- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Íme az új Android Auto!
- iPhone topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- 8300 mAh, maradhat?
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Motorola Edge 40 - jó bőr
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shiro
senior tag
válasz
emiki6 #13197 üzenetére
Oké bocsi itt este nagyon félrre ment nálam ez a kifejezés.
Inkább úgy értettem, hogy a japán azokat a kifejezéskét használja, mint a kínai.
Ami szintén nem teljesen igaz, mert most, hogy Hu Taoval darnolom a Dragon Spine Domaint, eszembe jutott, hogy a hilichurl az japánul is hilichurl és csak kíniaul qiuqiuren (kb hegyi ember)
De akkor úgy módosítanám, hogy a különböző nyelveket az egyes dolgokra más más kifejezést használnak, amik adhatnak némi árnyalatnyi különbséget a történethez -
Urzu_7
aktív tag
válasz
emiki6 #13194 üzenetére
Én már csak megszokásból állítom azonnal az ilyen címeknél japánra a nyelvet. Az angol amúgy is kiidegel a kiejtési hibák miatt (de ahogy olvasom akkor vannak kivételek) a japó meg amúgy is megy szóval miért ne ez lenne az alap főleg hogy a kedvenc hangjaim szólalnak meg. A legnagyobb bajom viszont tényleg csak az hogy a szájmozgás nem épp tükrözi a szöveget, sőt van hogy jó pár másodpercnyit tovább szövegel a karakter. De hát kis csapat ezek még, nem tudnak további animátorokat felvenni hogy minden nyelvre ráigazítsák.
Jó, nyilván nem csak pénzen és embererőn múlik de szerintem egy ekkora játéknál már igazán rászánhatnának egy kis pénzt a motor csiszolására is főleg pc-n meg ps-en.
-
Shiro
senior tag
válasz
emiki6 #13194 üzenetére
A Genshin esetében a japán és a koreai gyakorlatilag tükörfordítása a kínainak, ami eltérő az az angol.
Amellett, hogy a megfogalmazások terén az angol egy kicsit bőbeszédűbb, a kínai és a japán inkább lényegre törőbb, van "pár dolog" amiben kissé eltérnek.
Pl.: A vision eredetileg istenszem (a delusion pedig démonszem) és Venti is szervként utal rá. -
F34R
nagyúr
-
Shiro
senior tag
-
fpatrik17
senior tag
válasz
emiki6 #13083 üzenetére
Beidou-t mindenképpen építsd ki!
Nagyon tápos karakter és hiánypótló a counter mechanikája. Szerintem top 3 legjobban élvezhető karakterben benne van.
Nagyon sokat fejlődött a healer nélküli játékmenetem Abyssban is mióta nekiálltam maxolni Beidout. A full counterek miatt ismerned kell az ellenfeleket, sokkal jobban, mint eddig figyeltem. Gyakorlatilag folyamatosan triggerel, hogy tanuld az ellenségek támadásait és jól időzítsd a countert és iframeket.Én mai napig állítom, hogy ez a gém Bennett-Xiangling-Xingqui-Beidou-Fischl-Sucrose körül forog. Ezek a kezdő karakterek annyira erős 4*-osok, hogy mindent végig lehet ütni velük és végtelen variációba beépíthetők.
-
Shiro
senior tag
válasz
emiki6 #13080 üzenetére
Kazuha még 2.0 előtt került a játékba és akkor még nem volt katana, így a Filet Blade lett az övé, mint ívelt penge. Egyébként ha C6-ra fejleszted, akkor működik, az Isshinnel együtt
De ha már fura fegyver társítások. Gorounál Ravens Bow és Yun Jinnál a Dragons Bane.Szerintem vagy szándékos, vagy a Mihoyo bellüli kommunikációs baki, hogy egy csomó 4 csillagos fegyver nem passzol a hozzá társított karaktarhez.
-
Shiro
senior tag
válasz
emiki6 #13065 üzenetére
Sőt a Dark Iron Sword-ból mindössze csak egyetlen darabot szerezhetsz a játékban.
-
Shiro
senior tag
válasz
emiki6 #13060 üzenetére
A Recurve Bowból és a White Tasselből örzzél meg mindent, de amúgy a többiből elég csak egy. Egyrészt Wishekből viszonylag sok esik belőlük, másrészt, mire oda jutsz, hogy két karakterre is kellene, lehet megszerzed a 4 csillagos változatát.
-----
#13058 vakablak93 Ha megszerzed mind az 54 karaktert és mindegyiket felfejleszted 70-es szint fölé, akkor
Akkor az alap bannerből tudsz szerezni két öt csillagos dolgot és mivel ehhez le kell győznöd kb 1000 bosst, jó eséllyel lesz 1-1 fasza Gladiators Finale és Wanderer's Troupe szetted. -
Shiro
senior tag
válasz
emiki6 #13057 üzenetére
Polearm
White Tassel: majd Cyno számára lesz a legjobb F2P opció.
Ezen kívül még jó lehet Xiaonak, ha pl beraksz mellé egy Yunjint és első sorban NA-val támadsz ugrabugra helyett.
Blac Tassel: Zhonglinak a legjobb F2P opcióBow
Slingshoot: Yoimiya, Childe, vagy Alloy számára a 2. legjobb F2P opció. Ha nincs Rust, akkor egy jó alternatíva lehet számukra. R5 Slingshoot ~ R2-R3 Rust
Recurve Bow: Yelan számára lehet jó, főleg ha rendelkezel pár konstellációval.
C0 esetén pedig akkor, ha nincs HP-s Sands-od, de helyette van egy jobbfajta ER-es
Sharpsooter Oath: Ha ki tudod használni a passzívját, akkor Ganyunak lehet jó. Ez esetben talán még pár százalékkal jobb is, mint a Crescent, vagy a HamayumiCatalyst:
Thrilling Tales of Dragon Slayers: Barbarának, vagy Kokominak, ha Supportként haszálodSword
Harbringers of Dawn: Amennyiben meg tudod oldani, hogy maxon legyen a HP-d, vagy hogy ne üssenek meg, akkor Ayato számára egy jó F2P opció. (Feltétele, hogy a Sands-ba HP kerüljön)
Cool Steel: Ayakána adva kb ugyanaz tudja, mint az Amenoma. Ha Yun Jin is van a csapatban, akkor a Cool Steel egy kicsit jobb.
Traveler's Handy Sword: Ha nem sikerült korábban az eventből megszerezni, a Cinnabar Spindle-t, akkor Albedo számára egy logikus választásClaymore
Skyrider Greatsword: Razornak az a legjobb F2P opció illetve Eulának a második opció a Snow Tombed Staresilver után.
Debate Club: Alig egy kicsivel gyengébb, mint a Prototype, szóval ha spórolni akarsz, akkor válaszd ezt.
Bloodtainted Greatsword: Sayunak, ha még nincs meg a Rain Slasher.Összegezve kb 5-10%-al lehet őket gyengébbek mondani egy hasonló F2P 4 csillagos fegyverhez képest. Előnyük, hogy mivel sok esik belőlük, így könnyű összeszedni az R5-ös fejlesztést. Illetve mivel egy-néhány esetben nincs 4 csillagos megfelelője, így ebben az esetben a legjobb F2P opciónak is tekinthető.
Érdemes mindegyikből lelakatolni legalább egy R5-ös verziót.
A Recurve Bow és a White Tassel csupán limitál mennyiségben szerezhetőek Mondstadti és Liyuei ládákból. (luxorious, vagy precious)#13053 emiki6
gyakorlatilag annyi az egyetlen előnye, hogy a Normal Bossok legyőzésénél garantál egy 5 csillagos artifactot.#13055 vakablak93
Keqing-Collei-Sara-Dori#13056 jonnyjoker01
Mióta Yun Jin megjelent tervezem, hogy Qiqiből csinálok egy physical dps-t. Azóta is tervezem.Jó lenne azért pár alternatív karakter fejlesztés csak hát nincs annyi resin.
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
emiki6 #13053 üzenetére
Okosan ki van itt minden találva, nehogy túl sok cuccot össze tudj szedni
Nem értem miért irtóznak attól hogy lehessen farmolni rendesen a gyönyörű open worldben amit kreáltak. Első takarításon kívül szökőévente térsz csak vissza egy-egy területre ha éppen oda spawnol egy commission. Az kéne hogy legyen még több WL ahol nehezebbek a mobok de rendesen több nyersanyagot is dobnak.
A folyamatos domain, leyline farmolás is tök unalmas már így 2 év elteltével, jobban örülnék ha az open worldben bárhol esnének ezek a dolgok és én dönthetném el hogy hol farmolok, nem kéne mindig ugyanazt a 30 másodperces harcot ismételni.
-
Mike
veterán
válasz
emiki6 #13034 üzenetére
én ennyire nem komplikálom. elsőre kapnak Benitől egy kis tüzet, aztán Kazu ugrik egyet. ha nem elég akkor jon Kazu ultija, és fekszik mindenki. esetleg a szélben püfölöm őket mással. de igazából kettejükkel elvagyok a legtöbb esetben. ha nem akarom hogy sérüljenek akkor Zhonglival a legelején felteszek pajzsot. ha sietek akkor kaja buff, rengeteg kajám van.
-
Shiro
senior tag
válasz
emiki6 #13034 üzenetére
Mihamarabb szerezz rá egy Wanderer's Troupe-ot! Azzal a problémáid fele meg is oldódik.
Open World. A gyengébb ellenfelek többsége egy charged lövéssel elintézhető, a lényeg, hogy célozz fejre és akkor garantált lesz a crit.
Kazuhára esetleg rakhatsz némi energy recharge-ot is, pl egy favonius, vagy sacrificial, hogy biztosítsd a burst elérhetőségét. Tudom írtad nem szeretnék burstel vesződni, de a nagydarab Ruin Graderek és a Lawachurlok ellen azért jól fog jönni.
Egyébként amikor én megszereztem Ganyut, még nem igazon foglalkoztam optimális csapat összeállítással, reakciókkal, talent sorrenddel, meg mindenféle ilyen Abyssra való zagyvaságokkal. Egyszerűen csak mentem és lőttem. -
jonnyjoker01
veterán
válasz
emiki6 #12994 üzenetére
Az a baj hogy a fegyver bannereket mindig okosan rakják össze, hogy az egyik olyan amit nagyon sok ember akar, a másik meg valami szar általában amiért nem érdemes húzni. Most végignéztem a weapon banner historyt, egy kezemen meg tudom számolni a jó bannereket ahol mindkét fegyver király.
-
F34R
nagyúr
válasz
emiki6 #12987 üzenetére
Jesus.... gratttyu..
#12990 jonnyjoker01
En mar egy Skyward Harp-nak is orulnek standardbol... rahuztam parat a Hunter's Path-bol meg itt is Amosnal, de sztem hanyagolom.. kell inkabb karakterre.#12991 xeon forever
Turelem... a banner skippekkel tobbet ersz mintha mindig mindenen huznal.#12997 Sirandrish
Nem akarok senkit eltantoritani, mert elofarmolok Niloura is, de allitolag ot nerfeltek...
Persze 0day majd kiderul. Ha nem majd lesz meg kesobb Hydro dps-nek valo. -
-
-
Shiro
senior tag
válasz
emiki6 #12970 üzenetére
Na igen, az instant chargedhez kell egy skill, plusz be kell céloznod az ellenfelet, szóval nem feltétlen nyersz vele időt, vagy legalábbis nem olyan sokat, mint elsőre gondolnád. Persze hozzá lehet tenni, hogy a skill sebzése is viszonylag magas, szóval felfogható ez egyfajta tripla chargednek is.
-
emiki6
veterán
válasz
emiki6 #12970 üzenetére
"If you were planning on wishing on Kokomi/Ganyu's banner purely for Dori, please keep in mind that Dori should be the free character in 3.2
Although this is correct at the time of writing, keep in mind, free gifts can easily be changed at anytime"
[Ubatcha1] -
Shiro
senior tag
válasz
emiki6 #12963 üzenetére
Szerintem Ei és Cyno csak egymástól vennék el a rivaldafényt, mondhatni két dudás nem fér meg egy csárdába.
Teljesen bízom abban a 20 wishben.Ha kiesik kiesik, ha nem nem. Ha besárgul és Ganyu, Cyno még akkor is garantált, ha meg nem, akkor még jobb.
Most elgondolkoztam azon, hogy így lassacskán a rerunokból összehozzak egy C6 Ganyu, de nem érzem úgy, hogy érdemben erősödne, mintha direkt a C0-ra, C1-re lenne sűrítve az ereje. -
Shiro
senior tag
válasz
emiki6 #12959 üzenetére
Nahidát nem áldozom be!
, Cynoból elég a C0. Úgy vagyok vele, hogy C0 vagy C6, de mivel nem vagyok bálna, így az előbbi.
#12960 slimG
Van egy olyan érzésem, hogy Dori pont Cyno számára lett kitalálva.
Nálam úgy fog kinézni, hogy Cyno-Faveller-Beidou-Dori. Single target esetén Beidou helyére jöhet Yun Jin, vagy Fischl.
Candace meg Ayatot fogja nálam hasznossá tenni. Egyrészt tud majd sebezni a jóval menőbb NA-val is. nem csak az unalmas Skillt ismételgeti. Illetve kitolja a screen time-ját 6s-ről 18s-re, így a csapat buffokat is ki tudja majd rendesen használni.------------
ui az amúgy megvan, hogy most kb minden electro karakterre rá kell áldozni pluszban 170 Hero's witet és kb 680 ezer morát, hogy rendesen működjön az Agrivate? -
Shiro
senior tag
válasz
emiki6 #12957 üzenetére
Nekem csak Dori kellene. de rá is csak 2x10-et merek áldozni.
Egyszerűen Candace jobban vonz.
22. pittnyél vagyok és 50-50, szóval nem garantált, de azért mégse lenen jó, ha C2 Ganyu beköszönne. Na meg Candace miatt kicsit az az érzésem, hogy jó kenne ott elveszteni az 50-50-et.Mégse, inkább legyen Nilou és Nahida garantált.
-----
Nem tudom hogy vagytok vele, de nekem primó illetve karakter gyűjtés szempontjából kifejezetten tetszik a mostani helyzet. 4-es a szobor, 8-as a fa, kicsit több mint 50%-os a felfedezettség, A Garven Innocence eventben még van pár primó, és már 62 fate-et összegyűjtöttem. S még jön két evenet, a Liyuéban felbukkanó ládákra meg még rá se néztem.
Tighnari bekerül az alap bannerbe, szóval kihagyható. 3.1-ben lesz Cyno és Nilou, de utána
a 3.2-től 3.5-ig elvileg csak 1-1 új ötcsillagos lesz. -
F34R
nagyúr
válasz
emiki6 #12951 üzenetére
Mona akkor ha C3, es a buff miatt. Rosaria csak C6-nal (Rites of Termination‘s attack decreases opponents’ Physical RES by 20% for 10s.)
Mi nem tetszik rajta? clunky. se a settje, se a karaktere semmi. ott van lvl80-n talentek is 8-9 koruliek, van is ra artifactom, megsem hasznalom. Utoljara talan Enkanomiya felfedezesnel volt a csapatban.
#12950 slimG
A jokat vagy igereteseket sosem torom be, de tenyleg nem volt vele szerencsem. Strongboxbol meg nem szoktam gyakran porgetni. -
-
Shiro
senior tag
válasz
emiki6 #12930 üzenetére
Nem rég felkerült egy új damage calculator a netre, ami szerintem eddig a legjobb. (egy pici hibája van, hogy átlag dps-t nem számol), ugyanakkor jól kezel minden buffot.
Megnéztem, hogy Cyno mely fegyverrel mit tudna.
F2P White Tassel!Megj: A Scarlet (5* spear) EM alpaján ad ATK-et de ez inkább csak R5-ös változatnál lényeges.
Mivel nem tudom, hogy milyen ICD lesz rajta így a Buffot Benett és Yun Jin adja, akiknek a statisztikáit a sajátjaim alapján állítottam be.
Benett C5 + Aquila Favonia + Noblesse
Jun Jin C4 2650 DEF
Zhongli + Milelith
A célpont egy lvl90 Hilichurl. -
Sordoran
Topikgazda
válasz
emiki6 #12930 üzenetére
Én szeretek tervezni, nem szórom impulzás alapján se a primot. Mostani bannereket ezért kihagyom. Rápörgettem igaz most Collei constellation-ért, de erre építve nem pörgetek tovább, jó lesz a C0 is egy darabig. 3.1-ben majd első bannerre rámegyek, mert tetszik Cyno is, és Candace kell. Előzetesen Nilou is szimpi, de őt csak akkor akarnám nagyon ha dps/subdps lenne. Support nem kell. (ha valaki tudja, írja meg mi lesz)
Viszont Kusanali mindenképpen kell, szóval 3.2-ig ő a legfőbb prioritás. Dehya is kell majd, de ő elég messze van még, rerun-ok közül egyik se mozgat meg, vagy már megvan. Maximum Xiao jöhetne, de csak mert megvan a fegyvere, és anemo dps-em amúgy sincs. -
Shiro
senior tag
válasz
emiki6 #12903 üzenetére
Az annál jóval nagyobb lawachult is képes.
Még Klee charged támadása képes erre, amikor aktív a passzívja.A mitachurl nevében lévő mita az angol meat, hús szóból jön, ami a hilichurlok nyelvén pozitív jelentéssel is bír.
Régebben volt egy event, ahol a hilichurl nyelvet lehetett ranulni.
A wikipédián össze vannak szedve az eddig ismert kifejezések
-
Shiro
senior tag
válasz
emiki6 #12868 üzenetére
Hasznos kis kiegészítés:
https://genshin-impact.fandom.com/wiki/Internal_Cooldown/Data -
xeon forever
addikt
válasz
emiki6 #12855 üzenetére
HűKazuhoz annyira nem jó Ganyu. (Persze működhetnek)
Kazu tipikusan közelharci dps-hez az igazi. Lentebb írtam a csapatot...
Mindenki buffol mindenkit.
Meaning:
Kazu elemental rest csökkent,+EM dmg bónusz EM kiépítéssel), Jean Heal+2. Anemo miatt speed up, Bennett Heal+Atk bónusz Hutao meg burn dmg(Nekem ezért kellett C2)
F2P Kazu helyett Sucrose/ Hű Tao helyett Yanfei(kimaxolva) -
vakablak93
őstag
válasz
emiki6 #12855 üzenetére
Én szeretném túlgondolni csak nem megy
Ami Kazu-kunt illeti Ganyu-samaval, Xiangling-sannal meg Diona-channal van egy teamben nálam
Nevetségesen jók együtt, legalábbis a korábbi próbálkozásaimhoz képest mindenképp.Ami Kazut illeti a feltöltése mondhatni elég gyors, még nem nyomom el a többin a dolgokat de már újra van töltve
Sumerut még nem kezdtem el, Inazumában szórakozok sztoriküldikkel, jól lemaradtam velük.
-
emiki6
veterán
válasz
emiki6 #12798 üzenetére
Kiderült az ok (válaszolt a support), vannak feature-ei a remarkable chest-eknek.
- If you are missing a a blueprint, and the Remarkable Chest has not spawned yet, wait until the next day at reset. There are a set number of Remarkable chests that spawn each day. That seems to have stopped after 46 chests.- Also, there seems to be some interaction between Remarkable and Common chests. When a Remarkable chest spawns, it often does so in the same location as a common chest, and this will cause the common chest to despawn. Don't worry though, once you have obtained the Remarkable Chest, the Common Chest will respawn the next day.
-
Mike
veterán
válasz
emiki6 #12733 üzenetére
de, van ami baromira érdektelen.
ellenben szerintem lehet tenni ellene. az évek alatt csomó mindent beleraktak a visszajelzések alapján, pl kényelmi funkciókat
fejlesztőként igenis fontosak a visszajelzések, főleg ha az ügyfeleidnek csinálod a terméket. Ázsiában kevésbé gondolják magukat isteneknek az ügyfeleket pedig idióta majmoknak, akik örüljenek hogy játszhatnak a csodálatos játékukkal -
F34R
nagyúr
válasz
emiki6 #12729 üzenetére
Ezt honnan veszed? van mikor valaszolnod is kell, es raadasul nem tudod milyen hosszu a monolog. lehet 2 perc lehet 20. foleg a nevetseges mechanikaval hogy menj ide, menj oda stb...
Az auto mellett is kell pufolnod a billetyut vagy az egeret.#12733 emiki6
Nem erdekli oket, hanyszor irt mar az ember... csak azt rakjak be amit a tomeg akar vagy az erdek kivan. -
Sirandrish
legenda
válasz
emiki6 #12733 üzenetére
Nem lázadok, csak leírom hogy mi az ami nem tetszik, és ahogy elnézem a csapatot, a legtöbbekel egy véleményen vagyok. Nyilván lehet feedbackelni, de gondolom tisztában van vele mindenki hogy kb le se sz*rják, ha meg mégis, akkor is hónapok telnek el a tényleges változtatásig, addigra meg már mindegy.
A történet meg biztos fasza, de így hogy éveken át húzódik totál hidegen hagy. Majd ha vége, akkor nézek róla egy fél órás YT videót és kész. A sorozatokban sem szeretem amikor éveket kell várni a következő évadra, de ott legalább miközben nézem ami van, történik valami, azonkívül hogy 30méteren belül zavargatnak balra-jobbra 56 alkalommal...Több mint 2 éve játszom a játékkal, nyilván tetszik, de még így sem vagyok hajlandó minden sz*rt lenyelni, amit elém tesznek. Tökéletesen látszik hogy egy rohadt nagy időhúzás az egész. Kb a DBZ jut róla eszembe mikor Goku 5 percre volt a Namektól, de az az 5perc 12 epizódon keresztül tartott. Nézted, mert muszáj volt, de legszívesebben már agyon rúgtad volna az írót...
-
Sirandrish
legenda
válasz
emiki6 #12729 üzenetére
De nem működik...ez a lényeg.
Közben lehetne sorozatot nézni, enni, főzni, sexelni, kutyát sétáltatni, bármit, de nem lehet, mert odébb kell menni 28 centit, vagy épp rá KELL nyomni arra hogy "hmmm"...
És épp ezért még makrót se lehet rá írni, pedig az is működhetne...de nem itt...itt szenvedj! -
Scarletiel
őstag
válasz
emiki6 #12632 üzenetére
Akkor én valamit piszok rosszul csináltam, mert nekem vizes terítés után ilyen 700-1000-es reaction ment Lisa-val az alap sebzése meg 200-300 körül volt/hit. Barbara semmit nem sebez, Noel meg nekem max pajzsnak jó, nem is húztam. Igazából nálam az a baj, hogy a karakterek 10%-a tetszik a többi számomra idegesítő loli vagy 14 éves kislány, vagy koreai fiu banda karakter. Jó én vagyok a hülye tudom, hogy milfeket akarok egy játékba akik szétbacnak mindent is és hamar megszerezhetők.
-
Mike
veterán
válasz
emiki6 #12608 üzenetére
a zsáner ilyen. minden japán játékban rengeteget szövegelnek a semmiről is.
ha nincs szövegelés akkor mi van helyette? max bunyó. (vagy menj ide, menj oda, adj valamit)
minden alkalommal van ügyfél-elégedettség kérdőív, szóval ott le lehet pontozni, véleményedet leírni, ha valami nem annyira jött be.
amúgy bogarat ültettetek a fülembe, tényleg, ha a profilnál van Travellernek szinkronja, akkor a játékban miért néma? miért nem lehet felolvastatni amiket válaszol, ha már mindenki beszél? miért paimon beszél a nevében? ezeket a következő felmérésben be fogom írni, bár emlékeim szerint van feedback a menüben, szóval meg sem kell várni a következő kérdőívet.mit is csináltam utoljára? chasm érdekes volt. A nyári eventből tetszett Kazuha és Mona, Fischl egyáltalán nem, engem az a csaj jobban irritál mint Paimon, a gitáros csaj, az meg nem volt rossz, de annyira nem jött be.
Területek terén Inazumát vmiért nem szeretem, egyszerűen nem szeretek ott mászkálni, remélem Shumeru jobban fog tetszeni.
-
vakablak93
őstag
válasz
emiki6 #12492 üzenetére
Most lemaradtam valamiről? Dionára érted hogy népszerű palyzskarakter?
Komlyan az?En ezt nem értem, hogy lehet úgy használni? Nem zavaró hogy folyamatosan váltogatni kell mert a szappanbubi néhány másodperc után kipukkan?
Healernek nagyon király, meg halálcuki, illetve meltre is jó meg minden, de palyzsra?
Én azthittem a palyzsa csak arra való hogy a low hps karaktert megvédje amíg el nem kezd healelni...
Újabb bizonyíték hogy túl hülye vagyok a Genshin összetettségéhezCoopozni én is szeretek, tök poén haverokkal végigdarálni a világot, mehetnénk ha gondolod
-
Sordoran
Topikgazda
válasz
emiki6 #12488 üzenetére
Akkor 3-2 hetes bontás helyett igazságosan 2,5-2,5 hetesek lesznek? Hányan fognak belefutni hogy azt hitték még van fél hetük rá de így bukta...
Attól függően kik lesznek 3.1-ben lehet rámegyek majd Tighnarira. Bár Collei mint dendro fix, jár majd mindenkinek, de mégis csak C0. Szóval első aranyig elpörgetem, hátha jön rá pár constellation még, és ha Tighnari jön akkor lesz két dendrom, ha pedig más esik az se baj. Ami aggaszt, hogy mindkét dendro bow használó, és ebből így sincs nagy választékom, egyetlen 5*-os bow-om (Skyward Harp) dobálom jobbra-balra és még az se ideális egyiknek se (Venti, Ganyu és Yelan). -
slimG
tag
válasz
emiki6 #12459 üzenetére
Maga az electro resonance is kb a haszontalan kategória: Affected by Hydro for 40% less time. Superconduct, Overloaded, and Electro-Charged have a 100% chance to generate an Electro Elemental Particle (CD: 5s). Ha átdolgoznák mondjuk,
, és lenne belőle: EM +60-90 vagy electro reakcióra adna all elemental bónuszt, vagy dupla lenne az overload/electrocharged/swirl/superconduct dmg.mint állítólag 3.0ban majd a hydro-t -
Shiro
senior tag
válasz
emiki6 #12457 üzenetére
Pontossan mit értesz megmentés alatt? Mert Eit mondjuk nem igazán kell megmenteni, ahogy Fischl és Beidou is köszönik jól vannak, bár ők inkább Mikoval együtt supportok. Razor pedig physical dps.
A többieket illetve meg itt egy egyfajta általános erősorrend:
"Standard" 4* C6 < Standard 5* C0 < 4* C6 < 5* C0
Két kategória között kb "30%" a különbség.Ha Keqingre gondoltál, akkor nos...
-
F34R
nagyúr
válasz
emiki6 #12421 üzenetére
Azt tudom hogy mikor f2p voltam teljesen nagyonritkan volt uj karakterem... Xiao helyett Jean lett stb... a welkin mar egy jobb cucc de onmagaban nem mindenhato BP meg kell a matik miatt + fegyver. viszont igy is becsuszott Inazuma elott egy 100$ crystal. Most ezt nem tehetem mar meg. maradt a ketto komboja meg a sporolas. illetve ha nem tudok ertelmes settet ra farmolni mielott huznek a banneren akkor skip.
-
Mike
veterán
válasz
emiki6 #12421 üzenetére
nekem fél év alatt összejött 16 ezer, plusz 30 kétszínű bigya.
de most hogy mindenemet elszórtam Kazuhára, bannerzárás előtt 10 órával kinulláztam magam, már most van 4000 primom.
de én alig játszom, tavaly a teljes nyarat kihagytam (rengeteg küldetés van még, Inazuma sincs teljesen még felfedezve) -
Sordoran
Topikgazda
válasz
emiki6 #12417 üzenetére
Mivel bannerekre költjük a primot, az pedig sűrűbb lesz, így bizony kevesebbet tudunk gyűjteni ha azt nézzük. Persze még nem tudjuk pontosan hogy jönnek majd bannereken új karakterek. Most olyan rerunok jönnek amiket többször voltak már, szóval itt várhatóan kevesebben mennek rájuk, nekik ez nem okoz gondot. Én is 3.1-ig gyűjtögetek tovább, nem fogok most wishelni terv szerint. Collei érdekel, de őt megkapjuk ingyen is (és hacsak nem lesz erős, nem kell constellation belőle). Új dendro 5* pedig bekerül 3.1-ben standard bannerbe is, szóval javasolt a standardot is kivárni, hátha.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB SilentiumPC Signum SG1V TT 500W
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest