Aktív témák
-
mcs
veterán
Szia ismét!
Úgy néz ki, hogy megoldottam a problémát. Habár egy kicsit érdekes megoldáshoz folyamodtam, ami igazándiból nem ezt a célt szolgálja, de hatásos. A hangkártya konzoljában bekapcsoltam a bass redirectiont, és 60 hz-ig levágtam a frekit a frontról, hiszen azon van rajta a 2.1. Úgy tűnik, hogy a hangszóró/erősítő nem bírja a túl alacsony mélyfrekvenciát.
-
mcs
veterán
Sziasztok!
Van egy SW-2.1 355 hangszóróm. Alapjába véve elégedett vagyok az ár/teljesítmény mutatójával, csak annyi gondom akad vele, hogy akár egy közepesen dinamikus zenénél is hajlamos berecsegni a bal szatelit. Kíváncsiságból dugtam be fejhallgatót is a szatelitek helyett, és azzal is ugyanúgy recsegni kezd bal oldalt kb. harmad hangerőn. Ez ennél a típusnál normális jelenség? Tisztában vagyok azzal, hogy 10 W RMS teljesítmény nem éppen alkalmas diszkózásra, de a szatelitek recsegése furcsának tűnik, holott a mély nem úgy fest, hogy torzítana. Előre is köszönöm a válaszokat!
Aktív témák
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- Dell Latitude 5400 / i5-8365u / 8Gb DDR4 / 256Gb SSD / FHD IPS / Excellent akku
- Bomba ár! Dell Latitude E4300 - Intel P9400 I 3GB I 160GB I 13,3" I DP I Garancia!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged