Új hozzászólás Aktív témák
-
hajraolaj1
tag
Na végül csak sikerült lementenem amit akartam,márcsak abban kérek segítséget,hogy rakjam ujra a laptopomon a win7 home-ot ,ha nincs hozzá lemezem és letölteni sem akarok egyet mert most jogtiszta van rajta,csak mikor vettem a laptopot,alapbol volt rajta lemezt meg nem adtak és nem is csináltam...
-
hajraolaj1
tag
válasz
liksoft #1443 üzenetére
Teljes mentés? Az miért kell?Az legalább egy nap lesz...És egyébként is azt hogy csinálom?Csak simán kijelölöm az összeset és copy?Ja és sokszor felugrik egy ablak,hogy a mentett fájlok között már van egy ugyanolyan nevü vagy ilyesmi,[pl. Death Before Dishonor.mp3 Death Before Dishonor (2)]és akkor lehet választani hogy skip vagy overwrite.Olyankor mit ajánlasz mire mennyek?Mert én az overwrite all opciót szoktam választani...
-
hajraolaj1
tag
válasz
liksoft #1441 üzenetére
Na tegnap sok időt töltöttem a visszaállítással,de nem mindent nyit meg.Mondjuk ez várható is volt.De az bosszant,hogy egyik játékot sem nyyitja meg és a videókártya drivert meg ugy egyáltalán egyiket sem érzékeli gép,valszeg az is letörlödött...Mit javasolsz,mit tegyek?
Töltsem le a telepítőket és tegyem ujra ha már minden fontos adatot lementettem vagy keressem meg a register vagy milyen fájlokat,mert játék telepítésnél elvileg olyanokat is felrak magának a gép (csak nem tom hova) és gondolom ezek is letörlödtek,ezért nem nyitja meg a visszanyert játékokat...
Aránylag sok képet zenét és videót visszatudtam nyerni,viszont a szöveges dokumentumok nagy része kínai írásjelekből áll...
Egy utcsó kérdés:
Ha már ugy látom mindent ementettem ami szükséges,érdemes MOST újratenni a windowst,mert már június óta nem volt ujrarakva!
Amúgy köszönöm a segítségedet! -
hajraolaj1
tag
válasz
liksoft #1439 üzenetére
Megnéztem mindent de már ott elakadtam,hogy:
Az első lépésben ugye kiválasztom azt a meghajtót,amiről kiakarom nyernni az adatokat jelen esetben C. DE ILYEN NINCSEN,SŐT D SINCS,csak a külső merevlemezt ismeri fel,az a Logical Drives listában van,a Physical meg üres,pedig videók alapján ott kéne lennie egy első meg egy második számúnak is,szal ha jól gondolom,C-nek és D-nek is...
Pedig a beállításokba is mindent ugy csináltam ahogy a program írta, save directorynak meg temporary directorynak is a G meghajtó van bejelölve (külső vinyó)...A program a G-re és D-re is fel van telepítve,mindkettő helyen ugyanezt produkálja...
A 0. lépésben a default van beállítva...Na,időközben rájöttem hogy adminisztrátori módban kellett volna indítanom a progit...
Most már lát egy csomó meghajtót,nem tudom mit válasszak -
hajraolaj1
tag
válasz
liksoft #1437 üzenetére
akkor mit is csináljak a programon belül (és azon kívül)?
Amíg lépésröl lépésre le nem írjátok addig nem akarok hozzákezdeni,nem akarom jobba elbaszni...Szal eddig annyit csináltam hogy a D-re telepítettem a progit meg bedugtam a külsö merevlemezt.A C-n vannak a kinyerhető fájlok...Tovább? -
hajraolaj1
tag
Pár órája törlödött valamiért 300 Gb adat a gépröl.Még nem telepítettem semmit szinte tehát ha jól gondolom,nem írodott felül egyik sem...
Azt szeretném megtudni,hogy hogy tudnám visszaállítani ezzel a programmal az adatokat és hogy 100 százalékos lehet e a visszaállítás?Mit csináljak a hatékonyság növelésének érdekében?a laptopi merevlemezem 2 részre van osztva egy 30gb os meg egy 600 valamennyis (erröl tüntek el dolgok egy illesztöprogram telepítése közben,majdnem minden).
Hova tudnám visszanyerni a fájlokat,programokat? Ha egy külső winchesterre nyeretem és utána ctrl c ctrl v-vel visszarakom azokat a C könyvtárba,akkor müködni fognak?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Amazon Kindle
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- EA Sports WRC '23
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Anime filmek és sorozatok
- Milyen légkondit a lakásba?
- Háztartási gépek
- Milyen alaplapot vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung PM9A1, PM9F1 (980 PRO) 1TB Gen4 NVMe SSD! 7000-5100MB/s
- SK Hynix Platinum P41 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7000-6500 MBs - Eladó!
- Acer Predator GM7000 4 TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7400-6700 MBs - Eladó!
- Western Digital SN820 4TB PCI-E Gen4 SSD! 6500/5800MB/s
- GARANCIÁLIS! Samsung 980 PRO 1TB M.2 Gen4 SSD!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest