Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Beletenyerelnek a memóriaárak a mobileladásokba
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sianis
addikt
Kell a Gnome, mert egyszerű, még akár szép is lehet!
KDE valahogy nem az én világom...soha nem tudott megfogni, sok benne a nem érthető dolog, vagyis inkább az olyan amit ott van, de nem tudom minek.
Gnome nekem már jóideje kedvencem, teljesen kiismerem magam alatta. Jó néha vannak bajok vele elismerem, de az asszonyt sem hagyom el, mert néha nem tetszik amit csinál! 
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i3-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4360, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- PlayStation Okosító Blu-ray lemezek - PS4 GoldHEN Loader / BD-JB Lapse és PS5 Auto Jailbreak AIO
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
KDE valahogy nem az én világom...soha nem tudott megfogni, sok benne a nem érthető dolog, vagyis inkább az olyan amit ott van, de nem tudom minek.