- iPhone topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One mobilszolgáltatások
- Magisk
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Psychonaut
veterán
Üdv mindenkinek!
Sikerült az adatpartíciómat letörölnöm, pontosabban csak olvashatatlanná tennem. Stellar Phoenix minden adatot megtalált rajta, 200GB-os partíción 85GB az, ami kellene.
Namármost, ahogy visszaolvastam, visszaállítani nem tudom a partíciót, kénytelen leszek egy új vinyóra vagy egy új partícióra menteni az adataimat.Mivel a vinyó 250GB-os, ebből 32 giga rendszerpartíció, 200 giga pedig az olvashatatlan adatpartíció (de ebből csak 120 gigán van adat, ebből 85 giga fontos), ezért arra gondoltam, hogy a 200GB-os partícióból levágnék 85GB-ot, amire lementeném az adataimat, így nem kellene külső vinyó után rohangálnom.
A kérdésem az lenne, hogy hogy tudnék úgy ebből a 200 gigás partícióból egy 85-öst levágni, hogy az adataim eközben ne sérüljenek. Windows lemezkezelőjével simán megoldható, vagy valami specifikus program kell hozzá?Válaszokat előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Western Digital (WD) Black SN850 NVMe M.2 2TB SSD meghajtó! 5300MB/s - 7000 MB/s
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- SK Hynix Platinum P41 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7000-6500 MBs - Eladó!
- GARANCIÁLIS! Samsung 980 PRO 1TB M.2 Gen4 SSD!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest