- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Yettel topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Netfone
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sordoran
addikt
Az előző banneren és most is 75% esély van a két kiemelt 5* fegyverekre. Vagyis mindkettőre 37,5%-37,5% van, a maradék 25% pedig esély másra. Az új banner rendszerben annyi a különbség, hogy ugye legrosszabb esetben kettő rossz 5*-os után a harmadik már tuti a kiválasztott lesz. (mázlid persze lehet, elsőre eshet ami kell) Önmagában már ez rosszabb esély mintha event banneren kellene egy karakter, de ezt tetézi, hogy event banneren át lehet vinni a garantáltat, míg fegyvernél ha új banner jön, nullázódik ez. Egyedül a tény, hogy 5*-os esik marad meg.
Példa:
1) Event banneren kiesik Qiqi, majd 89 wish-re semmi, megvárod Hu Tao bannert, következő wish 100% hogy Hu Tao.
2) Weapon banneren esik két 5* fegyver, de nem a választott, majd 79 wish-nél megállsz. Bejön új banner, és a következő wish bár 5*-os fegyver lesz, de nem garantált, csak 37,5% hogy az ami neked kell, mivel nullázódott a "szánalom ticket". -
Shiro
senior tag
Unalmasnak és monotonnak találtam, de az utolsó szint valahogy nagyon bejön, főleg úgy, hogy nem használom Zhonglit és eddig nem sikerült átvinnem.
Amikor látom, hogy Kokomi egy pillanat alatt elpárolog akkor egyrészt nyugtázom, hogy innen nem jutok tovább, másrészt, hogy van "rendes" kihívás a játékban.
Nem is bánnám, ha bekerülne egy World Level 9 ahol a Mob-ok Abyss verziói rohangálnának.
-
Sordoran
addikt
Mit számít az, hogy kiválasztotta? A esélye semmit nem nő első két 5*-osnál, csak a harmadik lesz fix-en a kiválasztott. Magyarán aki balszerencsés, az 3*80 wish-t kell eltoljon rá. És ez még mindig jobb mint előző formátumba volt, mert ott nem volt egyáltalán garancia se. Van akinek kellett a Homa, de 5x adott mást előtte.
-
Sordoran
addikt
Yae-ről nem tudni semmit biztosra, talán 2.5-ben jöhet februárban. Én is őt várom, de attól függően mennyit költök el most Hu Tao banneren, talán pörgetek majd Itto-ra is. Valamint ugye én még Ganyu re-run-t várom nagyon, szóval figyelembe kell vennem őt is.
Yae bír olyan fontossággal mint a Shogun, és a rajongók is nagyon várják. Sőt, mivel már Raiden Shogun-t meg lehetett szerezni, így az nagyban csillapította a vágyat iránta, így teljes bedobással mindenki Yae-t várhatja. Főleg hogy nála a fox form is ott lebeg, mint lehetséges extra. (ha játszható karakterként nem is alakul át, képességeiben biztos megjelenik valamilyen formában majd) -
jonnyjoker01
veterán
Engem nem érdekelnek a béna mobil játékok (sztorija lehet ettől jó, de gameplay nuku), ezzel is csak azért kezdtem el játszani mert nem működik cloud PC-n (erre sincs támogatás még mindig, pedig a patchenként kiküldött kérdőívben ott van a Cloud gaming mint platform opció és már vagy 6 reportot küldtem erről megjelenés óta...
)
De amúgy így minimális mennyiségben még élvezhető a játék én azt mondom. Jó hétvégente chillezni és nyomni az eventeket, meg egy kis felfedezést mellé.
-
kill_switch
senior tag
Ja, gondoltam rá, hogy Zhongli-ra összeszedem a Tenacity szettet, de oda tuti nem esne DEF.
Bár Emblem goblet-ből már van sok GEO DMG is main stat-tal, nyilván, mivel az sem kell. XD
Nekem csak a kagylós sziget van 99-en, minden más 100, de ott nem is találom mit hagytam ki, majd egyszer ha nagyon unatkozok rákeresek a secret-ekre youtube-on. De mivel a 100%-os felfedezésért sem simogatja meg a buksimat a játék, ezért engem sem zavar ha úgy marad. Biztos megterhelő lett volna legalább a szokásos, vaskos 5 primo-s achi-t beállítani rá.
-
Sordoran
addikt
A Neko-s küldetést beadta szerencsére, azzal legalább nincs bajom.
Most kissé lemaradtam amúgy, eventekben is haladni kéne, csak nem jött össze elég szabadidő ezekre most.
Kis fun fact amúgy, elérhető Genshin-ben a 120fps iPhone 13 Pro és Pro Max készülékeken. Biztos rossz a szemem, de én nem látok különbséget 60fps-hez viszonyítva, szóval nem sokról maradtok le.PS5-n érdekesebb lesz majd, bár ahhoz meg a kijelző (TV) nem tud annyit, szóval ott biztos nem látnék semmit jelenleg. PC-re viszont igazán berakhatnák, mert bár én nem játszom rajta, sokak szerintem ki tudnák ott hajtani, és sok gamer monitor is tudja a 120hz-t. Ez az iOS elsőbbség eléggé marketing szagú.
-
-
kill_switch
senior tag
Annyira nem. Vagyis ha úgy vesszük de, mert Hu Tao DPS, Xiangling meg DPS is lehet meg Support is és még a HP-ját sem eszi.
Nyilván nem C6 Hu Tao / C6 Xiangling-ra gondoltam.Akinek C6 Hu Tao, annak van Homa is és ott kérdés sincs mert valószínűleg az egyik legdurvább jelenleg a játékban az a párosítás. De ha nincs se Homa se constellation rá, akkor egy C6 Xiangling lehet hasznosabb. De nincs Hu Tao-m, szóval csak a netes hangokra és videókra tudok hagyatkozni.
Abyss szempontjából mindegy, azt úgy is lehet 36-ozni ha egy darab 5 csillagos karakter sincs a csapataidban. Farmolás és elszántság kérdése. -
kill_switch
senior tag
Szinte minden karakternek van lehetősége olcsóbb fegyverrel érvényesülni.
Nem teljesen értem, hogy miért vásárolják az emberek a fegyver bannert, mikor az ottani fegyverek nélkül is maxolható az abyss, tehát nem érsz el vele többet, max gyorsabban éred el ugyanazt. 1-2 fegyver úgy is esik standardból. A Homa meg azért húzza be a népet, mert anélkül Hu Tao semmi extra, simán cserélhető egy 4 csillagos Xiangling-ra, mert vele is el lehet azt sebzést érni.
-
Shiro
senior tag
Ha 50K (Cryo ellen, amúgy csak 20K) Shieldet építesz, akkor oda a 608 Base ATK olyan kár érte kategória. Inkább
Fischlchl... Amynek adnám.Plusz ilyenkor jövök rá, ha Miss Panzer Under Wonderbaum-ra ráadom a Thundering Fury-t akkor Oz CD-jét gyakorlatilag le tudom nullázni.
Miért csak olyan kevéske resint kapunk? -
Sirandrish
Topikgazda
Mindig legye sötét, és közben a háttérbe menjen ez!
-
kill_switch
senior tag
Akár még 2.3-ba is jöhetne, Gorou 4 csillagos lesz, szóval elfér a két geo egy banneren. De ha így is lesz, akkor 1 rerun bannerre szerintem nagyobb az esély mellé. Meg valószínűleg ha most jönne, akkor arról is dobtak volna infót, szóval inkább 2.4.
De nincs hivatalos, úgyhogy akármi is lehet. -
Shiro
senior tag
Az elérhető 75,9% Heal az kb olyan mintha lenne 170%Crit DMG-ed és 50% Crit Rate-ed
A különbség annyi, hogy a Crit verziónál felváltva sebeznéd a kicsit és a nagyot, a Heal verziónál meg fixen a kettő közti átlagot sebzed.
Ja lehet, bár nem ma, mert most tudok farméni a prototype fejlesztéséhez. -
Shiro
senior tag
S a tartalékot úgy nevezik hogy elemi reakció.
#8417 xeon forever
Még szerecse, hogy Kokominál az javában a healt növeli. Persze növeli a sebzést, de azért na nem annyira mint pl Ayaka esetében
A Burst 4x üt másodpercenként érted? -
-
Shiro
senior tag
Láttam őket. Az Iron Stringet meg simán legyártod.
----
Speckó program eredményei:
Pár kód:
LBNDKG8XDTND
NB6VKHQWVANZ
BSNUJGQFUTPM
Illetve igen Ayax megkapta a 3, bannerétJaja anno tán nem lett volna rossz, s most elvileg meg is lenne rá a promo, de valahogy nagyobb késztetést érzek Kokomi iránt. Bár nagy eséllyel ő is kimarad és inkáébb szépen gyűjtögetek a kitudja mikor érkező Baizura és Mikora.
Remélem Touma Hu Tao bannerjén lesz... -
Shiro
senior tag
Mármint hogy egyszerre lenne benne ATK és EM? Szerintem az se rossz ötlet.
Azt elfelejtettem még odaírni, hogy bár kb 400x kéne bemenned egy teljes EM Viridescent szettért, de neked elég lehet egy darab 5 csillagos EM Artifact is, azt kiegészíted egy 4 csillagossal a harmadikat meg pótolod máshonnan. Ez már így jóval kevesebb áldozattal járna. S persze azt is jó megoldás, ha a 4 csillagos EM helyet van pl egy 5 csillagos ATK%-os artifactod
Lehet talán jobban is járnál egy hybriddel csak a lényeg, hogy a Viridescnet legyél rajta. -
Shiro
senior tag
Nem lesz egyszerű annyi szent.
A legjobb egy 5*os Viridescent lenne.A legnehezebb része a Goblet azon 2,5% eséllyel lehet EM a main stat.
Statisztikailag 400x kéne bemenned a Domainbe, hogy azt megszerezd
Persze ez azt is jelenti, hogy addigra a Viridescenten belül lesz elvileg
4db Em Sands
10db ATK% Sands
14db Elemental DMG Goblet (ebből 2 Anemo DMG)
4db Crit% Circlet
4db CritDMG Circlet
1,6 db EM CircletTovábbá egy a Swirl szempontjából egy 4*-os szett is jobb, mint bármi másból az 5*-os
Ezt talán könnyebb összehozni.Összehasonlításképpen:
(LVL90 Kazuha +Iron String, nincs substat bónusz a célpont pedig egy Hilichurl)Viridescent (60% Swirl Damage és -40% (-25%) Elemental Res)
5* Viridescent 840 EM = 6320 Swirl Damage
4* Viridescent 700 EM = 5740 Swirl DamageWanderer+Instructor (80+80EM)
5* Wanderer+instructor 1000 EM = 4950 Swirl Damage
4* Wanderer+instructor 860 EM = 4540 Swirl DamageEgyéb
5* "Egyéb" 840 EM = 4480 Swirl Damage
4* "Egyéb" 700 EM = 4020 Swirl Damage -
Dewri
aktív tag
A dendroval mint ellenféllel szerintem szoktunk találkozni, kis zöld mágusfélék képében. Mikor leidézik eléd a tüskés blokádot harc közben, amit nem lehet átugrani és nagyobbat sebez mint az ellenfelek... Olyasmi képességeket tudok elképzelni, mint más játékokban a druidáknak/elfeknek van: mérgek, növények használata (indák, tüskék, falak, csapdák), esetleg víz/föld elem használat, kígyók-békák-egyebek idézése támadási céllal...
-
Dewri
aktív tag
Már vannak elemzések. A klasszikus kraftolható prototype claymore-nál jobb, R5 szinten veri a fizetős Serpent és Blackcliff claymore-t is, szintén R5 fokozaton pedig (bizonyos karakterekkel, bizonyos helyzetekben...) előfordul, hogy alig pár ezer dmg a különbség az alap 5* wolf's gravestone-hoz képest. Ez egy tök ingyen beszerezhető 4*-tól annyira azért nem rossz, tökéletes f2p alternatíva.
[link] -
jonnyjoker01
veterán
Nem tudom, én január-február körül abba hagytam a welkin vásárlást és teljesen megvagyok nélküle. Zhongli, Kazuha és Raiden volt a három kiszemelt, hazajöttek (Kazoo és Zhongli garantált volt, mindenki elment pity-ig szóval húztam bőven). A többi hátramaradt inazuma karakter egyáltalán nem izgat, talán Thoma de ő 4 csillagos, úgyhogy megtakarítás lesz Dendróig (valószínűleg).
A már meglévő karakterekből szoktam variálni a csapataimat, van hogy jön új ötlet és felszintezek egy "elfelejtett" karaktert.
-
xeon forever
addikt
Ha mar itt tartunk.. kurva jo, meg minden, de az idot is elfelejtik itt sokan. Nekem pl maniam a patrol, gyonorkodom a tajban amit megrajzoltak, hangelek az egyik padon stb. Nem mindig a materialokat farmolom. Nrha csak ugy bsztm neki. Inkabb koltok ra de a kedvencnek jelolt karaktereim meglegyenek.
Más: van olyan artifact ami az attack speedet növeli? Imádnám Eulát egy atk speed +50%- al. Egyszer volt abyssban ilyen atk speed boost, Eula+2 anemo a csaptban Eulat le se kellett valtani.
-
Sordoran
addikt
Most nem is tudom gyors összefoglalni, az biztos hogy a PC-ről PS-re költözés a komplikáltabb, és kevésbé hibatűrő.
A PS-es és mihoyo fiókod e-mail címe meg kell egyezzen, és amelyik platformra költözöl azon még ne legyen elkezdett játék. Mihoyo fiókok e-mail címe egyszerűbben változtatható, így PS-ről átköltözni nem olyan vészes, de ha PS-en már elkezdted a játékot, akkor másik PSN fiók használata csak bonyolítja az életed.
kill_switch: Értem amit írsz, de amúgy ki akarja Xiangling-ot használni, hogy köré építsen csapatot? Vagy lemaradtam valamiről?
Van C6-om belőle B csapatba, de csak mert nincs másik pyro supportom most.
-
Shiro
senior tag
Nálam 2-böl 1 adott. Már csak Signorát és Azhdahát ütöm, a többiektől már "túl sok" materiál van
A childe rerun még mindig nem tud meggyőzni.
Elvileg sokan szeretnék, de látszólag egyszer sem teljesített valami jól.
Valahogy egy másik karakter mindig elvitte előle a rivalda fényt.
S ez szerintem így lenne (lessz?) harmadjára is. -
Sordoran
addikt
Lehet téged nem szeret a játék. Engem se szokott ellepni velük, de ma 4 heti boss-t ütöttem le, ebből 3 db Dream solvent és 1 db polearm billett esett.
Hu Tao érdekel, kell a C1, de harmadjára is nemet mondok Tartaglia-ra. Inkább jöjjön Ganyu, valamint Yae-t várom nagyon. Bár utóbbinál azt pletykálják csak 2.4-ben jön talán, de én már nem hiszek ezekben a jóslatokban, akkor biztos ha bekerül teszt szerverre.
-
Sordoran
addikt
Minden jel arra utal eddig, hogy vége van. Én nem néztem, de Mondstad-ban a két fatui ügynök is arról beszél, hogy meghalt. Viszont a múltja elég gazdag (ami ráadásul széljegyzetes, tehát aki csak az átvezetők, párbeszédek szövegét követi az nem is ismeri feltétlen), szóval kár lenne érte. Talán későbbiekben még előkerül valamilyen formában a neve/története/vagy akár személye is. Soha ne mond hogy soha, főleg egy fantasy-nál. -
Shiro
senior tag
-
Shiro
senior tag
Azért persze nem kell túlzásokba esni.
Primót ne áldozzunk érte.
Egyébként meg amikor farolok akkor akár 5 CR-t is elhasználok, egy nap. Bár mostanában rálltam a talentekre. Korona osztás, meg lett egy pár új karakterem és így már 31-en vannank.
S persze büszkén mondhatom fegyver és artifact terén is elég jól állok.
Teljesség igénye nélkül kevesebb mint egy év alatt sikerült összefarmolnom.(Egyszerűbb volt így, mint 20 millió képet feltölteni) -
fpatrik17
senior tag
Amúgy tényleg nagyon jó, mert ha pl. egy nap nincs időm játszani, csak a Welkint felvenni, akkor így telóról is gyorsan becraftolható a Resin és bármikor felhasználható (bár gondolom nektek ez nem újdonság). Ha ezt hamarabb tudom...
Tegnap szabin voltam, el is lőttem 25-öt folyamat 5-ösével craftolgatva. Artifact eső!
Más: Szerintetek melyik Domain-eket éri meg leginkáb farmolni, ha általánosságban mindenkire szeretnék Resin hatékonyan farmolni?
Ezeket űzöm most:
- Emblem - Shimenawa's (Emblem kéne: Xiangling, Xingqui, Beidou, Baal-ra; Shimenawa's meg mehet mindenkire, akire a 2 db-os Gladiator)
- Noblesse - Bloodstained (Nobless kéne Bennett-nek - Bloodstained meg Rosaria/Razor. Itt van-e valami javaslatotok, hogyan lehet egyszerűen végigvinni a Domain-t. Nagyon könnyen legyepálnak a nyomorult mage-k.A többi domain simán megy, de itt szenvedek....)
- VV (Ezt akkor szoktam, ha megunom a fentieket -> Jean és a frissen esett Sucrose-nak szánom)
- Crimson Witch (Yanfei. Ő a main DPS-em)
CW farmolással picit leálltam most mert felhúzott, hogy csak Flower-ből és Plume-ból dobál "jobbakat". Ez a helyzet most most, ideiglenesen ezt így hagyom: -
Sordoran
addikt
Én bízom benne hogy igen, de mivel nincs információm róla, így nem mondhatom hogy igen.
Ha jól számolom október 1-én lesz 2.2 special program, ott megtudjuk milyen banner-ek lesznek (melyik két re-run), majd utána október 11-es héten remélhetőleg megkapjuk közösségi média posztban ki(k) jön(nek) 2.3-ban. -
jonnyjoker01
veterán
Nézd meg IWinToLose videóját arról hogy kell megszerezni a catch-t, abban minden fontos infó benne van, halak helye stb... link
Ja ami még "fontos": reggel 9 és este 9-kor vált a spawn éjszakairól nappalra és fordítva. Szóval ha kihalásztál mindent játékidő szerint reggel 9 és este 9 között, akkor kiúrítetted a napi spawnt, utána tekerd az időt picivel este 9-re és úgy az éjszakait is ki tudod üríteni.
-
Sordoran
addikt
Nappali és éjszakai csapatban vannak, tehát ha este kifogod őket, akkor órát előreteker 06:00-ig és kifogod nappalit. Fordítva pedig mikor kifogtad nappalit, akkor 18:00-ra tekersz előre. Ezt minden pool-nál eljátszom, és így megyek végig.
A koik miatt ne fájjon a fejed annyira, hiszen az csak a fegyverhez kell, de a refine cuccot 4x kell megvenned, tehát a pufferfish fog őrületbe kergetni később.
Viszont nem verseny ez, 2-3 hét alatt megszerezhető lényegében ingyen egy kiváló 4* R5 fegyver. Nyugodtan szokásává válhatna ez a mihoyo-nak. (illetve már eventek alkalmával volt ilyen, csak ott a fegyverek nem voltak túl jók) -
Sordoran
addikt
-
fpatrik17
senior tag
Jajaja, az lett volna a kérdés igen, bocsi, ha hülyén fogalmaztam.
Az a terv ma, hogy meló után húzok haza és még el nem alszok darálom az arti Domaineket.Ezért tartalékoltam a nyomorult resin-t, végre nekieshetek pusztítani.
Tegnap mondjuk a Crimson Witch domain-nél nagyon bepánikoltam mikor nekiálltam és állandóan megmurdeltem... Aztán utána olvastam és Yanfei repült a keretből és jött helyette Barbara fire shield-et bontani. Rosaria Phys DPS+Xingqui+Barbara+Bennett négyessel folyamatos fagyasztással meg mint kés a vajon. (Itt írta valaki, hogy Barbara-t húzzam fel, mert nagyon sok helyen kelleni fog és faék egyszerű a build-je. Mostmár értem miről beszéltetek.
)
-
Sordoran
addikt
Nem tudom PC-n és mobilon milyen a pecázás, vagyis sejtem hogy egy gombot kell nyomni a csúszkához, de PS-en egész fun tud lenni. Legalábbis PS5-ön a Dualsense kontroller miatt: ugye itt adaptív ravasz van, tehát változó ellenállást fejt ki, megkeményedik amikor küzdeni kell a hallal, emellett a kontroller rezgése is ott van ami itt nem idegesítő. Lehet csak én vagyok így vele, de egész szórakoztató tud lenni.
Ellenben nagyon hosszú végigjárni összes pool-t, tegnap Inazuma-n végigmentem, utána már csak azokat néztem ahol van Pufferfish. Mind a 3 régió összes pool-ja sok lenne egy napra. Nem szenvedős nekem, csak túl sok időt visz el. Viszont 2-3 hét alatt mindent össze lehet szedni itt is, utána meg a pot-hoz hasonlóan el-el felejti az ember.Sirandrish: A héten jön ki a Tales of Arise, azzal nincsenek terveid/terveitek? Kipróbáltam a demo-t pár hete, egész jónak tűnt, de nem tudom megéri-e beleugrani most, vagy majd ha leakciózzák. (eszemmel tudom, hogy sok más játék hever parlagon amiket tolni kéne, szóval nem kéne új játékot vennem
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- RÉSZLETRE , Bankmentes , kamatmentes Asus Rog Zephyrus G16
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged