Új hozzászólás Aktív témák
-
xeon forever
addikt
Ha ugy nezzuk. Mondjuk en bemakoltam 230kba egy HP-bol bontottat. Illetve pcbe belement 3db nvme ssd 1 256-csak winfosnak meg 2db 1terras gamnek.(meg ugye van sata is 2db terras a regebbi cimeknek)
Inkabb legyenek lent a gepen, mert ha elkap a gepszij akkor ne kelljen meg varni a letoltesre is.
Ezt sajnos a sonyval egyenlore nem lehet meglepni, varni kell a certified ssd-k re, mondjuk ha esetleg lenne hozza 4 terras akkor mondjuk szamomra mar erne annyit mint egy gaming pc. -
xeon forever
addikt
Nekem egyik kedvencem. A geoja nagyon allat. Lehet vele olyan helyekre is maszni ahova massal nem. A 3 db sziklaja hasznos tud lenni challengeknel is ha leeses gyanu van. Tudsz vele magad kore epiteni falat, stb.
Lvl 20-as gladiatorokkal brutal nagyon.
Betettem az egyik csapatba melle egy noellt, meg hu tao+diluc es eleg veretosek lettek. Igaz itt potion kell rendesen, legyen mert nincs barbara(nalam mar c5) aki a legjobb healer hu tao melle. -
Sordoran
addikt
A traveller csak ebben különleges, hogy különböző elemeket tud használni, de nem egyszerre. A játék elején így ha szükség volt rá, kéznél volt az anemo, később pedig a geo (bár Noelle lényegében mindenkinek ingyen jár kezdő banneren). Következő zónában megkapjuk az electro verziót ami még lehet érdekes. Mivel Lisa is ingyen jár, így electro hiány nincs, de később a dendro még hasznos lehet oszlop aktiválásnál a zónájában.
Későbbi elemekkel se lesz erős szerintem a traveller, mivel ahogy írták mások is, hiába 5*, mindenkinek megvan. Mihoyo-nak pedig nem szempont, hogy ingyen, akár wish nélkül is erős csapatod legyen. Éppen elég az, hogy sztorit végig tudod ütni velük.
Fejleszteni lehet ha akarod, de túlságosan felhúzni felesleges. Minden elemnél külön kell constellation és talent fejlesztés, és passzoló artifact, esetleg fegyver váltás is szükséges lehet. Egyedül a szintet "örökli". -
Sirandrish
Topikgazda
Nekem alapvetően tetszene egyébként maga a rendszer hogy ő aztán minden elemet tud majd használni, viszont az elemek közti váltás szörnyen körülményes, és így felejtős.
Bár ha egy gombnyomással lehet váltani, akkor is max azért használnám (majd 4-5 elemnél) hogy bármilyen reakcióra jó legyek.. -
wandor0930
aktív tag
Az hogy 5 csillagos eleve f@szság mert a csillagok a ritkaságukat jelölik, ő meg eleve alapkari mindenkinek...
Ettől függetlenül bentvan a pakliban hogy valamelyik elemmel jól fog működni, de eddig egyikkel sem villantott.
Anemoként nekem amúgy egész bejött, geoként meg egy halom rejtvényhez kellett, de valahol 40es szint környékén ottmaradt nekem is. -
Sirandrish
Topikgazda
Mivel a Traveler csak az átvezetőkben van jelen, az érdemi harcból kimarad (kivéve ha játszol vele), így semmiféle hátrányod nem lesz belőle.
A második kérdésre meg csak hellyel közel tudok válaszolni, azt is egy kérdéssel. Lehet egyáltalán COOP-ba főzni? Mert ugye alapba az NPC-k nem állnak szóba veled COOP-ban.. -
xeon forever
addikt
jo de ez az elofizetesi rendszer.
Kb penzehes az osszes ilyen kiado.
Egyszer tenne le valaki az asztalra egy 100 euros kesz jatekot amin ehet online jatszani es kb ha kifileztuk adjanak par evente egy 2. 3. 4. reszt.
Engem teljesen kiegettek ezekkel a rendszerekkel.
Mihoyo 99.99 USD 6480 primo elso vasarlasnal dupla.
az 12960. Na az 1600-al osztva nincs 10db 10-es szeria.A 6480 pedig nincs 5db tehat meg kell hozza venned, ha 0-an alsz.
-
Roland861010
veterán
PC-n olcsóbb mint telefonon az a 40ezer "csak "28ezer.
Még mindig fura ez a játékra kell költeni téma.
Most szedtem össze egy alap feeder horgász készséget 85ezer Ft .
Ebben nincs benne az engedély tagság ami 10ezer .
Napijegy alsó hangon 2000ezer / alkalom.
Csali etető anyag / alkalom kb. 3-5ezer.Benzin kaja és a többi.
Szóval havonta két horgászat legalább 20-30ezer.Minden hobbi drága jelenleg még főleg.
-
Sordoran
addikt
Én nem tudom miért kell ilyen nagy titkot csinálni az érkező dolgokból. A league of legends-nél a pbe nyílt, sőt, mielőtt bekerül oda egy új hős, vagy hőskinézet, már előtte pár nappal rövid videóban bemutatják a nagyközönségnek. Ennek ellenére veszik mint a cukrot, dől a lé. A mihoyo pedig foggal-körömmel védekezik, holott ő is elengedhetné a dolgot. Most bemutatták Eula-t és Yanfei-t, tehát most már nyíltan tudjuk azt ami előzőleg leak volt, mi a különbség? Kevés ember van aki csomagokat is vásárol, de aki igen, azt nem fogja meghatni ha előre tudja milyen karakterek érkeznek jövőben. Aki pedig free-2-play vagy előfizető (welkin és BP pass) az pedig ugyanannyit (se) költ ígyis.
-
Sordoran
addikt
2 hete volt már, az nekem már anno, múlt idő, el is felejtettem, hogy van ilyen karakter.
#5414: Childe már kétszer kapott banner-t, nem hiszem hogy közeljövőben (1 éven belül) jön újabb. Igazából még nagyon az elején vagyunk a játéknak, ki tudja hogyan fognak az 5* karakterek visszatérni. Én korábban elmélkedtem rajta, hogy a standard banner frissül, és a jelenlegiek helyett lesznek újak (korábbi event banneres hősök). E helyett a re-run-ok jöttek, lehet ez lesz a módi. Most még kapunk 2-3 új karakter Inazuma-ig, de Inazuma bejövetelekor se fognak szerintem nagyon záporozni az új 5*-sak. Így lehet marad ez a kényelmes patch-enként 1 re-run, 1 új felállás. Így viszont visszatérhet még Childe idővel. -
kill_switch
senior tag
Nincs meg Tartaglia, de annyira nem is érzem szükségét. De ettől függetlenül kapja a wish-seket a banner, nem gyűjtögetek senkire, aki jön az jön, aki nem az nem.
Én is 2 arany fegyvert kaptam már karakteres banner-ből, meg egyet simából, szóval átérzem...Fegyveres banner-re egyedül akkor húztam, mikor a Jade spear volt legutóbb, Xiao-nak kellett volna, de persze onnan nem jött semmi.
-
kill_switch
senior tag
Esküszöm odaadnám, ha lehetne hogy...
Van Amo's Bow-om is, Skyward Harp-om is, de még azt se tudom kinek adjam. Amo's van Ganyu-nál, Fischl-nél meg Stringless, más íjászt meg nem nagyon használok. Sőt, igazából már Fischl-t se nagyon, csak ritkán Abyss-ban. Reméltem, hogy Venti beugrik és akkor megkapta volna a Skyward-ot, de nem gyött érte...
Remélem egyszer ezekre is kitalálnak valami cserelehetőséget, mint a gem-eknél, máskülönben ott rohad meg az inventoryban az a 4 prototype.Vagy az is jó, ha jön valami új érdekes figura akinek jó lehet a craftolt fegyver. De inkább a csere kéne.
-
wandor0930
aktív tag
Csak a félreértések elkerülése miatt, az hogy "DPS-nek az elso reszet kell erositeni mivel normal ATK-vel daralsz." eléggé félreérthető.
Azt IS kell erősíteni.A DPS-nek igazából mindegyiket ki kell húzni, míg a supportnak elég csak azt (elemental vagy burst, esetleg mindkettő) amit használsz.
-
jonnyjoker01
veterán
A livestreamben el lett mondva, hogy Zhongli bannerjében jön a szokásosnál is jobban növelt eséllyel.
@Sordoran: "Mondjuk nekem pont kellene Zhongli is Yanfei is Eula is, meg még egy C1 Rosáriának."
Én majdnem ugyanígy vagyok, kellene Zhongli + Yanfei, Eula kevésbé vonz mert igazából egy 5 csillagos cryo razer, C1 Rosariámnak meg kellene még egy constellation a reverse melt comp miatt. Viszont ebből a bannerből már nem húzhatok, mivel a 75. húzásnál járok, Zhonglit és Yanfeit garantáltan ki tudom húzni, viszont nem tudom megéri-e, mert akkor jó darabig nem fogok semmit sem kapni a bannerekből... Nem beszélve arról, hogy nyersanyagom nincs, minden XP és mora elfogyott és Rosaria reverse melt csapatát sem építettem még ki, még kettő karakter kihúzása 0-ról kb esélytelen így belátható időn belül
Nagyon húz a battlepass felé a szívem, de alap filozófiám, hogy játékbeli fejlesztők által felállított limitációknak nem engedek és csak annyival támogatom a játékot, amennyit megér... Szóval elég szar ez most így
-
jonnyjoker01
veterán
-
Sordoran
addikt
Nem lesznek közös banneren, nem is tudom miből gondoltad.
A kiemelt 5 csillagosok MINDIG külön banneren voltak eddig is. Igen, valószínűleg Zhongli banner nyit az új 4* pyro csajjal, és 1.5 patch második felében jön Eula banner. Bár nem bánnám ha fordítva jönnének.
Roland861010: Kapsz prototype-ot és elégedetlen vagy. Fordítva játszod a játékot?
-
Sordoran
addikt
Tudtommal a pc-mobil esetén ahol előszőr vásároltál, ott tudsz onnantól kezdve csak vásárolni. Tehát aki pc-n vásárol, az azután nem tud mobilon, és fordítva, de az hogy hol játszol többet lényegtelen. (amennyiben mégis tud vásárolni máshol, ez sem befolyásolja a tényt, hogy van még ps és pc vásárlás ami itt nincs mérve, az hogy ezután hol és mire használja fel már lényegtelen)
Mindeközben, holnap (péntek) este 6-kor lesz elvileg 1.5 előzetes stream. Zhongli és Eula chibi figurával reklámozzák, tehát ők kaphatnak banner-t.
-
Ghostface
senior tag
-
Shiro
senior tag
Együtt sem érik el a 70 milliót, ami elég gyér.
https://www.vg247.com/2021/02/24/genshin-impact-double-initial-budget-year-ongoing-development-cost/
Röviden 100 millió $ volt a fejlesztési költség, amit az első két hétben be is hozott. (Venti)
Évente 200 millió $-os költségvetéssel terveznek.
Innen nézve 3 hetente 10-15 millió $ még mindig a veszteséges kategória.
Véleményem szerint valahogy rosszul van az egész ütemezve. Pár hónapja azt reménykedtünk,. hogy már Inhumánusában fogunk rohangálni. Hát az még odébb van.
Oké kapunk eventeket amik adnak primót, amiből szerezhetsz egy újabb waifu-t.
De mi van közte lépj be minden nap csináld meg monoton módon ugyan azt a rutint és kész.
Persze nem muszáj belépned, de akkor meg ennyi resint, meg annyi primót vesztesz.
Őszintén mondom, ha nem lehetne mobilon is játszani, már rég ott hagytam volna a francba.
Én kifejezetten örülnék annak, ha nem lépnék be két hétig akkor ott várna rám 56 comission meg 2500 resin. -
Sordoran
addikt
Értelme nincs klasszikus pvp-nek itt. Pont Hu Tao lehetne példa, de sok más hős is bőven többet sebez, mint amennyi életerőnk van. Persze ezzel lehetne játszani, hogy a játékosok csak tört részét sebzik egymásra, de ez minden hősnél külön számolandó lenne, tehát sok munka a balance-ra.
Vagy képzeljük el, Ganyu charged shot-okkal hogy találnád el ellenfeleket mobilon? Ha Xiao fel-le repkedve sebez, hogyan harcolsz ellene? Röviden, szerintem a klasszikus pvp-t el lehet vetni, a játék alapjaiban nem kompatibilis ezzel. -
xeon forever
addikt
Szerintem beszelek kimjunnal h dobjon atomot a mihoyo fohadiszallasara ha ez igy lesz.
Bytheway szerintem alapjaiban rengetne meg a jatekba vetett hitem. Imadom a storyt(ami lassan halad elore)szeretek coopozni, es igy jo ahogy van.
De ha lesz s pvp akkor remelem csak azonos lvl engednek ossze de max 5 szint elteressel. Kulonben game killer lenne ha pl 4 en coopozunk oszt valamelyik csapattarsat kihivjak es veletlen ranyom h ok, es a csapatban eppen van ket lvl 20 ar 16-os karakter es jon 4 lvl 94 ar 55+....
Illetv e ha reward is jarna erte az jo bunko lenne...Csinalok 500 accot a lvl94 ar max accal oszt Demon Lords...jonnek a noobok es a szherver leallasaig nem halok meg sem utana...
Vagy forditva...Maradj eletben 10mp lvl94 ellen acchievment 1600 primo. XD -
Sirandrish
Topikgazda
Qiqi mint legrosszabb 5 csillagos hero?
Gyakorlatilag halhatatlanná tesz bármilyen partyt azzal ha csápol, és még sebeznie sem kell hozzá. Emellett az e-je veszett jól healel, a q-ja meg az egész partyra hat és még a legdurvább "reflectet" is simán kezeled bármekkora DPS-el.
Ha ez a legrosszabb, akkor gimme mooooore -
Sordoran
addikt
Az az Azhdaha-s talent material. Szóval csak a talentet fogod tudni lassan húzni lvl7-től, de ha tényleg bejön az, hogy át lehet váltani a talent materialokat, akkor talán gyorsabban menni fog.
Roland861010: "Tehát mostani bannerről Childe-re van 50% esélyed, vagy kivárod új patch-et, és onnan Zhongli vagy Eula eshet várhatóan. Childe-al kapcsolatban nincs tapasztalatom, de sokan szeretik, Zhongli az ultimate support karakter, Eula pedig (várhatóan) monster dps lesz. Mindegyikkel jól jársz." <- ezek után húztál, kiesett és most bánod, csak magadra vethetsz.
Amúgy tényleg nem rossz, szóval ne bánd nagyon.
-
jonnyjoker01
veterán
Te is meg tudod csinálni a Rosaria + Bennett + Xiangling + Zhongli csapatot ami elég OP. Szép lassan sikerül összeszedni Rosaria-t, nekem ebben a csapatban (Zhongli nélkül természetesen) az E-je 28 ezer melt dmg, ultija 50 ezer körül van, a tickjei pedig 18k/tick. Zhonglival még egy ~20%-ot rá tudsz erre a számra dobni. És még csak lvl 70 Rosaria nekem lvl 6 talentekkel, lvl80-as dragon's bane-nel. Szóval kb még egy +50% sebzésre számíthatok ha kimaxolom őt. És akkor még azt nem is említettem, hogy bennett healer buildes, Xiangling pedig +0 artifactokkal rendelkezik és crescent pike-kal, szóval a csapat sebzésében még ennél is több potenciál van
Shiro: Rosariával sokkal hatásosabb a reverse melt, aminek a lényege az hogy folyamatosan pyro legyen az ellenfeleken miközben Rosaria képességeit elnyomod. Gyorsan feltöltöm a pár napos videómat erről (azóta persze fejlődtem mint ahogy írtam az előbb).
-
Shiro
senior tag
1. Kelleni fog neked:
Amber; Benett; Ninguang; Rosaria.2. Ambert kimaxolod. Klleni fog egy legalább 8-as talent level és egy teljes 5 csillagos Crimeson Witch set (ATK-Pyro-CritDamage), de a Crit Rate is közelítse meg azért az 50%-ot.
Legyen nála egy kimaxolt Stringless. Ha az nincs akkor a Windblume Ode.3. Benett-nek kell egy minél nagyobb alap sebzéssel rendelkező kard, plusz őt is felszintezed.
Az ő Artifact set-je az Instructor(4), vagy Noblesse(4) legyen. A statok nem számítanak, a lényeg a 4-es set bonus.4. Ninguangra kell egy Arhaic Petra(4). A statok itt sem számítanak, csak a set bónusz.
illetve még egy R5-ös Thrilling Tales of Dragon Slayers. (3 csillagos könyv)5 Rosariának minél több Crit Rate.
-----
Harc körben.
Benettel aktiválod a Burstöt. Ez megnöveli a sebzésed. (12s van hátra)
Ráraraksz egy Pyro dotot az ellenfélre.
Ninguangal csinálsz egy elemi reakciót.
Átváltasz Amberre ás felveszed a Pyro Shard-ot. (a könyv + barrier növeli a sebzést)
Váltasz Rosariára elnyomod a Burst-öt. (Ez ráteszi az ellenfélre a Cryo Dotot, illeve növeli a Crit Rate-et)
Ennen már csak annyi, hogy Amberrel ledobod a nyuszit és felrobbantod.
Ha mindezt sikerül 10 másodpercen belül összehoznod, akkor az elemi Reakció és a Crit Damage együttesen kb 100.000-nyi sebzést fog okozni. -
jonnyjoker01
veterán
Nekem nagyon tetszik a dendro reakció Pyro-val úgyhogy én azon gondolkozok nagyon hogy esetleg Zhongli rerunnál lőjjem el a garantált pity-t vagy várjak az első dendro 5*-osra
Nehéz döntés mert Zhongli a kedvenc karakterem, ugyanakkor nagyon kíváncsi vagyok mit hoznak ki a dendroból és mindkettőt nem tudom megszerezni valószínűleg.
-
Sordoran
addikt
Azzal nem tudok mit csinálni még, de most nem fogom a többi, már elérhető nyersanyagot előre farmolni mint Hu Tao-nál.
18k primom maradt, és 70-es pity-vel vagyok, tehát ha akarom biztos meg tudom szerezni. Kérdés, hogy ha következő 5* nem ő lesz, tovább akarok-e menni és ellőni maradék primom. Kivárom 1.6-os patch leakeket majd azért, hogy mi várható később. Ayaka kell nagyon még, de ő van olyan messze, hogy addigra újra fel tudom hizlalni a primo készleteim, de ehhez az kell, hogy köztes patch-ekben senkit ne kívánjak meg.
-
Sordoran
addikt
Bárkinek jó lehet a gladiators 18% ATK akinek az a fő stat. Viszont Hu Tao-nak a base ATK a legkisebb, így nála nem dob annyit. Hiába van sok ATK-ja ha elnyomja az E-t, az már bonus ATK, tehát arra nem hat a 18% bonus.
Jó, lehet köpködni, de még én is leköpném magam.
Mai első 10-esben Lion's roar 4* kard, másodikban Fischl. Így meglett a C6 (első C6-om), és 70-es pity-vel várhatom Eula banner-t.
-
Roland861010
veterán
Miért azt írja standard banner!
nem értem én még ezeket az elnevezéseket.
A lényeg nem az új adta
Egy kis videó a döntésről amikor még rá nyomtam 1 pörgetést! -
wandor0930
aktív tag
elvileg 54es lennél ha jól számolok.
-
Steve1207
veterán
PS teljesen külön vonal, ott a PSN ID alapján vagy és kész, a többi platformon pedig regisztrálsz és loginolsz.
(#5087) Sirandrish: igen, ez is benne lenne, de azért baromi hosszú idő volt és én még a nagyobb patch-ek előtt hagytam abba tavaly októberben vagy novemberben. Szerintem kb 1.2 akkor jelent meg, amikor abbahagytam.
-
Sordoran
addikt
Diluc rerun nem lesz, mivel ő standard banneres. Eddig egyedül Keqing kapott saját banner-t standardok közül, de az állítólag nem volt sikeres, így többi nem kap. Legalábbis nincs semmi nyoma azóta. Következő patch-ben Eula (új, szinte biztos) és Zhongli (re-run, pletyka) várható, majd azután (ez már saját spekuláció, kéretik így kezelni) ha 1.6-ban jön The Chasm és a dendro elem, akkor Baizhu (új dendro 5*) és Klee (re-run), mellette Yaoyao (dendro 4*) lenne a tippem.
-
Sordoran
addikt
Statisztikailag nagyobb az esély a 4* megszerzésére, de lehetnek kivételek. Egy 5*-nál tudod, hogy legroszabb esetben 180 wish alatt kiesik, ha nulláról is indulsz. Míg a 4* esetén lehet egy se esik 180 alatt. Nekem 30 alatt esett 3 db, de látjuk másnál 40 után sincs semmi. Most Rosaria nálam mázli, de anno Xinyan viszont pech kategória lett.
-
Sordoran
addikt
Remélem sikerül behúznom Eula-t majd. Tetszetős, és elvileg erős dps lesz (mégha ebből a videóból nem is látszik
) Yanfei gondolom másik banneren lesz, így rá nem számítok. Főleg ha Zhongli banner lesz tényleg a másik.
Ma toltam még 2x 10 wish-t, elsőben egy kard, másodikban megjött a 3. Rosaria. Úgy néz ki nekem nem jár több Fischl.Rosaria-ból már nem kell több, de Fischl jó lenne.
-
jonnyjoker01
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 14s Yoga - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- Fotós felszerelés - Stúdió lámpa / Softbox / Vaku
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest