Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vége a dalnak: leállt az iPhone Air gyártása
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
makros
csendes tag
Hali mindenki.!!![I]
-Nekem már most lessz 1 éve,hogy van egy swhf 5.1 5001-em.Nekem nem volt vele ilyen balyom mint amiket ti itt leírtatok.Én személy szerint naon + vagyok vele elégedve.Itt azt hozzá kell tennem,hogy sajna a sors iróniája,hogy a megvétel utánn kb 3 hónappal belebújt az aktív szubba a villám a beltérin keresztül.Gondolhatjátok,hogy fogtam a felyem,hogy én hülye mindent rákötöttem amit csak lehetett.Vittem szervíz majd 1-hónapig volt itt pesten utánna kaptam vissza.Persze a tv-t+a dvd lejátszót ki kellet dobnom,mert menthetettlen volt.Itt még hozzátenném,hogy én a 5.1-et még 40.000 ropiért vettem a mediában.Mert hülye vagyok és nem tudtam rá várni 2 hetet,hogy 25.-ért hozzájussak.Na de mindegy.Ha van valakinek,még ily cucca akkor az írja meg az észrevételeit nyugodtan.[/I]
Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude E6540 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó projektorok!
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3464, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő