Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Aktív témák
-
Spirit
őstag
Sziasztok! Mindenkinek ajánlom figyelmébe ezt a hozzászólást, és szerintem be kellene rakni a nyitóhozzászólásba is! Immáron 3 éve vagyok boldog tulajdonosa a szettnek, lassan kezdem minden hiányosságát kiismerni.
Karácsonyra úgy néz ki, hogy a család benevez egy projektorra,így a hangfalak a gépemtől átkerültek már előre a szoba négy sarkába, equalizer filmekhez belőve, 1-2-8-16khz-es sáv az egekbe emelve. Gyors hangteszt...valahogy nem az igazi, a mélynyomó még mindig puffog picit, pedig a tuningot is megcsináltam hozzá, és a szatellitekből is ki akartam hozni a legtöbbet.
A mélynyomót alaposan szemügyre véve találtam még egy rejtett rést, amin keresztül csak úgy dőlt a levegő!!!! Mégpedig az előlapon, ahol a kezelőszervek vannak.Mögötte a kábelköteg átmegy a szigetelt fa "dobozon", de a lyuknál már nincs tömítés. Ezt kiöntöttem sziloplaszttal. Na, most már nem puffog. Következő lépésként a membránokat vettem szemügyre, amin feltűnt,hogy a gumi rész, amin ugye a membrán mozog világosszürke...már gyárilag is az volt. Na, nosza elő a szilikonzsírt.Ez olyan állagú, és kinézetű,mint a sziloplaszt, áttesző, fehéres, ragadós anyag.(nem olyan,mint amit hűtőzsírként árulnak) Ez hatásosabb,mint a spray, és nem megy mindenhova, mechanikus alkatrészek kenésére, és gumik kezelésére szokták használni, hátránya,hogy nagyon felpuhítja azt. Na ezzel bőségesen adtam minden hangszóró gumijának, beleértve a sub-ot is! Eredmény?
A mély sokkal gyorsabban reagál, már nem csak döng,de "ütni" is tud, úgy,mintha gyomronvágtak volna, pl egy verekedős jelenetnél. A szatellitek? A frekvenciatartományuk határozottan szélesebb lett, és nagy hangerőnél SOKKAL tisztábban szólnak!Mostmár bátran várom a projektort..üres 2*2,5m-es fal, ülőalkalmatosság, iszonyatos hangzás...alig várom a karácsonyt

Remélem segíthettem valakinek.
Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Elon Musk billiomos lesz, ha kitör a gépek forradalma
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- AliExpress tapasztalatok
- Robotporszívók
- Spórolós topik
- sziku69: Szólánc.
- Még mindig várunk az új Mass Effectre – az N7 nap sem hozott áttörést
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic 47mm, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest