- Mobil flották
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 Pro - mobilportré
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Maciii
tag
válasz
Pepin bácsi #14 üzenetére
En csak leallitom es kesz. Egyszer jatszottam olyant, hogy hetvegere kihuztam a konnetorbol (nem voltam a koliban), de amikor visszadugtam, szikrazott. Birta ezt vagy3 alkalommal, utana terdre burult...
Uj tap 6e + tulfesz vedo 7e = 13 ezer HUF a sok dugiszalas miatt.
Azota idegen helyen csak tulfeszvedovel hasznalom. Egyebkent azon van kapcsolo... -
Bash
őstag
válasz
Pepin bácsi #1 üzenetére
Nem szoktam kikapcsolni. Általában csak lehajtom a laptopom tetejét, és kész. Csak akkor szoktam hibernálni, ha viszem be a melóhelyre, egyébként itthon szinte soha. Reboot kb. hetente. Év elején, január 5-től április 11-ig még csak hibernálva sem volt. Ez volt a rekord eddig.
-
aurum
senior tag
válasz
Pepin bácsi #1 üzenetére
en hibernalni szoktam az xp-t, mar egy honapja nem volt reboot.
-
QQRIQ
tag
válasz
Pepin bácsi #1 üzenetére
Mar miert ne lenne jo? Milyen szempontbol?
Egyebkent en szemely szerint S3 (Suspend to RAM) modba szoktam kapcsolni a gepet, ha nem hasznalom - mert nincs kedvem mindig ujra boot-olni, es igy a programjaim is futnak, mihelyst a gep ''felebred'' -
PeliScan
addikt
válasz
Pepin bácsi #1 üzenetére
Én lekazzintom a főkapcsolót, de scak h ne sercegjen a moncsi. Amúgy szerintem elég mind1.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kés topik
- Battlefield 6
- Milyen légkondit a lakásba?
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- OLED TV topic
- Mobil flották
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mozilla Thunderbird
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- További aktív témák...
- Új Gigabyte 16 Aero 4K+ OLED i7-13700H 14mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4070 8GB Studio Win11 Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3021, 91% Akkumulátor
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest