- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
emiki6 #14992 üzenetére
De tényleg az
Yelan szteroidon, jetpackkal. Ha csak a horizontális közlekedést nézzük akkor Yelan E-jénél rövidebb a CD, gyorsabban megy nála és hosszabb távra. És mindezt akár levegőben, két sziklaszirt között vagy folyó/tó felett. Annyira rohadt egyszerű vele a hülye helyeken lévő materiálokat gyűjteni hogy nem hiszem el.
Vertikális közlekedésével nem vagyok megelégedve, túl lassú és túl sok staminát használ.
Combatot még szokni kell, gyakorlom. Nagyon menő dolgokat lehet csinálni vele. Erősségben nem OP, de nem is gyenge. Még nincs kiépítve és a szettjét is majd csak akkor farmolom ha ki van maxolva a talent és lvl, de national csapatban 30k charged attack, 10k körüli normálok elég jók.
Faruzanról mindenhol azt olvasom hogy olyan mint Sara, kell a C6 és rohadt sok ER és anemo supportok. Csak C0 esett ki eddig nekem és 10 wishem maradt úgyhogy ezt elengedem aztán futtatom Bennett-tel.
Egy biztos, hogy iszonyatosan fun a karakter. Nálam vetekszik Hu Tao-val a #1 pozícióra, de a kis hibái miatt szerintem marad csak #2.
-
Sordoran
addikt
válasz
emiki6 #14992 üzenetére
Nekem
Kitten lett, megtetszett a meséből és illik is rá. Ugyan olyan köcsög tud lenni mint egy macska. Kár hogy csak egyszer módosítható, lehetne egy havonta újra töltődő item is.
és F34R: Én is tudom hogy ez a terv, de most akkor bekerült már bétába vajon? Igazából ő nem izgat, ellenben Dehya remélem nem csúszik és jön 3.5-ben.
Értem hogy pont hogy üldözni kezdik a leakereket, de ha saját hivatalos csatornáikon nem osztanak meg semmit, azzal csak erősítik az igényt rájuk... Mióta bejelentetik előre új karaktereket, nem is keresek rájuk igazán.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Azonnali fotós kérdések órája
- 3D nyomtatás
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Asustor NAS
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest