- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Magisk
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Apple iPhone SE - se vele, se nélküle
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
csigafej
tag
válasz
liksoft #1515 üzenetére
így hogy a drive-ot vállasztottam ki már sikerült visszamenteni az adataimat, annyi probléma van viszont hogy egy könyvtáramból, ahol a képeim voltak visszamentette szépen az egészet, viszont mikor megnyitok egy képet, azt írja ki ismeretlen formátum (pedig elvileg jpg) és hogy vmi unicode fájlnév problémája van, ez miből adódhat?
-
csigafej
tag
válasz
liksoft #1513 üzenetére
köszi a gyors választ, megpróbálom a raw recovery-t (melyik programot ajánlod hozzá?), a GDB-t próbáltam az előbb, felismeri ntfs meghajtóként, de mikor továbblépnék, azt az üzenetet írja hogy nincs ntfs partíció...
esetleg komolyabb helyen vissza tudják nekem állítani?
-
csigafej
tag
válasz
liksoft #1511 üzenetére
sziasztok,
Tegnap Partition Magic-el (XP-alól) próbáltam egy 320 gigás vinyón új 10 gigás partíciót létrehozni xp-nek, a meglévő egyetlen partíció elé! kb 4 óra után megállt és kiírt egy hibaüzenetet hogy nem sikerült neki és próbáljam megjavítani scandisk-el (a 10 gigásat létrehozta). azóta nem látom fájlkezelőkből a meghajtót (PM-ben látszódik tiszta pirosan de nem lehet semmit csinálni vele, not formatted-nek írja és csak formázást engedne, azt meg nem akarom mert van rajta 280gb adatom...).
Van-e lehetőségem valahogy visszaállítani a meghajtót? vagy lementeni a fontos adataimat róla?
köszönöm, üdv
Gyuri
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vigneau interaktív lokálblogja
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Revolut
- AliExpress tapasztalatok
- Nintendo Switch 2
- OLED TV topic
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
- Western Digital SN820 4TB PCI-E Gen4 SSD! 6500/5800MB/s
- Western Digital (WD) Black SN850 NVMe M.2 2TB SSD meghajtó! 5300MB/s - 7000 MB/s
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Corsair MP700 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- WD Black SN850P 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bordás, PS5 - 7300-6600 MBs - Eladó!
- Elado hasznalt 120GB-os SATA SSD-k!
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest