- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
emiki6
veterán
Tévhit. Számold ki. Mindig az 1:2 arányra érdemes törekedni, hacsak nem lepné át a 100-at a CR.
Minél jobban eltér a crit arány az 1:2-től, annál jobban elértéktelenedik az egyik a kettőből.Hiába sebzel 400%-ot, ha a sebzések negyede csak 100%. Nem lenne jobb, ha minden sebzésed 350% lenne inkább?
Al-on nekem 75:115 van, azt circlet cserével nyilván nem lehet orvosolni, mert 44:176 se jobb, sőt, rosszabb.
Wayne: fegyvereket ne nézd, azokból korlátozott a mennyiség, többen osztoznak egyen. Melt ganyunál amúgy kazura kell a fav, csak oda több CR substatos szet kell.
-
emiki6
veterán
Mert a 61:313 jobb?
nem jobb.
Passzívokkal legyen 100 körüli a CR , az sokat fog dobni a sebzésen ekkora CV-vel.
CD circlettel mondjuk 92:250 lenne, ami sokkal barátibb arány. A 100:235 is még annál is jobb lenne.renok: in game a profilodban lehet karaktereker megmutatni és engedélyezni kell, hogy látszódjanak a statjai, onnan beolvassa az enka.network, amitől átveszi az akasha.
Az akashába be tudsz lépni discord acc-cal és a kulcs ikonnal hitelesíteni tudod, hogy tiéd az adott uid, ha beírod ingame aláírásnak a kódot, amit ad az akasha.
Ez lehetővé teszi, hogy karakter buildeket elments, átnevezz, egy karakterhez több buildet feltölts. -
Sordoran
addikt
Meglátjuk, továbbiakban is lesz-e új standard karakter (fél éven belül). Tudni biztosra úgy se fogjuk, hogy ez most szándékos volt-e, én e mellett teszem le a voksom.
Az mondjuk igaz, hogy a pyro-n kívül a fegyver is egyezik, azért ez fura.
Ezek után nem tudom mi legyen, már elkezdtem előkészülni rá, szóval csak pörgetek majd banneren, de mivel későbbiekben is bármikor kieshet, ha az bejön az kellemetlen ízt fog hagyni bennem. -
Sordoran
addikt
Miért ne erősíthették volna akkor meg? Számomra legalábbis nem logikus, hogy az erősítés helyett egyszerűbb lenne standardra berakni. Szerintem ez eredetileg is így tervezték, ezért lett ilyen erősségűnek belőve. Bár hogy mi szükség van még egy pyro-ra, az jó kérdés, lehet elkezdik leváltani standard karaktereket? Szép sorban minden elemből bekerül 1-1 új?
Vannak elképzeléseim hogyan lehetne humánosan kivezetni őket (pl. ha minden elemből már kettő lesz, már csak az lesz random melyik elem esik, de az elemen belül te döntheted el, hogy Diluc vagy Dehya legyen, mint a fegyver választásnál, csak tokenek nélkül, így nem lesz C6+ egy standard karaktered) -
emiki6
veterán
Szép lett volna, ha Eula kap egy dedikált szupportot, amivel rosszabbul teljesít, mint néhány más opcióval.
Egy rendes dedikáltat, azért megérdemelne, aki felhozza a jobbak közé.
Hogy Dehya a közösség reakciója miatt lett e standard, az jó kérdés! Talán sosem tudjuk meg.
slimG: Várd ki Baizhu official kitjét. Egyelőre vannak pletykák shield-re.
Nahida is olyan, hogy a C2 igazán jó, csak minek? -
Köszi!!
Csak abban az esetben veszem kötelezőnek, ha nem rakják vissza azt a tetves repülő kutya bosst, azt leírhatatlanul rühellem..
Ezzel a 2 csapattal ment le a 12-es szint minden része:
1. csapat: Nahida + Raiden + Kokomi + XQ (C6)
2. csapat: Ayato + Shinobu + Yaoyao + Yelan (C2)
@xeon forever: Neked is köszi! -
-
-
emiki6
veterán
TC iceberg vid: [link]
Ha már itt vagyok, Horizontal Impact clip-ek (zajef vihogás és wtf alert):
https://clips.twitch.tv/AlluringTubularDeerOSsloth-RQeYDCxX0YOkHoDq
https://clips.twitch.tv/FurtiveArtsyStapleUncleNox-dAAoDAuMkyUp7BpV
https://clips.twitch.tv/PoisedLovelyStinkbugStinkyCheese-mB5a3hI0592u-KB9
https://clips.twitch.tv/ApatheticPowerfulTaroTwitchRaid-K15mA_dI8F3e7c1-
https://clips.twitch.tv/WrongBlushingAxeOMGScoots-GHNaNwgvbaBbguP3
https://clips.twitch.tv/SourSmellyLorisOneHand-Fg42zHlrLEC9Krsd
https://clips.twitch.tv/ClearSillyPeafowlHotPokket-azfu9diCFFbHzWpP
https://clips.twitch.tv/BigFineStingrayKippa-ei5DTgGxKcb8I2LI -
emiki6
veterán
Megvan, de nincs erőforrásom kiépíteni... Se őt, se Sara-t.
Egy fél évig illene csak artit farmolnom...
Most majd meglesz Yelan, ő se lesz 80/90-es egy darabig, csak OW sprintbot
Jó eséllyel Nahida-t is meg tudom majd szerezni...Több welkint lehet nem is veszek. Elég karakterem van már, hogy ne kelljen sietnem az aktuálisakat megszerezni.
-
emiki6
veterán
Genshin optimizerben amúgy tudsz combora is optimalizálni artikat. Csaxólók.
Ezt kell bemásolni multi-optimization target-nek:
{"name":"Haitham Combo","targets":[{"weight":1,"path":["skill","rushDmg"],"hitMode":"avgHit","reaction":"spread","bonusStats":{}},{"weight":9,"path":["skill","mirrorDmg1"],"hitMode":"avgHit","bonusStats":{}},{"weight":9,"path":["skill","mirrorDmg1"],"hitMode":"avgHit","reaction":"spread","bonusStats":{}},{"weight":2,"path":["burst","instanceDmg"],"hitMode":"avgHit","bonusStats":{}},{"weight":2,"path":["burst","instanceDmg"],"hitMode":"avgHit","reaction":"spread","bonusStats":{}},{"weight":16,"path":["normal","0"],"hitMode":"avgHit","bonusStats":{}},{"weight":9,"path":["normal","0"],"hitMode":"avgHit","reaction":"spread","bonusStats":{}}]}
-
emiki6
veterán
Talent mondjuk annyira nem számít, az aggravate és spread figyelmen kívül hagyja a talent level-t.
+-
Btw gondolkozom, tervezek húzni a homa / fav banneren fav sword miatt és arra jöttem rá, hogyha nincs az embernek hutao-ja, akkor a homa elég hasztalan. Remélem nem kapok véletlen egyet.
Simulacra jöhet, az legalább 2-3 jó karakteremre is jó.
-
emiki6
veterán
Ugye? Nagyon kimerítő ezt jól átgondoltan leírni.
Surcose-nál Taser a csapat (a sokkoló angol neve). Beidou - XQ - fischl-lel. Beidoból "kell" a C2, XQ-ból szintén, hogy jó legyen a sebzés.
Jó még Soup-ba (pyro, hydro, anemo, electro) és Salad-ba (dendro, hydro, anemo, electro).Kaeya nem olyan rossz. Elvileg Rosaria-val egy szinten vannak, csak eltérő a szerepük.
-
duvi: A mostani event-en tudsz szerezni egy Xingqui-t (mást is, de ő ajánlott), ő hydro.
"To unlock the Lantern Rite event in Genshin Impact, you need to be at least Adventure Rank 28 and have completed the Chapter 1, Act 3 'A New Star Approaches' Archon Quest."
Van még két heted, addig simán eljutsz oda és meg tudod csinálni az event cuccokat.Ja és ne feledd az Event menüben, a "May Fortune Find You Login Event"-ben 7 napon át naponta claimel-ni a jutalmakat.
-
Johnny: Egyik event 5* se rossz, így az alsó sor nem az enyészet, de a többiektől relatíve elmarad a harcban. Azzal nem értesz egyet?
Abban igazad van, hogy Shimenawa set jó hozzá, tehát nem nehéz kiépíteni, azt elfeljtettem!A közlekedési előnyére viszont kitértem.
Amúgy meg prove yourself, kérünk showcase-t, mondjuk a geovishap ellen.-
C0R1 Alhaitham. No Nahida.
- Egészen jó, a fegyótól függetlenül.Tighnari most megint hátra került a fontossági sorrendben.
Nahidára úgy tűnik nem szorulok rá.
-
emiki6
veterán
Dehya kit, de duration-ökkel: [link] Pl a Burst: 4s
Gond nála, hogy nincs talent, ami HP-t DMG-dzsé konvertál, így C0R0-on választani kell: HP build és tank vagy nem és DPS. A split scaling miatt pedig a kitjének csak a fele használható ki egyszerre. Sordoran, ha DPS, akkor a HP% haszontalan a sebzését tekintve. Ha nem tévedek."mivel dedikált support, így a jövőben, lehet, hogy "csak" Eula bannerjén fog megjelenni. S bár ne legyen igazam, de félek, hogy a nehezen konstellálható négycsillagos karakterek közé fog tartozni."
Én is erre gyanakszom, logikus. Kíváncsi vagyok kivel együtt fut majd Mika és feltételezhetően Eula. Gondolom nem Diával, mert Layla sem Nahidával futott.Ha Shenhe, akkor közel garantált nekem a C6 Mika, nektek meg...
A claymore-ra gondolom ATK%-t tesznek majd.
Balról a harmadik karakter az arkon, Fóka lore.
Drip tekintetében engem ő érdekel meg a szőke hölgy jobb végen.
-
jonnyjoker01
veterán
Annyira nem vészes, nekem a Catch kifarmolásával anno jött össze 6/10 és a maradék 4 db-ot kb 1 hónap alatt kihalásztam úgy hogy nem fordítottam különösebb figyelmet rá, csak néha halásztam inazumában ha olyan kedvem volt. Ha háromnaponta végigmész rajta és a reggeli/esti váltásokat is kihalászod szerintem 1-2 hét alatt össze tudod szedni az achit.
-
Wayne
aktív tag
-
Wayne
aktív tag
Ki tudnád nekem számolni, hogy mennyit jelentene Sara felhúzása 80/90re? Raiden hypercarry esetén. Elméletileg csak Ascendelni kell, de nem felszintezni.... Most 80/80on van, de sajnálom rá a nyersanyagot.
Másik fórumon ezt írták:
"Only Acsension Levels make a big difference. So there is no need to feed sara with books all the way to lvl 90. But if you want to have idk +1k, then you should do it" -
jonnyjoker01
veterán
Ez tetszik
Ha a kódok elé rakod linkként hogy...
https://genshin.hoyoverse.com/m/en/gift?code=
... akkor linkre kattintva beírja magának a kódot, nem kell másolgatni. Majd legközelebb csináljuk így, túl lusta vagyok
Anniversary reward a szokásos 10 login fate plusz ezt figyeljétek...
MAILBEN MÉG KÜLDENEK 3 (HÁROM) WISHT !!!!!444
-
Fernet
senior tag
-
F34R
nagyúr
En ezeket ertem... az hogy SOLO-ban miert tudjak legyurni nyilvan a personal dmg eleg nagy C6-n de azert nem magyarazza ezt. [link] pl Ayatoval.
#15544Wayne
Dehogynem pont annyit tud akarmilyen Zhongli. az nem mind1 milyen szogbol talalod el vagy kozel. ha nagyon rajta van akkor eltunik, ha nagyon tavol akkor csak a rezonancia szedi tolti fel. Viszont ha jo szogben senem kozel, senem tavol akkor instant 75%-t feltolti a farjasfejeknek.#15545xeon forever
Par genshines coub tolemm[link] [link] [link] [link]
-
emiki6
veterán
Igen, azt jelenti, de azt tényleg nehéz kivitelezni. 2N3C N2C N1C-t célozd meg, főleg AoE-ben (hiba esetén a sorrend felcserélhető). Single tartgetre vagy akár amúgy is, jó a 2N4C N1C is.
Hogyha jól időzíted az uccsó CA-t, akkor tudsz kb 0,5 mp hosszabbítást nyerni.
Látodlátod, egyből nem csak fél-ig, 2/5-ig sebezted le, hanem szinte teljesen.
A kombót kicsiszolni nehéz, mert más a burst alatti és az azon sima moveset, az animációk, az időtartamok és ezáltal időzítések is. Csak a burst alatt lehet gyakorolni, emiatt a gyakorlásokat battery-zések szakítják meg. Kéne valami böngészős szimulátor.
Mindenesetre most minden bosshoz őt viszem, hátha kialakul a skill. Azt már kezdem érezni, hogy meddig tart a burst-je és úgy általában tudok valamennyire figyelni is már mi történik.N3C-nél a clue a CA-ra, hogy feltartja a kardját fej fölé.
Dash cancel nem ajánlott, mert szinte frame perfect kell legyen, hogy megérje. -
emiki6
veterán
Mi az a rotájció, te!
Próbáld majd ki ezt:
Raiden E > Bennett Q > Kazuha Q > Sara Q > Raiden Q NA/CA > Bennett E > Kazuha hEP
Ha elfogy a BenQ, még Raiden burstjének vége előtt, az a lassúság vagy rossz rotáció jele.Nem szabad E-ket beiktatni a Q-k közé.
Egyrészt kazuha OL-jai sokat sebeznek, másrészt az OL electro reakció, tehát particle-t termelnek az electro resonance miatt. (Dobálható enemy-k ellen persze hátrányos tud lenni).
Kazuha ezzel a setuppal is swirl-öl electro-t és megadja rá a buffokat.Ami Raiden combo-ját illeti, a kqm a 3N3C N1C-t ajánlja, de ha az még zajef-nek is túl feszített és ezért 2N3C N2C N1C-t szokott, akkor én is inkább arra törekszem.
Szeretnék én már pár hónapot rááldozni az emblem domainre, de mindig van kit szintezni. Ehéttől elkezdem skipelem a weekly bossokat, 3-at kivéve, azzal 240 resint spórolok meg.
A Yokai kölkökre először aszittem azok, akikkel Yoimija kereste a mujina yokai-t, csak felvettek maszkokat a hangulat miatt. Elég béna megoldás volt a fejlesztők részéről.
-
emiki6
veterán
Sayu nekem is már C10...
159 pullból hullott 19 db 4*, abból 7 Sara, 4 Sayu, 4 Rosa. 22,3% esély van arra, hogy adott featured 4*-t kapod. Nekem Saraval ez 36,8% volt, ami elég jó.
De mondom, Ganyunál meg 120-ból 0 db featured XQ esett, szóval bármi lehet.Sara (C?) a Q-jával is tudja aktiválni a buff-ot és akkor jobban megéri q-t nyomni, oda meg az emblem a BiS. (NO-t ugye nem tud hordani, mert az bennynél van). Nem vágom pontosan, de a rotációkban
Wayne: Ne is mondd... Beidou-ra is az kell amúgy. Én meg most húzhatom fel Kuki után Sara-t, aztán Alhaitham-ot és artikkal még sehol nem állok... Tighnari még hátrébb tolódott a várólistán. Talán jobb is, hogy Yelanról le kell mondanom...
-
emiki6
veterán
Gyárilag asszem C6 nahida skálázódása volt "nerf" előtt.
A nerf team dps tekintetében nem igazán számottevő, noha a karakter sokrétűségét csökkentette: quickswapra már nem ajánlott, csak on-fieldre, de Ayato is ilyen.
A hyperbloom olyan erős, hogy középszerű spread dmg esetén is erős lesz Alhaitham. [link] Low spendereknek kiváló opciónak ígérkezik.
Nem lesz annyira kópium, mint Cyno, mert Al nem tud hyperbloomni és a kitje is szinergikus a jó unitok kitjével.
Én nem aggódom.Ja, ezért se szeretik a leakeket, meg azért se, hogy bizonytalanságban tartsanak.
Egy pre release "nerf" nem is nerf hivatalosan.Bár az is igaz, hogy a(z új) 5* férfi karakterek nem szoktak olyan erősek lenni, mint a női karakterek.
-
Most hogy elmélyültem az Ei TC-ben látom, hogy:
- Sara a C6-ja nélkül gyenge, mert TTDS Lisa lepipálja buff-ban. Raiden tök jól elvan Sara nélkül.
- C6 Sara C2 Raidentől kezd a legjobb opció lenni, amúgy C6-on is csak egy opció.
- Raidennek ott a national és hyperbloomernek is top meta.
- Nem igényel pajzsot, mert Q közben kiüthetetlen.
- Míg... Wanderer... vagy Cyno...Raiden megvett kilóra, rajongó lettem.
Nagyon badass, a haja győnyörű, ő maga cuki. Angol szinkronja is kiváló. (Japán szinkronjába Ei és Shogun másként hangzik amúgy). Mint unit pedig Kazuha szintű. Mobilis is, mert tall female. Meglévők között új kedvenc, Kazuha a második, a többiek nincsenek benne a toplistában.
-
F34R
nagyúr
-
emiki6
veterán
Xq-t és bennyt nem lehet kiváltani.
Sebzés miatt amúgy is illik Yelan mellé mégegy hydro a resonance hp bónusz miatt, amivel az energia kérdés is meg kell legyen oldva.
Ja, hát yoi mellé felesleges a dupla E groupingja.
Nem lehet, hogy faruzan bent van már az ER requirement kalkulátorban? (Valami táblázat, amit gyakran ajánlanak, még nem használtam.)
Legegyszerűbb akkor is valszeg a kqm discord tc részlegén kérdezni.F34R: Jah, a discord is pont olyan addiktív, mint más fórumok, online közösségi terek. Le is kellett szabályozzam, hogy csak read only szobákat kövessek, KQM-ből ki is léptem, mert könnyű elbeszélgetni ott az időt. Az SYP szerverét követem a banner leakek miatt és a Shenhe mains-ben a genshin twitter, meg a kit leak csatornát.
shiro: a discord amúgy, mint nemrég megtudtam valszeg egy IRC, csak sokkal jobb kezelőfelülettel és rosszabb privacy-val. Bár nemtom ki tudja mi az IRC, nem egy mainstream platform, főleg a mai világban.
-
emiki6
veterán
Milyen csapatban használnád faruzant?
Yelan mellé tegyél xq-t vagy ne használd egyszerre faruzannal, ha kell nekik a fav. Gondolom.Sac bow nem segít Yelanon?
A képletet szerintem itt senki nem tudja, ahhoz valami discordra kell menj.
Én valszeg elengedném C6 alatt és C6-on is csak wanderer v xiao mellé használnám.
-
emiki6
veterán
Kazuha cryo swirl-lel nem számolok, általában inkább mindless-ben tolom: ZL hE, ben EQ, kaz (h)EQ, Ganyu pjupju.
Inkább az az érdekes, hogy a procolt crescenthez képest csak az amos lenne számottevő előrelépés nálam, a többi 5* vagy gyengébb vagy alig jobb.
Ha nem kapok amost, akkor lehet kraftolok hamayumit. A max energy R3 kb megegyezik a procolt r5 crescenttel és akkor nem számít a weakspot. Az R5 meg +5% átlag dmg.
Sumeruban emlékszek Niloofar-ra, mert mém volt, ja meg Rana, Heypasia, inazumából Xavier, Teppei, Hajime maradt meg. Liyue-ben csak Iron tongue Tien, meg Chef Mao (?), de ők tcg lapok, Madam Ping meg mém. Mondstadt az könnyű az európai nevek miatt és mert még mindig csak ott csinálok komissziókat.
Töltőképernyőn a "Dangerous Flora"-ról mindig a virágárús lány jut eszembe.vakablak: +1, boldog karit mindenkinek!
-
emiki6
veterán
Erre írtam, hogy szerintem nincsenek (napjárást befolyásoló)évszakok:
akkor jól látható, hogy a Nap a zeniten delel, ebből pedig inkább az következik, hogy az esemény a nyári napforduló idején játszódikAmi a kardot illeti, szerintem nem illenek össze, elütnek egymástól. Kazuha meleg színekre van festve, aminek van egy nyugodt kisugárzása, míg a kard rikító, mint egy kijelölőfilc.
De nem kell egyetértened. -
emiki6
veterán
De nem is illik Kazuhához még küllemre sem az Isshin. Full másak a színeik. Kétlem, hogy figyelembe vették Kazuha dizájnját a kard tervezésekor. Míg az új
kard / esernyő esetén majdnem biztos igen, sőt!
Vesd össze a színeket!
-Az évszakot úgy értem, hogy a nincs benne a game engine-ben. Nem változik az időjárás ilyen tekintetben. Hó csak dragonspine-on van.
A fák leveleinek színe is konstans és a nap állása is csak napi ciklusban változik. -
vakablak93
őstag
Most akkor ő egy bölcsödés miniméretű dendro dps akarna lenni?
Mert a pikatchuk köpetei, kb mint traveler burstje által ide oda lőtt magvak, ami még önmagában nem lenne rosssz.
De ezt a vidit elnézve mintha a pikatchuk nem tudnának célozni, ha egyszerre 10 hilicurl/ kincsrabló lett volna ott akkor akár jó is lehetne, de egy ellenfél ellen valóban öntökönlövésnek tűnik....Pedig valami halálcuki
-
F34R
nagyúr
En nem ezt veszem eszre... azert messze elmarad a Raidenemtol. Ganyu ugy eri meg az arat ha Wanderer's set, normalis fegyver + skill. Akkor eleve nem kell Zhongli sem.
Persze a mostani Abyssba bevinni egy olyan teamet hogy Ganyu + Nahida + Kazuha + Bennet szerintem orulteseg, de nem kivitelezhetetlen.
Diluc meg C0-n [link] szerintem ertekeljetek at hogy melyikkel egyszerubb jatszani. -
xeon forever
addikt
Ezzel relatív egyet is lehet érteni,de azt se felejtsd el, hogy minden karakter nem véletlen van lvl 90 Talent 10-13-13 ig engedélyezve(15 Childe buff+1, valószínűleg lesz +2 karakter is) szóval még messze járunk a max potenciálhoz...
Pl nekem Yae 1040 Em Nahidaval még Kokomival és Benny vél Igazi róka fenevad lett.
Yae 1040 em alappal 1500 Atkval Widsithel Nahidaval Bennyvel
3000 Atk 1720 Em(Widsith 480EM esetén)mel szépen pörkölt (Electro charged overload bloom hyper bloom burgeon stb reakciók mind feltűntek)
Talent 10-10-10. Bármit nyomhatsz jó lesz.Persze nem minden esetben ezt a csapatot ajánlott használni.
Ezért is tartom reálisnak, hogy több csapat, többféle kiépítéssel legyen.
Régebbi hsz: kéne artifactokat groupolni...
Pl: Dps/support/Em/ER...Abyss elött kínszenvedés mindig setupot létrehozni. -
emiki6
veterán
Csapatonként eltér a rotáció, ezért Zhonglit nem lehet "csak úgy" Xinyanra cserélni Túl bonyolult (meg kell kérni TWICE-t, hogy tegyen be Xinyan team-eket). Ráadásul ZL pajzsa 20s, Xinyané 12s és 18s a CD. Xinyan pajzsa nem buffol Eulán kívül senkit és solo pyroban resonance sincs.
Eula Raiden Shenhe Zhongli Rot (s) dmg/rot dps
ST 640k 258k 93 746 21 333 24,8 1 014k --- 40,845Eula Raiden Shenhe Bennett Rot (s) dmg/rot dps
ST 605k 241k 82 222 14 623 23,2 943 163 - 40,741Visszatérve a raiden vs yinyan kérdésre: Azt elfelejtettem, hogy nincs superconduct, így ott a C0 vs C4 különbség nagyobb. Atk substatok is picit leértékelődnek a pyro resonancia miatt.
-
emiki6
veterán
Igen, de...
Mivel mindkét csapatban ott van Ben és Rosaria, Eula pedig ugyanannyit sebez, ezért összehasonlításkor szerintem lényegtelen, hogy pl Ben mennyit buffol (mindkét esetben kb ugyanannyit), lehet a personal damage-ekkel számolni.
A rotáció időtartamát néztem és saccra figyelembe vettem az összevetéskor.
Egy Ei-es rotáció nem feltétlen hosszabb. Ha jól látom a rotációk olyanok, hogy az ei burts jól beleillik a burst downtime-okban.
Eula raiden lisa diona 22 mp (Ei: E és Q 3N3C N2)
Eula raiden ros ben 24,7 mp (Ei: E és Q 3N3C)
Eula fischl rosaria ben 21,6 mp (legrövidebb rot a listából)
A rotációkat a Main fülön, a rot időtartamot és a personal dmg-eket a Damage table fülön találod.Xinyan field timeját és vele a rotációt nem ismerem.
-
-
emiki6
veterán
Ezt vettem alapul: [link]
Ha másolatot készítesz, akkor a C-ket, talent lvl-eket át lehet állítani, hogy aszerint számoljon.
Eszerint Shenhe > C0 Rosaria, de nem számottevően, sőt meglepően keveset számítanak Rosaria Conjai (C0 vs C6 kb 5% DPS). Szóval C6 Rosaria helyettesítésére nem kell Shenhe, elég C0 Rosaria is.
Zhongli meglepően jól teljesít (Ei és Shenhe mellett).
Elméletileg. Gyakorlatilag meg attól függ. -
emiki6
veterán
eldöntöttem, hogy Ganyu az kell nekem
Jó, de ha tudtad volna hogy szolgál, se számított volna (gondolom), nem is erről beszélek.
Én is hamar el tudtam dönteni, hogy ki az, aki mindenképpen kell és ez azóta nem is változott. Shenhe pl kittől függetlenül kell.Elkezdtem volna vitatkozni veled, hogy azon karakterekkel, amelyekkel kapcsolatban nem voltam biztos jó lett volna egy ilyen, de elnézve a 5*-okat, szinte mindegyikről, kittől függetlenül lett egy véleményem, ami meghatározó. De nem biztos, hogy mindenki ilyen, mint én, meg van aki odafigyelés nélkül skipeli a questeket.
Azért az megjegyzendő, hogy Yelan/xiao banner alatt csatlakoztam, egyik se fogott meg és érdekelt volna melyik a jobb pull. Mondjuk, ha kezdőként romkígyót kell farmoljak, akkor lehet kardomba dőlök inkább...
Cyno és Nilou esetén van az, hogy drip marketing alapján Nilou volt az egyetlen karakter, aki érdekelt, mert cuki/szép, de ismerve a kitjét, annyira azért nem fogott meg. Később, Cyno-nak az animációi túlságosan mély benyomást tettek rám, de el kellett volna halasszam és inkább Nahidát kihúzni, főleg, hogy Nahida nélkül (DMC-vel) nem jó, nem olyan jó használni (Persze ezt Cyno runjakor még mind nem tudtuk, csak sejtettük).
Ha valaki nem tudna dönteni, hogy Cyno-t, Nilou-t vagy Nahidát húzza e ki előbb, annak egyértelműen nahidát mondanék. Ha ott van Yoimiya negyediknek, akkor már "attól függ" inkább.Mindenesetre ezzel kapcsolatban nagyrészt igazad van.
Ami shenhe-t illeti, Eulánál tudja kiváltani C6 rosariat, ahova asszem C6 rosaria kell, azon kívül nem emlékszem.
-
Btw ezt találtam a 3.0 AQ trailer alatt:
miko predicted the samsara of sabseruz festival in her birthday (27th of June). She said:
"Oh, hello there, little one. Well, as you can see, I just finished reading this novel manuscript submitted by Yae Publishing House.
The main character wakes up one day, only to find himself trapped in a time loop. As the same day just repeats itself over and over again, he must find a way to break the cycle...
Don't you find this idea quite entertaining? I have a feeling that this novel will be a great hit~
But tell me, if you were to be stuck in a time loop today and had to celebrate my birthday for all eternity, would you consider breaking free? Hehe~"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Odyssey OLED G8! 32"/4k/240hz/0,03ms/10BIT/Freesync-G-sync/HDMI 2.1/Smart Monitor
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox
- i7 8700/ RX6500/ 32GB DDR4/ 512GB m.2/ garancia/ ingyen foxpost
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E550 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I DVDRW I 15,6" HD I CAM I W10 I Garancia
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- Egyedi ékszerdobozka
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged