- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
Sordoran #16399 üzenetére
Nekem erre csak ennyi a válaszom: https://youtu.be/buhEVnegsjM
Kb majdnem mindegyik polearm jó neki, csak neki nem húztam volna fegyver banneren.
-
Shiro
senior tag
válasz
Sordoran #16404 üzenetére
Az attól is függ, hogy pl Mona hány konstellációval rendelkezik, illetve hogy mekkorát pukkan a burstje.
Ha C0 és átlag max 100K a burst, akkor maradjon Xianling.
Ha C4 és vagy jóval 100K fölött tudsz sebezni, akkor esetleg mehet Mona(C0 Dehya + C6 Xianling) > (C0 Dehya + C0 Mona)
(C0 Dehya + C6 Xianling) ~ (C0 Dehya + C4 Mona)
(C1 Dehya + C6 Xianling) ~ (C1 Dehya + C0 Mona)
(C1 Dehya + C6 Xianling) < (C1 Dehya + C4 Mona)Illetve Dehya további konstellációi is nemkább Monának fognak kedvezni.
ui. ez mekkora köcsögiség már
:
"Additionally, when not protected by a shield, the character's Max HP will be increased by 32~64%."
Yelant nem tudod Dehyával használni, pedig jó lenne. Laylát tudnád vele de ő meg a fegyver passzívját semlegesíti. -
Shiro
senior tag
válasz
Benett-Kazuha-Mona csapattal:
Az R1 Beacon elég jó neki, kb 38-40%-al erősebb. mint a Prototype
Következő szorosan mögötte az R5 Serpent Spine kb 35-36%-al.
3. Az R5 Aukoumaru kb 20-22%
4-5. a R5 Wolf's Gravestone kb 15-20% és kb hasonló erejű a R5 Blackcliff is.
Majd a F2P
6. Sea Lord kb 6-7%-al
7. A The Bell kb 1-2%-al (C1-től ez kb 3-4%-ra nől) (Bár pajzs nélkül inkább rosszabb)
#16400 F34R
A Wolf's Gravestone csak "első szintű" stat buffot ad (ATK, HP, DEF...stb)
Amik megelőzik, azok adnak "második" (DMG) és vagy "harmadik" (Crit) szintű buffot, amivel Dehya alapból nem rendelkezik. -
xeon forever
addikt
válasz
Annyira nem jó az a polearm, kb Cyno Bis oszt kész. Raidenen hasznáható de nem az igazi. Xianglin meg nem onfield kiepitésben kb nem nyere vele sokat.
Szóval a lehető legjobban jártál a sonkával.
A BP fegyó is szépen teljesit vele a maga 27%-os crit rattel, de ha kiesik a következő napokban én is inkább azt használom majd valószínű. -
-
xeon forever
addikt
-
Wayne
aktív tag
válasz
Sordoran #16253 üzenetére
De ha kokomi osszes mainstatjat EM re buildelem akkor keveset healel. Azok bloom cuccok pedig nagyot robbannak. Ugyanez yaoyaonal is. Substatoknal lehet valamit kompenzalni. Nincs egy darab artifactom sem upgradelni, így ha jön hozzá, akkor a megfelelot akarom felhuzni. Kinomban mar par napja artifactot farmolok
eleg unalmas Ahanyfele keresgetek, annyifele infot talalok, Nilou team nem annyira egyertelmu, mint a tobbi. Naja, majd melo utan okositom magam
-
kill_switch
senior tag
válasz
Sordoran #16123 üzenetére
Én is nagyon határozott voltam, úgy voltam vele, hogy bármi van jöhet, mert tetszik. Erre bedobják a váratlant.
Standardra nem költök... alapszabály. És mivel rajta kívül mindenki megvan 3.6-ig, idegből lenulláztam magam. Húztam egy C6 Keqinget meg egy HuTao-t, maradt 50 wish, úgy voltam vele, hogy a lejtőn már elindultam, nincs megállás, jöjjön akkor a Homa is neki. Hát, 50-ből ugyan kétszer sárgállott, de persze egyik sem Homa volt, Jade Spear jött és Jolán íj. Ami persze pont nem kell Jolánnak, mert az ER miatt a Favonius marad nála.
A Jade viszont mehet HuTao-nak.
-
Shiro
senior tag
válasz
Sordoran #16111 üzenetére
Talán a presztízs miatt? Persze nem lehet tudni, hogy egy kevésbé hozzáértő kollégához került e a karakter, vagy hogy szándékos volt e a karakter kitjének kidolgozása, de a bétából származó infók alapján nem voltak róla túl jó véleménnyel a játékosok.
A Mihoyo részéről ott volt a lehetőség, hogy buffolja, vagy reworkolja a karaktert, de ez egyrészt azt is jelentené, hogy túlzottan engedékenynek tűnne a kommunity felé.
Másrészt nem biztos, hogy lett volna rá kellő idejük. Lehet egy laza óra alatt ki lehet elemezni egy karaktert és megmondani, hogy mi rá a legjobb build, és mellé a legjobb csapat, de a megalkotás valamivel hosszadalmasabb és összetettebb.
Harmadrészt közel egy hónappal a 3.0 előtt jöttek a lékek, hogy Tighnari bekerül majd a standard bannerbe. Dehya esetében ezt csak most a hivatalos bejelentés által tudhattuk meg.
Illetve ahogy te is utaltál rá, logikétlan még egy pyro (clymore) karakter a standard bannerbe -
Shiro
senior tag
válasz
Sordoran #16106 üzenetére
Akkor ezek szerint Mika nem dedikált support lesz. Jessz!
Bár csak óvatosan húzhatok...
Legalább jó sok tartalék Fate-et tudok összeszedni az eddig sem kevés mellé.
Remélem azért a következő standardos karakterem ő lesz.Egyébként gyanítom hogy a Mihoyo csak utólag döntött így látva a közösség reakcióit.
-
emiki6
veterán
válasz
Sordoran #16098 üzenetére
Gyakorlásképp, hogy belerázódjak kicsit.
Shiro: Nem véletlen kellett nekem 1+1+6 próbálkozás, mire megelégedtem az eredménnyel (a többinél 1-1-1 vagy max 1-1-3 elég volt). Csillanás, aztán nyomod, de valóban, a "feltöltött állapot"-ának támadását olyan sokáig visszafogja, hogy 10x legalább elnyomtam a csillanás előtt, mert volt egy mikrocsillanás, ami megtévesztett, ami pont elég arra, hogy a helyes időben már ne tudjak megint parry-zni. Az elnyújtott hold-ok miatt rengeteget hibáztam itt is.
Wallenstein 0:59 alatt csinálta meg, na az perfect. Abból talán el tudsz lesni pár praktikát, bár a látási viszonyok nem a legjobbak...
A kairagi és maguu-nál a dash-t viszont lehet be kéne gyakoroljam, könnyebb itt, mint OW-ben, abyssban megtanulni a pattern-t.
-
Shiro
senior tag
válasz
Sordoran #16008 üzenetére
Egy lehetséges variáns:
Már csak azt kell kiokoskodni hogyan oldjuk meg egyszerre a Hydro és a Pyro Shredet.
Illetve, hogyan rakjunk hydrot az ellenfélre.
A verzió: Mona Skil -> lehet hogy kevés lesz a Hydro applikácó
B verzió: Kazuha Burst -> Ez Benett és a Mona Burst előtt kell ellőni, viszont akkor a Mona Burst nem Vapel.A maradék időben meg lehet ütögetni Monával.
Személyes véleményem, hogy bár a sebzés megvan, de macerás lehet a kivitelezés. -
Shiro
senior tag
válasz
Sordoran #16005 üzenetére
Hát igen elég bajos, hogy egy másik 5 csillagos kell, hogy használható legyen.
A másik ötletem Mona lenne. Bár ő is 5 csillagos, standard révén talán többeknek megvan, akik régebb óta játszanak. (Mona burstjének időtartama megegezik Dehyáéval)
Plusz Mona esetében lehetnek konstellációk is. A C4 ez esetben az ideális, ami nekem pont megvan. -
válasz
Sordoran #15975 üzenetére
"ha új banner jön megint nulláról indulsz"
Na ezt pl. nem tudtam/elfelejtettem.
Fújj...Nagyon köszi a bő leírást. Így max egy 10-et wish-elek rajta, de lehet annyit se.
Amúgy is csak kb. 100-110 fate-em lesz erre a kövi patch-re, és most kb. 50 pity-n állok a kari banneren, szóval lehet a C1 is álom marad.
Agyalok a pénztárca nyitáson is, de akkor az nem a fegyver banner miatt lesz, nagyon köszi a tanácsot! -
emiki6
veterán
-
kill_switch
senior tag
válasz
Sordoran #15942 üzenetére
Hát én próbálok józan paraszti ésszel gondolkozni, mi értelme lenne kiadni egy olyan karaktert aki konkrétan nem jó (ha úgy is megveszik ugye a külseje miatt, tehát kibukik, hogy nem jó)? Abból a Mihoyo csak veszíthet ha tényleg ennyire balfasz. Erős karakter + jól néz ki = sok pull + boldog nép / gyenge karakter + jól néz ki = kevesebb pull + karóba húzás a néptől.
Mi értelme egy ilyet berizikózni, mikor egy digitális játékkarakterről beszélünk? Semmi plusz pénzbe vagy erőforrásba nem kerül nekik erősebbé vagy gyengébbé tenni, pusztán más számokat tesznek hozzá. Nincs arról szó, hogy ülnek az íróasztal fölött és azon törik a fejüket, hogy megérné-e még plusz 10% DMG a karakternek, merthogy az +1.000.000$ fejlesztési költség nekik és nem biztos, hogy megtérül. -
vakablak93
őstag
válasz
Sordoran #15814 üzenetére
Nem tudom hányan vették meg, azt tudom hogy nekem soknak tűnnek, pedig nagyon tettszenek, Keqingnek pl szívesen adnék, akárcsak Barbarának.
Ayakát ne emlegesd nekem!!!!
2x is elbuktam már mindent is, hime-sama bannerein 🤣
Ha valaha lecserélem Ganyut mint cryo dpst valakire az Ayaka lesz.Az a nagyibugyis kawaii-hime valami állati
, ha meglenne lehet megtörne a jég és vennék neki skint
-
duvi
nagyúr
válasz
Sordoran #15771 üzenetére
"később ennyi szintezéshez való nyersanyag begyűjtése gyerekjáték, nem fog kárba veszni"
Ja ok. Ez megnyugtató, mert kezdtem azt hinni, hogy kulcsfontosságú a matik begyűjtése és optimális felhasználása, mert ha elpocsékolom az elején, akkor már baromi nehéz a később érkező karikat felszintezni. -
xeon forever
addikt
válasz
Sordoran #15745 üzenetére
Nem zárja ki. De kb olyan mintha azt javasolnád, hogy inkább máshol.
(Kicsit nekem is olyan érzésem van, hogy kommersz lett a fórum, elment egy "csak a használatható" karakterek irányába full "pro" forúm szerűség felé és akit nem érdekel a dmg számítás azt KB szájba &#_@_#&#&&$-tok.) Én is örülök ha megvan az Abyss de inkább kollekktor vagyok. Még szeretem a storyt.
Off pl ezért van benne 60 órám a Star Ocean Divine forces-ban.)
-
emiki6
veterán
válasz
Sordoran #15733 üzenetére
Bait a C1. A hp egy szint felett hasztalan, mert nem ad több team survivabilityt és ha csak addig a szintig mész el, akkor a C1 nem jó, fölé meg nem érdemes. Vagy valami ilyesmi.
Okosok szerint a C1 csak bait.Ha kaka lesz végül, azon a C1 se segít majd.
-
F34R-rel discordon szoktunk beszélgetni mostanában. Hát be kell valjam, sokkal kényelmesebb, mint a PH!, főleg a képek, videók megosztása.
-
Shiro
senior tag
válasz
Sordoran #15733 üzenetére
Felejtsd el a C1-et!
Overload kell neki, én mondom.
Minden talentje külön ICD-n
Q 10 + 1 hit /6 sec.
E 1 hit/2,5 sec.A Q esrtében az 1. a 4. a 7. a 10 és a plusz 1 támadás eredményez reakciót.
Ez E az plusz 3 reakció.
Ez összesen 8 elemi reakció.
Ha össze tudsz szedni annyi EM-et, hogy az Overload megközelítse a 20K-t, akkor a Burst alatt 26-27K dps összejöhet. -
Shiro
senior tag
válasz
Sordoran #15731 üzenetére
Arányaiban véve talán az egyik legerősebb C1.
Kb annyi buffot ad, mint egy Benny Q.
C0 f2p 4*-os fegyverrel kb 10K dps
C1 esetén kb 16k dps.Itt megjegyzem, hogy pl Kokomi burst kb 12K-15K +heal.
Vagy C0 Xinyan NA dps kb 10K.Talán nem is lenne baj az alacsony burst dps, ha az E érdemben adna védelmet.
-
emiki6
veterán
válasz
Sordoran #15717 üzenetére
Én Cyno-t bánom, sehol nem esik jól használni.
Ha Ali jobban esik hyperbloomra, mint dendro traveler, akkor már megérte nekem (DMC-t nem komálom), de azért az mindig aggasztani fog, hogy Nahidától rosszabb. Ha meglesz Nahida nemtom mi lesz majd vele.
Fpatrik: Yelan az egyik legjobb unit. C6 Xq-val kb egy szinten van. Kevesebb def utility és hydro app, több sebzés és ja, ott a sprint. A double hydro pedig az egyik legütősebb combo.
Személy szerint a femboyokat utálom, Yelan egyre szimpatikusabb, az EN VA-ja is bejön.
-
Dehya NA combója és burstje látványos. [link]
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
Sordoran #15689 üzenetére
Nekem a Zhonglim hibridként van építve (burst support+ shield bot), szóval a shieldje így sem a legerősebb, szerintem 15-18k körül lehet az absorbtion valahol de bőven megvagyok vele, általában nem az enemyk szedik le a pajzsot hanem csak lejár.
Annyi hogy én hozzászoktam hogy pajzzsal is dodgeolok úgy általában bármilyen csapatban is van ha tudom hogy nagyot csap az enemy, meg ugye Hu Tao C1 miatt én dash cancelezek ami sok iframet ad.
Egyébként ez az elméleti csapat 3 healert jelentene (igaz ebből 2 self heal), szerintem nem lenne probléma
Minél többet jár az agyam rajta, annál optimistább vagyok, de a konkrét számokra vagyok még kíváncsi, mennyire lehet balanszolni a tank vs burst supportot nála, de lehet behúzom majd a C1-et is (Baizhu-ra tartogatnom kell a garantáltat, szóval majd a szerencsémtől függ). Kicsit könnyebb helyzetem van, hogy az XQ+Yelan kombó miatt meglenne a vape. ICD-kre leszek még kíváncsi. Meglátjuk, én optimista vagyok hogy működhet
Statok szerint veszíteném a resistance shredet, viszont pyro rezonanciát nyernék ami kb Tenacity buffal egyenlő csak konstans uptime-mal. Dehya vape sebzésének kellene megérnie a res shredet és akkor már jó nekem a setup.
-
xeon forever
addikt
válasz
Sordoran #15626 üzenetére
Amúgy kipróbáltam és nem olyan jó.A mostani kiépítéssel a half EM/ half Crit kiépítése jobban teljesített...
Statok:
1723 ATK
53% Crit rate
173% Crit Dmg
178% ER
374 EM
71% Electro DMG(Boostolva)
2pcs Glided-2pcs Emblem.Ahogy Shiro kiszámolta 500 felett van Nahida után az EM, megnéztem pontosan 596-ra megy fel. Nahida 895 EM( neki a talentjei: 7-10-8) Bennet már kifilézve(7-8-12)Mona(C3) EM 343.(5-5-5)[ő 50% DMG boostot ad Raidennek talentből most]
Ezzel a csapattal átlagosan 60-70mp egy oldal, farkashoz viszont még kevés a DPS
-
xeon forever
addikt
válasz
Sordoran #15600 üzenetére
Akkor is különbözö ertekeket mutat pl, ha csak Benivel boostolom jelen esetben Raident.
Raiden
ATK:1723-ról 2866-ra emelkedik csak Beni boosttal.
ATK 2866-ról 3288-ra emelkedik Ha ezután átlépek Sárkánykönyves karakterre majd vissza Raidenre.
ATK 1723-ról 3176-ra emelkedik, ha Sarkanykönyvről Bennire megyek majd ulti, és utána Raiden... -
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
Sordoran #15239 üzenetére
Nekem is ez a Hu Tao csapatom amióta megvan Yelan, Zhonglival kiegészítve. Nagyon jó
@emiki6: nekem primó gyűjtés van Dehyáig és Baizhuig
Másfél patch így ki lesz hagyva és mivel megpróbáltam még Faruzan constellationöket begyűjteni ezért soft pity előtt vagyok egy-két húzással már. Ha jól számoltam mindkét karakter garantált lesz elvileg.
-
nonsen5e
veterán
válasz
Sordoran #15064 üzenetére
Ja, én iszonyatosan vártam pl. a housingot is, és simán pár ezer órát képes lettem volna belerakni csak abba....
Aztán letettem az udvarra 10 fát és 2 karaktert és már nem engedett többet pakolgatni.
Nem értem miért olyan nehéz betenni egy elfogadó gombot a teleport előtt, hogy "this player's shit may only load on high-end gaming PCs, enter from your crappy 10 years low-end phone at your own discretion". -
emiki6
veterán
válasz
Sordoran #14989 üzenetére
Oké, hogy kint van, de lehetett volna leak is.
Én
風の帽子, kaze no boshi, azaz szélkalapnak neveztem el. Ja, furcsa, hogy visszaáll a régi patch rend. Elég lesz vajon a 4 featured karakter / patch?
Itt a saccolt patch naptár btw: [link]Johnny: "Scara is exploration powercreep"
Xeon: Kétlem, hogy módosították volna, vagy emiatt. Teljesen más a sztori iránya, nem is illett volna bele.
-
-
Shiro
senior tag
válasz
Sordoran #14588 üzenetére
Inkább Teszkós Yun Jin, de csak c4-től. Nem korlátozódik cryora. normal és charged attacka fog korlátozódni, és csak néhány másodpercenként adja be egy támadás erejéig.
Arra azért arra kíváncsi leszek, (úgy pár hónap alatt csak meglesz
), hogy pl. Ningguang charged támadása esetében meg e kapná minden találat.
Mert ugye az Echoval működik a normal támadás esetén. -
emiki6
veterán
válasz
Sordoran #14588 üzenetére
Hát ezaz. Egy C6 4* megszerzése egyre nehezebb, gyakran ekvivalens egy C1-2 5*-ral.
Shenhe-t C6 rosariaval szokták párhuzamba hozni amúgy.
‐--------
Most látom, hogy nyertem egy welkint a KQM nyereményjátékon.Nem volt hiábavaló elcseszni rá egy napot.
-
Mike
veterán
válasz
Sordoran #14546 üzenetére
hát az a baj, hogyha ezeket kihagyatod vele, akkor is kéri hogy csináld meg a act3, 1-et biztosan, de még az sincs meg (nem nekem)
megtaláltam
Fabulous Fungus Frenzy will be available after you've completed the following:
Reach Adventure Rank 30
Complete the Archon Quest: "A New Star Approaches"HoYoverse also recommends you complete:
Yae Miko Story Quest: "Divina Vulpes Chapter"Chapter 3, Act 5: Akasha Pulses, The Kalpa Flame Risesforrás [link]
-
emiki6
veterán
válasz
Sordoran #14499 üzenetére
Ayato mondjuk tényleg jó, Zajef is ajánlotta a nahida (raiden vagy kuki) hyperbloomhoz (aoe-re ayato, esetleg tartár, single targetre yelan és/vagy xq). Viszont ha ayato csak a 2-es kategóriába esik neki, akkor banner-torlódás esetén skippelhető. De mindenki maga kell mérlegeljen és tervezzen.
vakablak: nem értettem miért nem rémlik az anime teaserből. Hát azért, mert a sumeru promo és inazuma promo is bele lett vágva
-
válasz
Sordoran #14493 üzenetére
Tudtommal Ayato a legjobb hydro on field DPS, és Nahida csapatba tök jó on fielder lehetne.
És eddig az összes eventnél ahol ki lehetett próbálni, rohadt erős volt számomra.#14494emiki6 Így kéne valahogy.
A felsoroltak közül engem Ayaka, Yelan, Shenhe érdekelne (és nincs meg egyik sem), ebben a sorrendben.
Pénztárca nyitás nélkül nem fogom tudni megoldani, ha ezek mind kellenek.Shenhe eltehető későbbre talán.
-
xeon forever
addikt
válasz
Sordoran #14477 üzenetére
Tegnap Fearrel+Vakablak93 -al sikerült csinálbe gy jó kis videot új boss ról. Sajnos a második videó rec indítást nem engedte így amikorra becsatlakozott urzu_7 arról nem tudtam.
Windows Xbox bar ha leteszem asztalra a játékot utána asztal miatt nem engedi újraindítást Recorder... Ma jutott eszembe, hogyha újraindítást csinálok akkor még megy, de akkor is elég homo ez az Xbox bar, ps5 sokkal jobb rögzítővel van megáldva.persze tegnap tönkre ment ps5 controllerem (elkezdett driftelni a bal analóg)
-
xeon forever
addikt
válasz
Sordoran #14453 üzenetére
Csinálok egy videót amint hazaértem.
Mint írtam korábban tegnap mi is 2ora+alatt teszteltük ki mi a jó ellene.
Amúgy nagyon könnyű... Csak úgy nehéz, ha CSAK saját karakterrel akarod lenyomni.
Még ha visszaolvasod a Dendro szedi a pajzsot. Egy nem kiépített collei is hatásos ellene.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Xbox Series X|S
- Mini-ITX
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 6 GB VGA,32-64GB RAM/1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged