Hirdetés
- Olyan lesz a Google Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- Magisk
- Android szakmai topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Megvan, melyik Redmi turbóz 9000 mAh-ra
- Két iPhone Air akkumulátorát kínálja egy papírvékony Huawei
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Aktív témák
-
sirdond
őstag
ide is beírom,hátha segít majd egyszer valakinek:
Na,úgy néz ki megoldottam a trafó búgást
egyáltalán nem volt nehéz, mindenkinek ajánlani tudom akinek olyan gondja van, hogy bekapcsolás után kicsit búg az összes hangfal (vagy csak ha áram alatt van a mélynomó trafó akkor is)
annyi az egész, hogy lecsavarozod a trafót és raksz alá kb 1 cm vastag gumit
én rossz bicikli belsőt használtam
azért arra figyeljetek oda, hogy használat után qrvára fel tud forrósodni, szóval áramtalanítás után 2-3 órát hagyjátok pihenni
azt is észrevettem, mikor nekikezdtem, hogy a 4 csavar közül 2 kissé már kilazult és a lakk is elengedett mindegyiken,(pedig még egyszer sem nyúltam hozzá)tehát lehet,hogy az is segített volna ha jobban meghúzom a csavarokat.
ja és számomra nagyon nehézkes volt hozzáférni a belső csavarokhoz, pedig csak közepes méretűek kb a kezeim, egy egyszerű kis fogó és kézügyesség persze csodákra képes
ez egy 5000es verzió,pár napon belül lesz fél éves és úgy emlékszem eleinte nekem sem búgott,ezért akinek már megvásárlás után erősen brummog, az inkább válassza a garanciát(vagy vizsgálja meg hogy van e földhurok) mielőtt beleszeret a hangjába és nem bírja visszavinni már később

3600osnál és hobbielektronikán is ajánlották már trafó búgásra gumit, ezért gondoltam,hogy lehet benne valami

sok sikert annak aki megpróbálja
Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab S8 Ultra 14.6 abszolút karcmentes, még 8 hónap garancia
- Apple iPhone 17 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple Gyári független
- PC bontás - Thermaltake ház, Fsp 650W, GIGYBYTE AB350M, AMD RYZEN 5 1600x, 16GB DDR4 3000, GTX 1080
- TMR, HALL, Dualsense, Xbox kontrollerek felújítása
- Eredeti Lenovo 65W USB Type C notebook töltő
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3528, 93% Akkumulátor
- Bomba ár! HP Probook 450 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest