- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Magisk
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Apple iPhone SE - se vele, se nélküle
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeepDish
őstag
Sziasztok ! Van 1 olyan problemem, hogy mikor WinXp-t telepitettem veletlenul rossz particiot valasztottam ki es azon volt minden cucc, 2 kulonbozo vinyorol van szo(egyiken winfos van volt , amirol szo van azon csak adatok voltak )! Tehat eltunt rola minden, mert ugye particio torlest nyomtam ,azota nem nyultam hozza, vissza lehet meg hozni rola az adatokat vhogy?
-
DeepDish
őstag
Sziasztok latom mas is szivott mar vele es tortent,hogy volt 1 regi gep vinyok ki belole! Uj gep osszerak uj vinyora,winxp felrak Professional majd 3bol 2ot lat csak,azaz latja 3ikat is,de kiirja lemezkezeles,hogy dinamikus es olvashatatlan!! Adatok fontosak rajta es nemakartam meg alapertelmezette konvertaltatni,mert ugye kiirta,hogy adato elvesznek!! Mivel tudnam lementeni ez a vinyot,majd utana gondolom mehetne a konvertalas?
Nagyon megkoszonnem SEGITSEGET!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vigneau interaktív lokálblogja
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Revolut
- AliExpress tapasztalatok
- Nintendo Switch 2
- OLED TV topic
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
- Samsung 990 EVO Plus 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4/5.0 x2 - Új - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- WD Black SN850P 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bordás, PS5 - 7300-6600 MBs - Eladó!
- Verbatim Vi5000 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - Eladó!
- SAMSUNG 4TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, hűtőbordás - 7450-6900 MBs - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! Intel I9 13900KS Processzor!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest