- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Yettel topik
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
fatpingvin
addikt
válasz
Synthwave #15 üzenetére
elég érdekesnek tartom hogy ez lett a konklúziód miután kb öten fogalmazták meg egymástól függetlenül, más irányokból közelítve de érdemi tartalmát tekintve ugyanazt a kritikát. teszem hozzá a kritika nem is a konkrét PH cikknek szólt (ez nem is lenne jogos, egy interjún azt illik lehozni amit az interjúalany közölt) hanem a cég szóvivőjének megnyilvánulásaira reagált.
azon kívül hogy kifejezésre juttattad a lapcsalád olvasóival illetve a fórum látogatóival szembeni mérhetetlen lenézésedet illetve a saját tévedhetetlenségedről való meggyőződésed, számomra nem teljesen világos hogy miért állsz bele az ilyen helyzetekbe amikor a kommentekben jönnek a reakciók.
de végülis ennek a kommentszekciónak túl sok globális hatása nincs, szóval talán nem olyan nagy baj. valóban zárhatóteljesen felesleges ezen szájkaratézni, mindkét oldalról. felesleges kommentfolyam, még ha ez fel is veti a kérdést hogy egy cikk alatt mi az ami nem számít annak.
-
fatpingvin
addikt
magukról a termékekről senki nem írt egy rossz szót se.
az egyetlen dolog amit viszont mindenki kritizált az apofátlanul nagyotmondónémileg túlzó marketingduma ami az egészet kísérte.
ha ez nem lett volna mellette hogy úgy próbálják meg előadni mintha most találták volna fel a spanyolviaszt, akkor szerintem a fórumozók visszajelzése is lényegesen pozitívabb lett volna. -
fatpingvin
addikt
a cikkben megjelentetett képgalériára reagáltam. nem tudom mi egyébre kéne, bár megnézve a weboldalukat, nem győzött meg arról hogy elhamarkodtam volna az állásfoglalást. a teljes felhozatalukat végigpörgetve, van benne pár jónak nevezhető dizájn ötlet de ettől még tizenkettő egytucat marad.
ami a másodikat illeti, ki is hangsúlyoztam hogy ez a személyes véleményem, bár úgy gondolom hogy funkcionalitás terén van benne egy jó adag objektivitás.hogy kinek mi tetszik az meg mindenki magánügye bár lehet róla diskurálni, viszont a reklámszöveget továbbra is túlzónak érzem.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Új blogunk első bejegyzésében a márka létrejöttéről és koncepciójáról kérdeztük a cég alapítóját.
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Csere-Beszámítás! MSI Ventus 3X RTX 4060Ti 8GB GDDR6X Videokártya
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest