- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Terelés. Nekem, az én posztomra írtál választ (amibe semmi olyat nem írtam, ami nem tényszerű), nem a cégvezetőére. Nem szándékoltnak vélt háttérjelentésekre kell reagálni, hanem arra, ami oda van írva. Ha mást akarok mondani, akkor mást írok, érted.
-----------------------------------------------------------
(#10) Busterftw: Olvasd el még egyszer, amit írtam! Ehhez semmilyen teszt nem kell, csak két szem.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Melyiket vitatod a (#4)-ből?
Nem ismered fel könnyen? Nekem sikerül, pedig szerintem több ilyen motyóval szembesülök napi szinten. Nem használnak vaskos fémet? Amit eddig láttam tőlük, az acél, vaskos alu és üveg. Nem variálnak a "klasszikus", kétkamrás belső elrendezéssel? Hatékonyságról senki sem beszélt, csak a normától eltérésről volt szó.
Persze tudom én, hogy nagyobb divat mindent lehordani a sárga földig. Hogy ettől ki érzi magát jobban, az már más kérdés.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
fatpingvin #3 üzenetére
Maradjunk annyiban, hogy könnyen, elsőre felismerhető, alapvetően jó anyagokból van, és a belsőkkel is variálnak.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
fatpingvin #1 üzenetére
Szerintem azért kicsit nézd meg jobban őket, mielőtt az első sor után összegzést írsz az egész könyvről. Nem valami szakmai modus operandi.
"zero feature pléh doboz. ennyi kell, több nem."
Neked. Bár azt nem egészen értem, hogy miért ENNYIRE nehéz egyeseknek megérteni azt, hogy a szubjektív igényeik egy kicsit sem általános érvényűek. Gyakran meg az elenyésző kisebbséget alkotják.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Cyberpunk 2077
- Nintendo Switch 2
- Revolut
- Anime filmek és sorozatok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- iPhone topik
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest