- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Mobil flották
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
Topikgazda
Nem teljesen értem, de tényleg. Arra számítana az ember hogy a próba alatt optimális (karakter számára) csapatot raknak köré, optimális fegyverrel/artifactokkal hogy daráljon. Ezzel szemben a try alatt olyan volt mintha ki lenne herélve, itt eventbe viszont elég faszának néz ki..
Nilou oké, de valszeg Anubisra megyek rá a két új közül -
xeon forever
addikt
Nekem még mindig Eula a main waifu.. Most egész jól áll statokkal is. 50/160 142% fizikai bonusszal. Raiden boostolja, Cock vizez/healel, Ayaka konsta freez. Yaa és Raiden és Ayaka 50/200+ Cock 700 EM+ sárkány könyv R5 Artifact 4pieces Mirelitt (+20% Atk) Ayaka van hogy charged attak 15k hit. Még Shenhe/Bennet boost sem ad ekkora dmg uppot. Eula is 20,K körül üt.
-
emiki6
veterán
Nekem a jojo part3-ban a "Porünárehü" Polnareff helyett.
Rigormortis: a statue of the seven-nél a "statue's blessung" opciónál be tudod állítani, hogy mekkora healt kapj, ha közelmész (én 100%-ra tettem). Van hp regen kaja is (sweet madam pl).
Hogy érted, hogy mi a leggyorsabb módja? Ha van elég XP book (character menu, level up) meg ascention material, akkor pillanatok alatt megvan. -
emiki6
veterán
Nekem a Sumeru-s és az Inazuma-s a kedvencem úgy általánosan. Meg azért van pár ütős character demo zene, pl Ganyu, Zhongli, Raiden, Albedo. A legjobb ingame zene viszont szerintem a Raiden bossfight zene (pontosabban zenék, mert van egy electro és a metal? verzió).
A zeneszerző kiváló akusztikus zenéket írt, de a "crossoverek" igazán jók. Az meg már mém, hogy a port ormos zene mennyire adja.
-
Juteszembe, akartam már írni pár gondolatot a szinkronról. Animék esetén nyilván célszerűbb az eredeti, mert azok japán produkciók, de a Genshin kínai, szóval elvileg pont annyira lehet jó vagy kevésbé jó a japán szinkron, mint az angol. Mindenesetre én nem összehasonlítást tennék, csupán az angol érdemeit megemlíteném, hamár úgy játszottam végig az archon és story questeket. Nem minden szinkron volt jó, volt ami idegesítő, de akadt pár gyöngyszem, ami kitűnt a többi közül. Az archon questekben javarészt csak morzsákat kaptunk, de a story questekben volt idő megismerni a karakterek hangját.
Zhongli volt az első, aki meglepően jó volt, kiváló szinkronszínészt kapott, illik a karakterhez és jóleső hallgatni. Ei-t is meg kell említeni, nála az tűnt fel, hogy japán kiejtéssel mondta ki a japán neveket (Makoto pl), de ő is kifejezetten illik a karakterhez. Rajtuk kívül még ott van Dainsleif, aki Zhongli-hoz hasonló ilyen szempontból. Rajtuk kívül Beidou, Yea és Yelan az akik kifejezetten jó hangot kaptak. Meg Lisa időjárás stb reakciói is kifejezetten jók.
Vannak azért furcsaságok, pl ZL "every journey has it's final day, don't rush" mondata zavaróan low quality felvétel.Meg kell említsem továbbá, hogy visszanéztem a bartender-es event cutscene-jeit és a becsiccsentett Eula angol és japán szinkronja NAGYON különböző, máshogy jelenítik meg a részegséget, a japán egy nem józan Eulát, míg az angol egy Eulát, aki mindjárt behány. Ott egyértelműen a japán szinkron nyer...
-
xeon forever
addikt
Nekem most javult a statisztikai helyzetem.
Havi 31,25 dollárra...idén talán 200 dollárt költöttem január óta összesen. Ez is sok. Mostantól csak welkin+Bp welkin 190 nap van most hátra...
Még azt se felejtsétek el, hogy olyan mázlista vagyok, volt hogy zsinórban 5 50/50 megvolt 20-70 pity közt. Eula pl Hutao után 19-re még 2021-ben.
Most itt tartok -
Sirandrish
Topikgazda
Jólvan, csak érted. Az 5 csillagos fegyvereket leszarom, mert undorító a megszerezésének a módja. A C6ot szintén leszarom, de azért az gáz hogy még azon is agyalni kell hogy melyik 5 csillagosra Wisheljek, mert ha megveszem MINDIG a BP-t, meg a welkint, és a játékban is mindent megcsinálok, akkor sem elég még megközelítőleg sem ahhoz hogy minden kari legalább egyszer meglegyen!
Persze az megint szélmalomharc, mert úgyse történik érdemi változás -
-
Shiro
senior tag
S sajna a konstellácíók sem segítenek rajta.
C6-ot nézted? Kb egy vicc.
Mivel Cyno burstje akár 18 másodpercig is tarthat, olyan karakterek kellenek mellé akiknek off screen képességei és buffjai szintén hosszabb ideig tartanak. (Legalább 15s)
Jöhet ide: Beidou, Yelan, Xingqiu, Traveler c2, Albedo...stb -
jonnyjoker01
veterán
Na épp erről beszélek, gratulálok a 32 bannerből tudtál írni hármat
emiki6: nem nevezném félrossznak sem a fegyverek többségét, hanem konkrétan rossznak. Általában erős R5 4* fegyverek jobbak mint jópár R1 5*. Ilyen pl. R5 Widsith és Kagura's Verity esete Yae-nek, vagy R5 Dragonsbane és PJWS esete Hu Tao-nak.
Pl. nekem kiesett a PJWS aqua simulacra bannerben helyette, lvl1, senkire se tudom ráaggatni akit aktívan használok. Support Xianglingnek nagyon kell a Favonius, support zhongli nem tudja kihasználni, Raidennek jobb a (nekem R3) Wavebreaker's fin, Hu Taonak visszaesés lenne. De emellett is minek akarna valaki PJWS-t amikor létezik a Staff of Homa.
-
emiki6
veterán
Engem az lepett amúgy meg, hogyha egy Def-re épített karakterre ráteszel egy pajzsot, akkor felskálázódik a pajzs, mert a magas def miatt kevésbé sebződik a pajzs és többet el tud nyelni.
Vicces volt nézni a videót egy def noelle-re tett kimaxolt zhongli pajzs ellenállóképességéről.
-
Sirandrish
Topikgazda
Cyno nekem Raiden "pótlék"nak tűnik, de mivel Raiden is megvan, így nem kell.
Hydro DPS-em nem nagyon van Tartaglián kívül, de őt mostanság egyre kevésbé tudom betenni a csapatba (franc..kéne az a 8 fős team), a másik két említett rerun kari ÉPPEN érdekelne, de sanszsosan túl sok, és túl jó (vagy legalábbis szimpi) karakter fog érkezni a közeljövőben is, így már inkább azokra koncentrálok.
Meg hát Ventit akármennyire is akartam az elején...kizárt hogy Kazuha elé helyezném, annyira imádom Kazuha stílusát, és hát mocskos hasznos és erősKéne még 3 halacska hogy aztán Sumeruban se kelljen többé pecáznom...leszel ma?
-
Shiro
senior tag
https://gidmgcalculator.github.io/csb-g7is6/
Ganyu C0
Benett C5 + Aquila FAvonia + Noblesse
Kazuha Viridescent, 700EM
Zhongli
Wanderer's Troupe EM-Cryo-Crit (fegyver függő)
SubStats: 150 EM 45% ATK 30% Crit, 60% CritDMG
Target lvl90 Hilichurl
Melt Bloom Damage: Base Crit ÁtlagCrescent R5 48,8K 121,2K 111,1K
Hamayumi R5 50,4K 125,3K 114,9K
Thundering R1 41,1K 129,4K 117,1K
Thundering R4 43,5K 136,9K 123,9KHunter's R1 41,8K 129,8K 129,0K
Hunter's R5 46,4K 144,3K 143,4KKirin R1 40,9K 137,8K 124,4K
Kirin R5 44,5K 149,8K 135,2kAmos' R1 55,7k 138,4k 126,9k
Amos' R5 66,8k 165,9k 152,1k
A Hamayumi az egy kicsit meglepett. Bár Beni közel 1400 pontnyi ATK bónusza miatt akár sejthettem is volna. Ha tudom akkor lehet azt kraftoltam volna inkább a Crescent helyett.Na mindegy, szerencsére azért nem olyan sok a különbség.
Az Amos'-on kívűl a Hunter's az aminél megérheti az R1. Bár végeredményben az Amos a nyerő, plusz az eshet akár alap bannerből is.
A többi bár erősebb, szerintem nem éri meg őket kifejezetten Ganyunak wishelni
ui.
Shimenawa Base Crit Átlag
Prototype R5 51,0K 126,8K 116,2K
Amos' R5 68,9K 171,2K 156,9K#12985 F34R
Hirtelen ez ugrott be: Dame Dame#12986 vakablak93 Köszi, és gratula neked is
#12987 emiki6
Gratuzla és üdv a clubban. (C1 Ganyu) -
emiki6
veterán
Há jó, de most micsináljak vele? Artik híján max Crit-es fegyóval tudnám megboostolni. Ha lenne egy Amos-om, azt is feldughatnám ilyen szempontból vagy hát nem is tudom. Lehet nem is fogom a Cresent-et R1 fölé kraftolni, hanem nézek helyette valami mást...
Szerk: a Hunter's path egész jó lenne a helyzetemre.
-
emiki6
veterán
Flex alatt itt a "big numbers-"-re gondolsz?
Legerősebbnek az Eula-Raiden-Rosaria(C6)-Bennett csapatot mondják Eulának. Rosaria helyett Shenhe alig gyengébb és belőle elég a c0. Mona hogy jön képbe?
Ben máshova fog kelleni valszeg (ganyuhoz vagypedig Diluchoz, ha kell egy pyro csapat).Eula kitje vagy karaktere az amit ki nem állhatsz?
Scarletiel: Én? Elfelejteni?
-
Shiro
senior tag
Én meg tudok számolni.
Cyno eléggé az NA-ra lesz kihegyezve, szóval Yun Jin és egy Dendro support, a Sands az legyen EM, aztán pakolj rá annyi Critet meg DMG-et amennyit tudsz.
Fejlesztés szempontjából eléggé F2P friendly. Felhúzod lvl90-re aztán a talentek közül elég a Burstjét tápolnod, de azt se feltétlen kell 10-isig húznod. -
-
xeon forever
addikt
-
Scarletiel
senior tag
Vagy amit korábban is mondtam már, hogy C3-ig mondjuk legyen 40 wishenként fix a banneres kari, utána meg legyen mondjuk fix 70-80-90-100. És akkor mindenkinek meglenne a kedvenc karaktere elég normális időn belül, viszont maxolni ugyanúgy nehéz és időigényes lenne ami fizetésre sarkallná a playert. Lehet bukna rajta egy kicsit pénzben a Mihoyo de még többen imádnák a játékot.
-
Sirandrish
Topikgazda
Ilyen még nem volt, nálam biztos nem, de ragequiteltem a francba.
Órák alatt nem tudok befejezni egy nyamvadt küldetést? Városon belül 50métereket (3 ember között) kell futni, majd 10 perc pofázás...óráákon keresztül, 500 alkalommal...nevetséges..Gyűrűk Ura filmeknek hamarabb vége lenne, pedig ott azért van történés, nem úgy mint itt...itt valamit nagyon benéztek a srácok, de ember nincs a földön aki ezt élvezi. Ha mégis, annak azt tanácsolom hogy inkább vegyen elő egy könyvet, mert ennyi idő alatt, azzal jobban jár..
-
Shiro
senior tag
Tegnap 176.-ig jutottam
Illetve meglett ez is
Aztán meg gondoltam kipróbálok egy szerencsekereket az artifact farmoláshoz:
https://wheelcarnival.com/wheels/genshin-character-rouletteEnnél jobb csapatot még véletlenül se dobhatott volna:
https://www.youtube.com/watch?v=swOgX0C0T3s -
xeon forever
addikt
Baszki nekem csak 103...
Lehet ma kiporgetem. Egy kis izgalom a végére nem árt.Btw. Múltkor rossz képet toltam fel.
Relatív qrva jól állok, szóval jöhet pár új karakter végre.
Yomi sajnos felejtős, de a fix sumerus 5* most jobban motivál. Remélem 1x lesz még...Ez a 3.1 és főleg electro polearm. Szeretem az electro karaktereket. -
Shiro
senior tag
Hát mivel a másik kettő az öcccsillagosnak mondották a likarok.
Bármelyik is jön elsőnek, nekem garantált.Bár azért jó lenne, ha megint lenne top up reset.
---
A Transient Resin szavatossági ideje meg nem a vásárlástól számítódik? Direkt tegnap esete vettem meg, erre csak 6 nap van rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen házat vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Spórolós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Itt a legkisebb asztali GeForce RTX 50-es VGA
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Linux kezdőknek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- 2 db PlayStation Move motion controller + PlayStation Eye kamera
- HyperX Cloud Flight Wireless
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad L14 G5 (Gen5) AMD Ryzen 5 7535U 16GB RAM 256GB SSD Win11Pro 2,5 év garancia
- P1 Gen3 15.6" 4K UHD OLED érintő i7-10875H T1000 MaxQ 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam új akku gar
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest