- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shiro
senior tag
válasz
jonnyjoker01 #8857 üzenetére
Köszi, eddig az NC-vel próbáltam nem túl nagy sikerrel, de akkor majd gyakorlom az NNC-t. Cryo support meg akad.
------
Úgy érzem ez az ikebana event duplán próbál szivatni.
Először is hétvégére hagytam, mert hát akkor van rá időm ...
Ennek köszönhetően már nem tudom az összes feladatot megcsinálni.Erre itt a következő:
Nem baj meló közben megcsinálom
-
F34R
nagyúr
válasz
jonnyjoker01 #8854 üzenetére
Mar elotte nezegettem mielott meglett, de nekem valami akkor sem gombolu
-
F34R
nagyúr
válasz
jonnyjoker01 #8851 üzenetére
Meg talan meg egy mistake... hogy nem a Crimosn Witch artifact van rajta hanem a Shimenawa.. es abbol viszont tenyleg szarok vannak. + Akkor talan ervenyet veszti a Dragons Bane is.
-
F34R
nagyúr
válasz
jonnyjoker01 #8849 üzenetére
Koszi... nincs eleg critem.. egyebkent majdnem kb ezt tudja. van mikor nagy a dmg de altalaban lofaccc.
-
F34R
nagyúr
válasz
jonnyjoker01 #8843 üzenetére
Egy Raw, Hydro apply nelkuli sebzest tudnal nekem mutatni? mondjuk Cyro Floweren..
-
Shiro
senior tag
válasz
jonnyjoker01 #8843 üzenetére
Ráraktam az adatlapomra, ha gondolod nézd meg mi lehet a hiba, de nálam valahogy messze nem így működik.
-
xeon forever
addikt
válasz
jonnyjoker01 #8833 üzenetére
-
F34R
nagyúr
válasz
jonnyjoker01 #8833 üzenetére
Igen, ugyan igy jartam pl Fischl madaraval is.. kivedte oket.
szerintem a legjobban ugy lehet megtanulni ha solozod meg openworld-be.. akkor ra vagy kenyszerulve.. Annyi hogy Abyss-ban mar ugye 100-as es tobb a HP-ja.
-
Shiro
senior tag
válasz
jonnyjoker01 #8823 üzenetére
Szerintem itt is csak 6 hónapot őriz meg. Az annál régebbi adatok csak azért vannak bent, mert a felhasználók még nem frissítették azokat.
#8819 jonnyjoker01
A jég tulajdonképpen egy monomineralitikus kristályszerkezettel rendelkező kőzet, ergo a Cryo csupán egy variációja a Geo-nak.
Ja de tényleg egyre szaporodnak a 2 vagy több elemet használni képes karakterek. Ha jól számolom már 6+1-en lehetnek. Nem lenne rossz, ha ezt a játékban is ki lehetne használni, mégha csak valamilyen event keretében is. -
F34R
nagyúr
válasz
jonnyjoker01 #8819 üzenetére
Eula masodjara cseszik ki velem. Hat persze hogy az elso Banneren jon. Ittora talan ra kellene probalnom, de olyan terrible pity-m van hogy szerintem nem lesz eleg a megmaradt primogem.. foleg ugy hogy most egy standard 5* jon
Albedo helyett, talan beimplentalom a Geo Travellert, azt csak 50-rol kell felhuznom. Nem ugyanaz de talan helyettesiti az erzest.. Ezt az Eulat nem tudom feldogozni sehogy sem.
C6 Xinyan-al kellene valamit kezdenem phyisicalba meg talan megallja a helyet a kozepmezonyben. -
F34R
nagyúr
válasz
jonnyjoker01 #8808 üzenetére
ott van a honeyhunteren hetek ota, artifactja, fegyvere is. gyujtottem par fasza def piecet de ugye az uj arti domainjet meg nem nyittak meg.
-
F34R
nagyúr
válasz
jonnyjoker01 #8806 üzenetére
upcoming karakterre.
-
F34R
nagyúr
válasz
jonnyjoker01 #8800 üzenetére
-
F34R
nagyúr
válasz
jonnyjoker01 #8795 üzenetére
tegnap neztem en is a hasznalatat.. mert fejbol nem jutottam sokaig. emlitettek par hete de nem foglalkoztam vele igazan... nekem az egyik autoimport progi kimentette de importalas utan nem toltotte fel az artikat... ott adtam fel.
-
Sirandrish
legenda
válasz
jonnyjoker01 #8796 üzenetére
Maradéktalanul
-
slimG
tag
válasz
jonnyjoker01 #8795 üzenetére
Köszönöm.
Pénteken 2.3 special lesz délután/este, készüljetek. A meghívón Albedo van vendégként, vagyis ugye a VA, szóval 2.3-ban Albedo rerun és Itto lesz a két banner. Itto-nál saját fegyvere lesz a fegyver banneren, Albedo-nál sztem Summit Shaper és Vortex Vanq lesz. Itto fegyver banner 2es számú vasra még nincs tippem.
-
Sirandrish
legenda
válasz
jonnyjoker01 #8774 üzenetére
Várjuk együtt a Venti rerererereRun-t
-
slimG
tag
válasz
jonnyjoker01 #8767 üzenetére
Ez még nem a gacha hell. Az majd Mona C12 után vár =D
-
F34R
nagyúr
válasz
jonnyjoker01 #8763 üzenetére
Velem ilyen miert nem tortenik
mondjuk annyibol vagyok "szerencses" hogy egy 90-en belul o jott meg pedig egy standard 5* kellett volna. (Baal ugye meglett legutobb). viszont sehol sem vagyok vele, a tetves viragokbol nincs eleg.
-
Shiro
senior tag
válasz
jonnyjoker01 #8690 üzenetére
Keqing, Beidou, Ei vagy Lisa.
Még pontosan nem értem a Burstjének műkését, de képes egyszerre minden eltalált ellenfélen alkalmazni az elemi reakciót. Hábár nem minden támadásnál. Szóval ilyen minden t vagy semmit. Az Overload meg azért, mert amúgy nem túl erős a sebzése, így a Melt és a Vaporize kiesik. -
Sordoran
Topikgazda
válasz
jonnyjoker01 #8659 üzenetére
A fő célcsoportnak megvan a megfelelő vas hozzá, így nem hiszem hogy ez fontos lenne nekik. Sőt, még ezzel motiválva is vannak emberek hogy mobilt váltsanak ha kevés ami van, ezzel pedig gyártók jól járnak. PC-n szintén elég alacsony a léc, persze nem IGP-s laptoppal kell tolni.
Mostani event meglepett, hogy teljesen szinkronosak átvezetők, míg az új sziget küldetése (még ha csak egy world quest is volt) nem volt szinkronizálva. De most kaptunk egy kis jelzést, ami jövőben archon questben visszatér majd, ezzel több köze van az eventnek a fő sztori szálhoz, mint az utolsó szigetnek.
Van egy sanda gyanúm, hogy még lesz buli Inazuma-ban.
-
F34R
nagyúr
válasz
jonnyjoker01 #8657 üzenetére
Hejjo.
Az uj gamejuk mondjuk nem lesz ilyen varhatoan.. viszont nekem az a korokre osztott tamadas jatekmechanizmus nem jon at. Meg a november 11-n jovo Tower of Fantasy-re leszek kivancsi
-
Sordoran
Topikgazda
válasz
jonnyjoker01 #8642 üzenetére
Arra gondolsz, hogy nem tartja a 120-at, és folyamat visszaesik? Nem csodálom, tényleg pillanatok alatt felmelegszik, nem kellemes
Viszont én arra a pár másodpercre se látom különbséget látványosan. Egymás mellé téve egy másik normális 60 fps képes készülék mellé biztos látni lehetne, de önmagában nem látom. Előző Mi9-em megszenved vele 60-on, de 30-nál is néha drop-ol, így nem jó összehasonlítási alap.
-
F34R
nagyúr
válasz
jonnyjoker01 #8642 üzenetére
csak nem egy 60hz megjeleniton
-
Sordoran
Topikgazda
válasz
jonnyjoker01 #8634 üzenetére
Lehetséges, nagyon hamar melegszik 120 fps mellett, szóval jó nekem a 60 is. A 30-60 között nagyon látványos a különbség, és mivel jellemzően mobilról csak annyira ugrok be hogy egy-két CR-t lecraftoljak, addig jó. Ha elviselem a 30 fps-t, akkor viszont fél óra játék után sincs melegedés. A töltési idő amúgy brutális, még a PS5-nél is jóval gyorsabban betölt.
-
F34R
nagyúr
válasz
jonnyjoker01 #8634 üzenetére
Hardcap source 60fps...
marketingnek jo.
-
Shiro
senior tag
válasz
jonnyjoker01 #8598 üzenetére
A legkézenfekvőbb az Zhongli lenne, de ő mindig kéne egy másik csapatba is.
A jelenlegi lehetőségek:
Xinyan, aki full DEF-re építve kb ugyanannyi pazsyal rendelkezik, mint Diona, csak Pyro ellen hatásos.
Full DEF Noelle.
A pajzs ereje kb ugyan akkora, mint Zhongli esetében csak nagyobb a töltési idő
Full HP C1 Beidou + R5 The Bell
A Burst-je 15 másodpercre ad egy 12K Shieldet, ami Electro ellen 30K-t jelent.
Illetve még a Bell ad egy 21K erejű Shieldet, ha Beido megsérül. De ez csak 10 másodpercig tarthat és 45 másodperc kell az újratöltéshez.
Plusz hirtelen nem tudom, hogy a Bell pajzsa Beido C4 passzívjához hasonlóan aktiválódik-e akkor is, ha az E-vel hárítod a támadást?
Na meg természetesen Beido Burstje kevesebbet fog sebezni, de lvl12-es talentel még így is elérhető a 3500. (lvl9-nél 2900) Bár a kérdés, mennyire fogja ez megzavarni a Melt reakciókat.
Full HP C4 Yanfei.
Xinynhoz hasonlóan szintén elérhető a 20K Shield (Pyro Ellen 50K) 15 másodpercig tart és a Burstel lehet aktiválni. -
Shiro
senior tag
válasz
jonnyjoker01 #8593 üzenetére
Dionát gondolom te is az EM buff miatt tartod?
-
F34R
nagyúr
válasz
jonnyjoker01 #8593 üzenetére
Majd lesz Tomi akinek valoszinuleg jobb lesz a Shieldje ott full Hp tenacityvel meg Atk bonuszt is ad.
-
F34R
nagyúr
válasz
jonnyjoker01 #8589 üzenetére
Nalam is lenne sacrificial bow r3, rust r2, meg sacrificial fragments catalyst, amit azota sem dobott a jatek.. meg olyan hulyesegem hogy az archai proto claymoret beleolvasztottam a whiteblindba
-
Sordoran
Topikgazda
válasz
jonnyjoker01 #8543 üzenetére
Benne van a játékban a kontroller támogatás. Csak így lehet játszani PS-en, PC-n is ha összekötöd simán működik, és ugyanígy megy iOS-el is. Ezek után miért nem lehet android-os telefonon? Minden más platformon ugyan úgy működik, itt miért más a dolog?
Nem értem. Oké most (már) nem érint engem, de azért ennek illene működnie.
-
Sirandrish
legenda
válasz
jonnyjoker01 #8543 üzenetére
Alapba egy baromság. Egy ilyen játéknál külön várni a támogatást? Én mikor egy éve kipróbáltam, és nem ment, nem akartam elhinni...
-
Shiro
senior tag
válasz
jonnyjoker01 #8498 üzenetére
S Mindezt összehoztad úgy, hogy egyedül Raiden visel értelmes Artifact szettet?
Ha Vaporize-ra építesz akkor Xianlingnál miért van Lawavalker?
+Szerintem elfelejtettél Ei Skilljével kezdeni.#8497 F34R
S emiatt mégis csak kell ládákat farmolnom. Pedig gondoltam meghagyom akkorra, mikor éppen nem lesz content a játékban. -
F34R
nagyúr
válasz
jonnyjoker01 #8495 üzenetére
Neki az a set is siman jo... marmint az Emblemes... csak hat neki oda kellene adni a Catchet is.. (Xiangling) Nalam Bennett atszervezes alatt all. Le fogom rola szedni a Noblesse-t es rarakom a Pyrosat. Amugy eleg jo... errol en csak almodni merek.
-
Sordoran
Topikgazda
válasz
jonnyjoker01 #8431 üzenetére
Közben megtaláltam, ott van inventory-ban.
Így megspóroltam egy kis pénzt következő hónapban, fogok tudni mit enni zsíros kenyeren kívül. -
Shiro
senior tag
válasz
jonnyjoker01 #8423 üzenetére
É emlékszem, mintha halottam volna erről a mora nevű dologról. Ez valamiféle új content a játékban?
-
Sirandrish
legenda
válasz
Én semmit, mert nem csináltam semmit
-
Sordoran
Topikgazda
válasz
Nekem jött welkin.
Bár nem tudom hova került, mert korábban vásárolt 24 napot ír még számláló, lehet inventoryba van.
Közben van felmérés is, lehet szidni őket aki akarja. Egyik kérdés az mennyire vagyunk elégedettek a céggel. -
Roland861010
veterán
válasz
Csak 100k mora
-
F34R
nagyúr
válasz
-
F34R
nagyúr
válasz
jonnyjoker01 #8298 üzenetére
EEErtem... dendro karakterek, es gouba helyett groot.
-
F34R
nagyúr
válasz
jonnyjoker01 #8285 üzenetére
En meg kb talan 4x vettem eddig.
szoval odaig abszolut fp2 roller volt. Miert varod annyira Dendrot? nemtom valamennyire nagyot kell durranjon, mert most igy halvany lila fingom sincs mi lehet ez az element. Ez nalam is megvan, most pl elovettem Xianglingot, meg Xingqiu-t is. Ott van meg az elfeledett Keqing is, majd kozeljovoben vele is foglalkozok.
-
Sordoran
Topikgazda
válasz
jonnyjoker01 #8285 üzenetére
Még nem ismerjük Yae és Thoma kivételével a többit, szóval merész kijelentés hogy nem érdekelnek.
Sőt, most előbb jöhet egy új 5* Liyue karakter mint Yae (feltételezhetően, semmi se biztos), szóval nem csak Inazuma-ból kell szemezgetni Sumeru érkezéséig.
-
F34R
nagyúr
válasz
jonnyjoker01 #8237 üzenetére
Mar delelott be akartam szurni, de a hsz-re szerintem passzol
-
Sirandrish
legenda
válasz
jonnyjoker01 #7970 üzenetére
Nálam még valahol LV50 környékén tengődik kb csupaszon, de majd meglesz az
Nagyon bejött a Bless -
Shiro
senior tag
válasz
jonnyjoker01 #7970 üzenetére
Ha esetleg megvan a Lion's Roar, próbáld meg ráaggatni Xingqiura. Baal burstje ugye képes helyettesíteni, a Sacrificial/Favonius energia töltő képességét. A Lion's Roar alapból több sebzést biztosít Xingqiu burstjének, emellett az electro-charged miatt képes kihasználnia kard passztívját is.
Nálam a Szauron szemének bónuszén felül még vagy 40%-al növelte a kardok sebzését. -
F34R
nagyúr
válasz
jonnyjoker01 #7974 üzenetére
Nekem is az van, a Black Swordot masnak adtam oda. persze magadhoz merten f2p-kent az is hyper investigated.. igy viszont sokaig kellett mndent gyujtogetni hozza. Az uj set mennyire jo neki?
-
F34R
nagyúr
válasz
jonnyjoker01 #7737 üzenetére
De azt mondtam, es valoban nem elvezem 100%-san. Az hogy nem rakom le az valami addikcio es mentalis kihatas. Pl a Welkint es a BP-t nem sajnalom ra, de a 100$ igen. Es kb az is semmi ha eppen egy normal 5* jon a huzasnal sorban. Mostanaban mar Coopozni sincs kedvem.
-
F34R
nagyúr
válasz
jonnyjoker01 #7612 üzenetére
Nah ezt megnezem soloban valemelyik nap.
-
Sordoran
Topikgazda
válasz
jonnyjoker01 #7612 üzenetére
Kipróbáltam és te jó ég, tényleg nagyon beteg.
Stage 9 lement 0 szökéssel fizikális tornyokkal.Az túlzás, hogy nem mozdultak el kezdőről nálam, de messzire nem jutottak.
Még 50 szörny és egy szint (vagyis 2 kör) és kész vagyok az eventtel így. -
xeon forever
addikt
válasz
jonnyjoker01 #7574 üzenetére
Ebben a Hoyolabos accban az is tetszik, hogy van minden nap reward, ha fellépsz az oldalra fixen. Primo csak 60 30 nap alatt de csomó cuccot vágnak hozzád. Meg is lepőpdtem.
Itt van a reward site, ha valakit érdekel. Ilyen a lehozatal:
https://webstatic-sea.mihoyo.com/ys/event/signin-sea/index.html -
F34R
nagyúr
válasz
jonnyjoker01 #7572 üzenetére
Nem. De ezek alapjan eleg Dainsleif-re sporolni.
Vagy csak a Travellert fejlesztenem. Kell neki par set, par fegyver es kesz. tiszta dumb lennek.
-
xeon forever
addikt
válasz
jonnyjoker01 #7571 üzenetére
https://www.hoyolab.com/genshin/
Sajat accal belépsz és van egy opció hogy redemption information.
Ott van ez a paypal akármi. -
F34R
nagyúr
válasz
jonnyjoker01 #7562 üzenetére
Akkor tudhatott valamit, mert azt sem sejtettem eszik-e vagy isszak Inazumat.
Nemtom lattam egy videot egy sracnak egyedul Keqing volt meg 5* egeszen Ayakaig sporolt majd rahuzott.neki is ilyen 80k primogem volt. Nem tudom hogy tudjak legyozni ezt a must have erzest
Kaeyval kellene kitolnom az endbossig.
-
F34R
nagyúr
válasz
jonnyjoker01 #7555 üzenetére
En freebe kaptam killencmilliard primogent csak kozben lehugyoztam magam es felebredtem.
-
F34R
nagyúr
válasz
jonnyjoker01 #7552 üzenetére
Az se igaz.
lehet van f2p accountja is, de a main egyaltalan nem az.
-
Sirandrish
legenda
válasz
jonnyjoker01 #7552 üzenetére
Nulla dollárral hogy van minden videójában 50-80K primoja?
A többi biztos úgy van, de picit gyanús nekem ez így -
Sirandrish
legenda
válasz
jonnyjoker01 #7478 üzenetére
30at már én is rápróbáltam. két 4 csillagos fegyver, meg egy Diona
Most 35körül járok, de már fosok többet húzni -
Sordoran
Topikgazda
válasz
jonnyjoker01 #7280 üzenetére
Ráadásul nem is kell újra kezdeni minden kimenethez. Van sztori folyamat ábra, és oda tudsz ugrani ahol elágazik. Tehát nem kell elejétől tolni ha végeztél egy végkimenettel. Persze emlékezni kell mi volt előző alkalommal a válasz, de ha úgy ül le az ember letolni egyszerre mindet, akkor nem nehéz. Remélem kapunk majd még hamar ilyeneket, jó lenne együtt lógni majd így Sayu-val és Sara-val.
(eddig 4* karakterek kaptak csak, gyanítom mivel az 5*-osok rendes sztori questet kapnak)
-
Shiro
senior tag
válasz
jonnyjoker01 #7237 üzenetére
A szentélyest közben olvastam, hogy csak 3 napos, de akkor ezek szerint a gandzsás is?
-
Sordoran
Topikgazda
válasz
jonnyjoker01 #7181 üzenetére
Mivel van benne egy kis hivatkozás 2.1-es leakre, így inkább ne olvasd el.
De magáról a sztoriról akár rövid (Inazuma várható cselekménye), akár hosszú távon (többi régió) lehet teóriázni. Konkrét teóriákat nem szoktam nézni, ilyen szinten nem mélyedek bele. Ráadásul sok hülyeséget is olvastam már (látjuk-e majd felnőni a szereplőket, összejön-e valakivel a traveler, szerintem ezek teljesen alaptalanok és esélytelenek).
Tegnap futottam bele, hogy 2.1-es leakekben szerepel sztori is, nem tudom milyen mélységben. Ezeket azért én is kerülöm, jobb menet közben átélni. Egyedül az új karakterek szoktak érdekelni igazán. -
Sordoran
Topikgazda
válasz
jonnyjoker01 #7130 üzenetére
Az rendben is van, bár technikailag megoldható lenne hogy legalább minimális összhang legyen. De a nem "mozog a szája", meg "nem úgy mozog a szája" között nagy különbség van. Vagy a kínaiak szájmozgás nélkül kommunikálnak?
body007: Úgy legyen, ha ez hiba amit javítanak akkor rendben van.
-
fpatrik17
senior tag
válasz
jonnyjoker01 #7056 üzenetére
Köszi, ezt nézegettem pont én is. Yanfei-Xingqui-Diona-Bennett lenne az igazi ütőképes csapat. Addig meg marad a Rosaria, Diona hiányában. De mivel kiscsicska vagyok még, így is örülök, hogy ez a YanfXingBeni hármas már összejött F2P-be. Kövi bannerből Chongyun mennyire illene ide? Róla nem nagyon hallottam még semmit.
Amúgy Rosaria-nak melyik F2P fegyó való 3*,4* fronton?
-
F34R
nagyúr
válasz
jonnyjoker01 #7039 üzenetére
idk. annyira nem vagyok kepbe vele. viszont lattunk mar ilyen early csodakat.
-
F34R
nagyúr
válasz
jonnyjoker01 #7032 üzenetére
tudom csak azt mondom hogy 60 nal ad egy standard 5* az nem meglepo.. ha meg nagyon szerencses vagy akkor johet a promoted kari.
-
F34R
nagyúr
válasz
jonnyjoker01 #7028 üzenetére
Nekem ugye Jean lett, majd 100% Zhongli , majd Keq es 100% Kazuha... szovalva pity valoban ugy van ahogy mkndjak.. az hogy 60 nal kap valaki egy standard ot csillagosat az egy dolog... 90 belul meg mindig meglehet a limitalt kari.
-
Sordoran
Topikgazda
válasz
jonnyjoker01 #6962 üzenetére
Nekem is kell Baal, szóval csak bízom benne, hogy 2.1-ben nem jön, talán 2.2-ben se, és akkor addigra kigyűjtök annyit.
Persze ki tudja, Ayaka-t is őszre vártam volna, de szerencsére nem vertem el a primom.
-
vakablak93
őstag
válasz
jonnyjoker01 #6942 üzenetére
Mivel fritz nyelven tolom nem tudom mi az de köszi
-
Shiro
senior tag
válasz
jonnyjoker01 #6929 üzenetére
Én csak a Burst időszakra gondoltam Diona esetében. Illetve kedvezőbb számára, ha Melt reakcióval nézed, lévén, hogy ő kap 200EM-t. (Bár simán berakható Ganyu mellé is Supportnak).
A másik, hogy én többnek gondoltam Ganyu feszítési idejét. Kb 3 másodpercnek, de van hogy 4-nek érzem. Szóval köszi az infót.
4*-os ijjászhoz képest azért egész jó potenciál. -
Sirandrish
legenda
válasz
jonnyjoker01 #6910 üzenetére
Erre gondoltam én is
-
Sirandrish
legenda
válasz
jonnyjoker01 #5895 üzenetére
Kösziii -
xeon forever
addikt
válasz
jonnyjoker01 #5877 üzenetére
Szerintem most lesz igazan szivatos, mer perpill se Á*a se Và*... Nemrég már a 2500Ft&os csomagom CHN-böl egy hétig a Vá*-on volt. Most ha rateszi ratszik a Á*a-t akkor a 100 dodo az maris 127 dodo...na az meg siros arany mar.
Egyebkent pont az osszegek miatt lehet korlatozas, mittomen kb 20 dodoig egy cég fele evente csak nem szolnak. -
slimG
tag
válasz
jonnyjoker01 #5866 üzenetére
Pedig eddig mindig meg tudtam venni a gnostic-ot, meg welkinből is 2 adag becsorgott. Ma újra próbáltam a welkint, error. Gnostic vásárlásnál szintén error. Pedig sms kód és telekód stimmel, mindent tűpontosan gépelek be. OTPnél kérdezzek rá, vagy mihoyo-nak írjak?
-
Roland861010
veterán
válasz
jonnyjoker01 #5861 üzenetére
Köszi szépen,
Hát Mi11/Poco F3/ ami nekem szóba jöhet.
-
Sordoran
Topikgazda
válasz
jonnyjoker01 #5825 üzenetére
Természetesen figyelek rájuk, de a játék nem akar teret adni. Az, hogy 50% pyro és electro ress-t nem kapcsolhatom be, a csapatom hibája, az hogy nincs Ganyu-m, az én hibám.
Márpedig itt Zhongli & Ganyu páros easy win. Na de nincs Ganyu-m, így ki kell mennem csápolni őket amivel sok idő megy el. -
Sirandrish
legenda
válasz
jonnyjoker01 #5825 üzenetére
A lilák közül te melyiket használod amúgy?
-
xeon forever
addikt
válasz
jonnyjoker01 #5806 üzenetére
Csakmert vettem mmowts rol egy ar20 75wishes accot poenbol 5,50 dodoert, hogy meloban nyomogassak valamit ...Es ki volt maxolva...
-
Sordoran
Topikgazda
válasz
jonnyjoker01 #5799 üzenetére
Nekem kizárólag support jelenleg, de mivel másik set is ugyanabban a domain-ben van, így jönnek abból is cuccok. A HP-sból eddig egy értelmes 5* esett, míg a fizikálisból 2-3 (van egy crit rate-es, de a sub statok nem a legjobbak). Utóbbi set amúgy Eula-nak gyűlik, bár nem tudom neki a 4-es bonus mennyire jó.
Nekem amin most felcsillant a szemem az Fischl+Mona kombó. Ugye Fischl C6-al ha lenn van a holló, minden auto attackra azonnal electro sebzést produkál. Na ez egy Mona dps-el folyamatos electro-charged sebzést okoz, elég veszélyes.Csak Mona-m nem dps most, de lehet megérne egy próbát.
F34R: De a Bennett Q az nem folyamatos, míg Zhongli oszlopa állandóan lenn tartható.
-
F34R
nagyúr
válasz
jonnyjoker01 #5796 üzenetére
Nah de ott van a tomegben, jo hogy kap elemental sebzest.
Az a baj hogy amit legtobbet kihoztam belole az eddig 3-4k. de lehet erdemes lenne megegyszer nekiszaladni az arifactjainak.
-
Sirandrish
legenda
válasz
jonnyjoker01 #5774 üzenetére
Még jó hogy van ezer recept a játékba
-
F34R
nagyúr
válasz
jonnyjoker01 #5778 üzenetére
Minden + 36 oras napok.
meg nem art ha olajsejk az apank.
# 5779 Sordoran
Ahhh nincs miert.... csak gondoltam szolok
-
Sordoran
Topikgazda
válasz
jonnyjoker01 #5772 üzenetére
Nekem kiesett tegnapelőtt pont az íj, szóval van rá esély.
Roland861010: Komolyra fordítva a szót, a standard banner tényleg elég necces ha célzottan akarsz valamit. Nekem eddig onnan esett Mona, polearm, Jean és most az íj. Ide kapsz a BP-ből is fate-et, és színtlépésért is, szóval f2p játékosként is tudsz húzni innen anélkül is, hogy primogemet költesz rá.
Inkább az event bannerre menj rá kiemelt karakterekért, vagy ha nagyon fegyvert akarsz, akkor a fegyver banner a jó, ha van ami tetszik, de még akkor is csak 37,5% az esély rá ha csillan az arany (60-70 húzás után). Viszont standar banneren az esély megoszlik 15db 5*-os között, tehát ha csillan az arany, még mindig csak 6,67% az esély, hogy az esik amit szerettél volna. -
Sirandrish
legenda
válasz
jonnyjoker01 #5744 üzenetére
Milyen load? Van max??
-
Sirandrish
legenda
válasz
jonnyjoker01 #5652 üzenetére
Grat.
Gyorsan felrántottam én is 80ra, csak sajna semmi jó fegyverem nincs hozzá.
Nah nem baj..jó lesz az Crescent Pike-al is szerintem. -
slimG
tag
válasz
jonnyjoker01 #5573 üzenetére
Érzésre Ningguang-nak erősebb a combja és szélesebb a csípője, Rosaria pedig cickókban "gazdagabb". Waifu párnaként pedig sztem mind2 kellemesen puha lehet
.
-
xeon forever
addikt
válasz
jonnyjoker01 #5554 üzenetére
Ja es a linket koszi, neki allok figyelni.
-
xeon forever
addikt
válasz
jonnyjoker01 #5554 üzenetére
Sajnos az 505 wishel rajöttem, hogy...az sok. Még nem whale, de sok.
Kb 300 nál kéne járnom.30+50 amit felfedeztem a... pedig nem igen ... december..31........
Gyanus volt, de azota a mostanio posztokgik nem is esett le, hogy 29,99 az duplaz meg ilyesmi, es raneztem 1.5 elott...
-
F34R
nagyúr
válasz
jonnyjoker01 #5507 üzenetére
Nemar
pont most Varialltam at HP-sra. renelem meg megvannak a regebbk artifacrok.
-
Sirandrish
legenda
válasz
jonnyjoker01 #5507 üzenetére
Megnézem mim van meg hozzá
-
Sirandrish
legenda
válasz
jonnyjoker01 #5504 üzenetére
És abban a verzióban mi kellene neki? A Skyward Blade-n kívül, mert az nincs
-
F34R
nagyúr
válasz
jonnyjoker01 #5380 üzenetére
Oh, wait... per week?
nane... azt hittem napihoz hozzatol legalabb ennyit. Hogy a fracnba huzok igy fel mindenkit?
-
Sirandrish
legenda
válasz
jonnyjoker01 #5377 üzenetére
Nah még ilyet
-
Sirandrish
legenda
válasz
jonnyjoker01 #5373 üzenetére
"housing system transient resinje"?
Ez mi? Általában direkt kerülöm a bejelentéseket hogy meglepi legyen, de ez így ebben a formában felkeltette az érdeklődésemet -
F34R
nagyúr
válasz
jonnyjoker01 #5373 üzenetére
ugye?
szinte sosincs penzem..mar kinomban toltam egy abysst, az adott borravalot. jo draga ez a kurva talent upgrade.
-
Sirandrish
legenda
válasz
jonnyjoker01 #5371 üzenetére
"Ja és emellett iszonyat menő a ruhája, gyorsan lehet vele bányászni,"
Meggyőztél
Egyébként köszi az infót
F34R Neked is köszi!
-
Sirandrish
legenda
válasz
jonnyjoker01 #5367 üzenetére
Zhongli amúgy mennyire király support?
Illetve supportként a DM jó neki? A Crescent Pike gondolom PHY DPS-ként hasznos neki.. -
Sirandrish
legenda
válasz
jonnyjoker01 #5357 üzenetére
Mert itt az első 3 képen mennyi tereptárgy van?
-
F34R
nagyúr
válasz
jonnyjoker01 #5352 üzenetére
Megemlitettem en is tegnap, mellette a Resin orok slager... meg beraktam melle a Parametric transformer limit kitolasat.
-
Sirandrish
legenda
válasz
jonnyjoker01 #5345 üzenetére
A mezős részek gyakorlatilag 1 az 1be Breath of the wild
-
Sordoran
Topikgazda
válasz
jonnyjoker01 #5347 üzenetére
Biztos hogy csak 2.0-ban jön Inazuma. Korábban 1.6 volt pletykálva utolsó patchnek előtte, majd bekerült képbe még az 1.7 is, de már egy 1.8 is kilátásba került. Megelőző patch viszont pre-Inazuma lehet, Ayaka-val és sztori felvezetéssel, DE ez még mihoyo-nál is folyamatosan változik szerintem. Szóval várjuk ki.
Nekem is tetszik ez az 1.5 előzetes alapján, minden felsorolt dolog érdekes. Új bossok remélem taktikásabbak lesznek azért. Erős csapattal már brute-force le lehet tolni mindent. A farkas és Childe gyenge csapattal még kihívás, de ha erősek a karaktereink akkor pofájukba állunk és ütjük, no brain harc.
Kapunk Diona-t, azzal meglenne minden 4* karakter, de Yanfei nem lesz meg...70-es pity-nél nem húzok már majd, Zhongli megvan, Eula kell. Persze ha tudnám biztosra, hogy következő 5* nem event karakter, akkor húznék.
Amúgy a housing videójánál ki szúrta még ki, ahogy háttérben Qiqi-t kergeti Hu Tao?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged