Új hozzászólás Aktív témák
-
horn3t
tag
-
horn3t
tag
megcsináltatni akkor nem lehet a vinyót? adatmentés mennyibe kerül???
sok film meg install volt rajta, ami pótolható végtére is. meg 4 év főiskolai cuccamondjuk ez sem egy nagy probléma.
10 ezernél több? mennyi körül nyomnak egy ilyen adatmentést tiszta környezetben?valamelyik napon elöszedem és akkor ha a BIOS nem látja akkor az van amit te mondtál?
-
horn3t
tag
köszi a gyors választ liksoft! húúú, már nem emlékszem hogy látta-e a BIOS, nem akarok hülyeséget mondani, de szerintem nem. de majd előkeresem, és berakom a gépbe valamelyik napon...
hát a hangja érdekes volt. cilikus hangot adott ki, és mintha valamit húztak volna a földön, és néha felemelik, nem tudom most mihez hasonlítsam. mintha az ujjamat húzom az asztalon, és ciklikusan fel-le emelgetném. olyan halkabb sistergés, vagy nem is tudomedit: a tipusa pedig Samsung 300 GB 7200 rpm 8MB cash. egyik napról a másikra bekrpált....
-
horn3t
tag
Sziasztak!!
úgy január körül elment az egész vinyóm, nem láttam semmit belöle, és az összes adatom eltünt vele együtt 250 gigánál ez érzékenyen érinti az embert.
azóta van másik vinyóm, csak gondoltam megpróbálom visszahozni, ha vissza lehet. az volt a bajom, hogy már a bootolásnál se ismerte fel a gépem. most melyik progival próbáljam meg, ez a getdataback jó lesz rá?
köszi elöre is ha valaki tudna segíteniüdv: horn3t
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gitáros topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Steam Deck
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- One mobilszolgáltatások
- Crypto Trade
- Star Trek
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- CPU léghűtés kibeszélő
- További aktív témák...
- SK Hynix Platinum P41 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7000-6500 MBs - Eladó!
- (50db) 250GB SATA Bazár (Samsung, Kingston, Crucial, Sandisk stb.)
- GARANCIÁLIS! Samsung 980 PRO 1TB M.2 Gen4 SSD!
- SAMSUNG 4TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, hűtőbordás - 7450-6900 MBs - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Bomba ár! Dell Latitude E4300 - Intel P9400 I 3GB I 160GB I 13,3" I DP I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest