- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- A Royal Philharmonic Orchestra játssza a Samsung új csengőhangját
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Galaxy Buds4/Buds4 Pro: demómodelleken az új szárkialakítás
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Honor Magic5 Lite - fiatalít az új ruhám?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sipi
addikt
válasz
tierbatyo
üzenetére
Az ''egyébként'' nem tudom, mit jelent, de ha arra gondolsz, hogy simán echoval nincs értéke, az természetes. Elvégre sehol sem definiáltad. A make.conf csak az emerge során kerül feldolgozásra, így csak akkor lesz értéke. Ezért kell source-szal ''lefuttatni'' a make.conf-ot.
Ja, mplayer... Ott valami gebasz van az ebuildben. Elvileg tökéletes, végigkövettem, de nem működik. Anno kínomban kommenteztem minden sort benne, ami a nyelvet állította, és kézzel beírtam, mi kell. De egyébként a magyar felülete borzalmas, az ékezeteket nem írja ki rendesen, a magyar GUI pedig szétesik.
4.1: hm. Én most tettem fel 4.1-est, és ezzel újrahúztam mindkét Qt-t (3 és 4), plusz a kdelibs-t. Azóta nem sok minden megy, libkhtml.so-ban valami hiba van...
Sipi
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 16 Pro-White Titanium-128GB-Akku:97% - Megkímélt Újszerű állapot!Jótállás:2028.05-ig
- Beszámítás! LENOVO LOQ 15AHP10 FHD Gamer notebook - R7 250 16GB DDR5 1TB SSD RTX 5060 8GB
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest