindjárt nekiállok előkotorni a számlát, csak azt nem tom, a rajta levő 700gb adattal mit kezdek, amíg elviszem gariba
-
KaraDani
addikt
Sziasztok!
Itt még hála istennek sose kellett járnom. Most először történt nálam elég érdekes dolog: tegnap esti szabályos leállítás után most win induláskor lemezcheckelni akarta az egyik partíciót, persze lenyomtam, de mikor bejön a windows, látom, hogy a H: nem elérhető.
Nyomtam egy újraindítást, hagytam a lemezkarbantartást, elég sokáig ténykedett, végül az eredmény az lett, hogy a az összes zeném eltűnt a partícióról. Két mappa volt egy HD Filmek nevű: ez megvan, meg egy zene. Nem kevés zene volt, több mint 10 éves gyűjtőmunka kb 100giga. Van valakinek ötlete mitől lehetett ez a örömteli esemény?
Windows7
1 Hónapos Samsung F1 1000GBMost fut GetDataBack, sose használtam még, remélem jó lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Acer Predator GM7000 4 TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7400-6700 MBs - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Corsair MP700 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- WD Black SN850P 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bordás, PS5 - 7300-6600 MBs - Eladó!
- Western Digital WD Red Plus 3.5 12TB 7200rpm 256MB SATA3 (WD120EFBX)
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest