Aktív témák
-
válasz
GeniusHU #1351 üzenetére
Hát igen, csak az az igazság, hogy az egész nem ér annyit, ezért gondoltam, hogy házilag oldom meg a problémát.
Amúgy a használata biztonságos, szal' nem éghet le...?
Még egy lehetséges út: a poti nem volt tökéletes, mert hol szólt, hol nem. Kapott egy adag WD40-et, most mindenhogy szól, szépen hangosodik is, de nem lehet, hogy itt van a hiba? Értem ezalatt, hogy valahol oxidos még, és ezért nem akar szólni rendesen?
-
-
válasz
G. Dealer #1348 üzenetére
Hát nem tudom...
Megpróbáltam azt is, hogy csak az egyik felét kötöttem rá a végfokra, szal' a piros + fehér + test vezetékekből csak a piros + test kombinációt használtam, és akkor is ugyanez volt. Ha el lenne szakadva a test, akkor nem is szólt volna eszerint a bekötés szerint, nem?Vagy nyer annyi potenciált a "levegőből", hogy még valahogy elpittyeg vele?
-
Üdv!
Most látom, hogy van direkt Genius-os topic is. Ide is beírom a bánatom, hátha...
Nos. Adott egy tök alap Genius 2.0-s asztali hangfal. Miután lepottyant az asztalról, furcsán vokálosan szól kezdett szólni. (a mélyek teljesen eltűntek belőle)
Valamint azt vettem észre, hogy ha a balansz-t húzogatom jobbra-balra, akkor "normálisan" szól (vannak mély hangok), csak ugyebár akkor is mindkettő hangfalból kapom egyformán a zenét, és azt is csak monóban.Mi szakadhatott meg benne? Végfok...?
Olyan, mintha mind a 2 sávot akarná egyszerre erősíteni, és összeakadna...lehetséges lenne ez? Tehát úgy értem, hogy olyan, mintha a közös "test" ( 0 ) mellett a két oldal vezetéke ( + ) is össze lenne zárva.
Biztonságos így használni?
Köszi a véleményeket előre is!
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged