Új hozzászólás Aktív témák
-
G@ben
addikt
válasz
liksoft #1666 üzenetére
Amit tudok: külső NTFS notebookvinyó, egy laptopra volt rádugva, használva volt folyamatosan, aztán mondta Apám, hogy nézzem már meg, mert néha nem ismeri fel a gép. Megnéztem, a HDSentinel 0%-ot írt rá, a fájlok nagy része meg 0 méretű volt már akkor. Direkt checkdisk, formázás, anyámkínja nem volt, véletlen meg nem hinném.
-
G@ben
addikt
válasz
liksoft #1664 üzenetére
Hozzám ennyi jutott el, mint a súgdosós játék végén.
A mentést végző faszi elmondta Apámnak, aki abszolút nem ért hozzá, ő meg továbbmondta nekem.
A lényeg, hogy a winchester nagy részén 0 méretűek a fájlok. Ez mitől lehet?
Én sem hallottam még kémiai mentésről, ezért is kérdeztem, hogy az mi. -
G@ben
addikt
Féloff, mert nem Getdataback, de Apám egyik külső winchesteréről mentene egy ilyennel foglalkozó ember, a könyvtárrendszer elvileg látható, de a fájlok nagy része 0 méretű. Állítólag a partíciós tábla vagy mi mehetett tönkre. Ez igaz lehet? Menthető még úgy a cucc? A szoftveres mentés nem segített, most valami kémiai mentés jön, amiről még nem hallottam. Létezik ilyen? Mit takar? Nem káros az adatok számára?
-
G@ben
addikt
Egy HDSentinel szerint 0%-os vinyóról mentenék le adatokat, le is menti a Get Data Back, de a fájlok nagy része 0 byte méretű. Megnyitottam egy ilyen doc-ot, belül üres volt.
Van rá mód, hogy ténylegesen lementsem a dolgokat, de csak a nevét mentse?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Gitáros topic
- Steam Deck
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- One mobilszolgáltatások
- Crypto Trade
- Star Trek
- További aktív témák...
- Elado hasznalt 120GB-os SATA SSD-k!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Corsair MP700 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- SK Hynix Platinum P41 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7000-6500 MBs - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest