- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dilikutya
félisten
Ha látható jele nincs a vinyón annak, hogy tönkrement (értsd: szenes, vagy púpos IC), akkor azt csak a jóisten tudja, mitől ment tönkre. Vagy valami szaki, aki jól belelát a lelkébe. A működő vinyót már kipróbáltátok másik gépben, ezekszerint az jónak tűnik. Nézzetek meg egy másik vinyót is ebben a gépben, hogy azzal tud-e valamit kezdeni. És IDE kábelt is próbáljatok ki másikat.
-
mixyboy
tag
.Zolika nevében írok (ő még alszik
), szóval a 80 GB-s vinyó, ami tönkrement az kb. 3,5 éves, a táp az még egész újnak számít, nyáron lett vásárolva egy 400W-os Codegen...
Hogy tudnánk kideríteni, hogy a táptól ment-e tönkre a vinyó? Vagy csak IDE kontroller halt be?
jah, és nem SATA-s egyik sem
[Szerkesztve] -
-
Daniel
tag
Probaltal BIOS update-t?
Es ha igen, sikeresen ment?
Ha nem, akkor ime link:
Bővebben: link
Olvasd el figyelmesen az utmutatasokat!
[Szerkesztve] -
Daniel
tag
Sziasztok!!
Goofy:
Szerintem, probald meg a kovetkezoket:
- Toltsd le a ''Kill Disk'' nevu progit (floppy vagy ISO verziot), es formazd vele a gepet. Bővebben: link
- Probalj szervalni valaki mastol egy XP kopiat, hatha hibas a tied.
- Ha meg mindig, akkor lehet kovetkeztetni a tapegysegre, nekem volt egy ilyen fagyasos problemam a regi P3-asommal. Probalj meg egy masik tapot.
Nekem mindig Win 2000-nel, telepites kozepen megallt, pedig volt benne egy Intel alaplap es LG 48X CD.
Zolika:
ATA vagy SATA a vinyo? -
Zolee 11
csendes tag
Hi, pont egyik havernak is ez volt a probléma,
(Nem tudott bootolni de telepítés még elindult
és a telepítőben is látszottak a partíciók)
szóval az alaplapon lévo IDE vezérlője halt be.
A BIOS-ban még látta a winyót csak nem tudott
bootolni róla. A winyó viszont jó volt mert nálam
tökéletesen működött. -
.zolika
csendes tag
Hajjó!
Lenne egy olyan problémám, hogy feltelepítem a winfost, és mikor újraindul a gép, akkor kiírja, hogy nem tud boot-olni a vinyóról...(nem találja az NT indító fájlját...NTLDR vagy vmi ilyesmi...) És ezután ha újraindítom már a vinyót se találja a gépDe más gépben rendesen lehet rá winfost tenni és működik is!
Jha! Mellesleg ugyanebben a gépben tönkrement egy 80GB-os MAXTOR vinyom, másfél napja...Az csak kerregett kattogott, aztán már a BIOS sem ismeri fel
Mondtak olyat, hogy az alaplap a rossz, vagy a táp, de én már nem tudom...
Lécci aki tud segítsen!!
Előre is köccce! -
goofy@@@
csendes tag
Akármikor akarom telepíteni a gépet, mindig a telepítő egy bizonyos részénél megáll, és nem reagál semmire.Pontosabban csak egy bizonyos ideig, addig tudok billentyűt leütni eredményesen, de utána már nem. Az alaplapom Tomato v693, nincs hozzá xp-s driverem, talán ez a hiba. Ha valaki tud valamit, az szóljon. Előre is kössz mindenkinek
-
Sliderx
csendes tag
Az a gondom, hogy már kb 30x telepítettem a windowst mert olyat csinál a gép, hogy ha az intézőben bármelyik fajlra nyomok egy jobbklikket akkor behal a rendszer.Kell nyomnom egy kontrolaltdelt és bezárni a drwtsn.exe-t és akkor feléled a windows.Próbáltam a bill. gombjával is legördíteni az eszközkezelőt de úgy is meghal.Egy ismerősöm azt mondta, hogy lehet hogy a vezérlődriverrel van valami az alaplapon.Mondta hogy próbáljam meg USB-s egérrel.Segítsen valaki!!!Nem tudom mi lehet a baj!!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Corsair Vengeance LPX 16GB (1x16GB) DDR4 3000MHz C15 - eladva Pál úr kollégának, értékelésre vár
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- MSI B450 TOMAHAWK eladó
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Kingston FURY Renegade 32GB (2x16GB) DDR5 6400MHz KF564C32RSK2-32
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged